Alternativní vylepšení

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Dave_Jame
Redaktor

Alternativní vylepšení

Post by Dave_Jame »

tak to tu konečně máme.. první alternativní vylepšení které se mají oběvit v toe... tak co vy na ně.. kritika, pochvaly.. návrhy a spekulace.,.. všechno berem :-)
Mixin

Post by Mixin »

Jak už jsem řekl v qb, tak si myslím, že to není první, ale už druhý. Těmi odpadlíky nás podle mě na to měli jen připravit. Odpovídalo by to tak tomu i zbarvení jednotek, a na jednu stranu jen jinak nazdobené jednotky i když velmi zdařile.
Život je dlouhá smrt a smrt je dlouhý život. Stejně tak v řádu je chaos a v chaosu řád. Kdyby tomu tak nebylo moc pěkně by se nám nežilo. Tak buďme rádi za to co máme a co komu dáme. Je to tak jak má být ať si každej může po svém žít.
TomKQT

Post by TomKQT »

Zatím tam nejsou uvedeny speciální vlastnosti a kouzla jednotek takže toho moc na hodnocení není.
Číselné vlastnosti moc odlišné nebudou, pořád to je v "mezích" daného levelu a typu jednotky. A vzhled je tak nějak očekávaný, asi jako rozdíl mezi základní a vylepšenou jednotkou v klasických homam 5.
Chválím HOMAM 5 a mám úctu k práci NWC. Kdo tvrdí opak, lže.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

TomKQT wrote:Zatím tam nejsou uvedeny speciální vlastnosti a kouzla jednotek takže toho moc na hodnocení není.
Číselné vlastnosti moc odlišné nebudou, pořád to je v "mezích" daného levelu a typu jednotky. A vzhled je tak nějak očekávaný, asi jako rozdíl mezi základní a vylepšenou jednotkou v klasických homam 5.

No ono to spíš není přeložené.. na oficiálkách jsou ty schopnosti vypsány ale nevysvětleny, A co se týče kouzel kouzlit má jen druid.. pokud vý kdesi sme četl že má umět kamenou kůži

Jinak díval se někdo na statistiky Bladesingera... nezdají se vám trošku moc vysoké oproti tanečníkovy??
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Dave_Jame wrote:Jinak díval se někdo na statistiky Bladesingera... nezdají se vám trošku moc vysoké oproti tanečníkovy??

No myslim ze to je kompenzova tym ze uz nebude mat utok na viac priser naraz. :roll:
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mě senezdá... ty bonus je o 50%... a oni mají mýt taky určité schopnosti.. který by měli kompenzovat válečý tanec..
Guest

Post by Guest »

Mrakoplas wrote:
Dave_Jame wrote:Jinak díval se někdo na statistiky Bladesingera... nezdají se vám trošku moc vysoké oproti tanečníkovy??

No myslim ze to je kompenzova tym ze uz nebude mat utok na viac priser naraz. :roll:

Taky bych řekl že bude útočit jen na jednoho týpka kdyby útočil na víc tak by to bylo dost nevyvážené... :?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

tak se mi zdá že nám tu upadají foora... tak když nikdo nepíše tak vám dám pár otázek,,,
Jak se vám tedy líbý alternatyvní yvlepšení? splnili vaše očekáváni a když ne co jste očekávali...

A Další otázka se týká odpadlíků :-)
Osobně si mylsím že Odpadlíci nebudou alternativní vylepšení Lidí..ale co vi na to?? myslíte si že ano nebo ne... a když tak proč...
Já si myslím že nebudou jelikož jsou o hodně silnější než normální jednotky.. a taky proto že tématicky nesedí do hradu.. Alternativní vylepšení se asi budou toho tématického plánu držet takže si myslím že Ubival vytvoří nové jednotky... ale některé ednotky by mohli zůstat.. třeba Šampioni a Bojový Gryfové... nebo Fanatici.. holohlaví mnich se mi vždycky více líbyl :-)
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Vyzorovu su celkom fajn okrem Enta ale ten ma irituje uz od zaciatku skoda ze na alt.upg uz nebude Beta ent. iba ta tyrkisova farba sa mi moc nepaci.

Tiez si myslim ze odpadlici nebudu alt.jednokty. Pretoze su moc silmy niektory.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
kay

Post by kay »

mne se libi ten drak cervenej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a zajima me to zpopelneni amel by mit vetsi oibranu kdyz ma brneni
qBrona

Post by qBrona »

Upg Ďábel vypadá zajímavě-rohy až do nebes, tož jsem zvědavý :lol:
Lord jan

Post by Lord jan »

Kdo viděl necrače at mi odpovi,ale sou husti.A ktera rasa ma podle vas nejlepsi altr. urpag?
qBrona

Post by qBrona »

Necro je lol jednak se ta ruzova k nim "TROCHU" nehodi a jednak zadny strelec... :twisted: :shock: :!:
NO FEAR
kay

Post by kay »

souhlasim
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

No u mě zatím vedou Kobky
V závěsu nekra
Sylvan
Inferno

No ta růžová se moc nehodí.. ale co už :-) mohllo to být horší-.. mohli jim dát nějakou normální barvui :-)..třeba modrou nebo hnědou :-P
Post Reply