Kat wrote:A já obojí.jeden holky, jiný vdolky...
Tož to já taky, to první možná jestě víc než H5
Kat wrote:A já obojí.jeden holky, jiný vdolky...
Kat wrote:Tak než h5 určitě, ale než h4...no nevím, to by musela být totálně pěkná, jinak ne.![]()
Kat wrote:No,tak já bych si raději vybral h5 než nějakou totálně tlustou zrůdu.![]()
jakub.karasek wrote:Kat wrote:No,tak já bych si raději vybral h5 než nějakou totálně tlustou zrůdu.![]()
Aspoň na něčem se shodnemNo nic, du se do nich opět ponořit, dám si na dobrou noc nějakou samostatnou mapu. Nechť mí nemrtví opět povstanou z hrobů
Mixin wrote:Jako tak trochu si na H5 nemůžu stěživat, ale je fakt, že nebude podle mě solidní dokuď mu netvoří ještě druhej datadisk, prostě do té doby si myslím, že je to prostě stale nekopletní hra. Ale co mi nejvíc vadí je příběh je nudný až to není hezký, příliš předpověditelnej a jak jsem řekl kdyby možná jen minimálně za každou rasu navázali trochu s minulími dílí i kdyby z toho měli udělat Erathii po výbuchu, prostě podobě když už si téměr nikdo nepamatuje že existovala, tak by to stále dostalo tak trochu věčí šmrc, ale jak říkám neodsuzujte to brzy příjde datadisk a tím i změny, ale jestli nepříjdou v příběhu s něčím novým co by člověk netušil co se stane, takz týhle stránky je to odsouzený k záhubě.
Mixin wrote:Jakmile je příběh předpověditelný, tak to věčinou znamená, že už to tu bylo a nebo něco dost podobného a z toho i dost vyplívá ta částečná nudnost. Bude to tím, že to tak trochu připomíná w3 jen se to odvíjí v jiném světě i možná díky tomu mi připadá právě dost předpověditelnej příběh. Ale dávám jim svou důvěru, že právě datadiskem by příběh mohl dostat úplně jinej spád a to nemluvím o h5 celkově. A proto H5 neodsuzuji k příběhové záhubě dokuď nevíjde datadisk.