Petren wrote: Ale to téma tu je, akorát je zamčené
to je ako keby tu ta tema ani nebola
Mixin wrote:Njn, adminům se nemá oponovat i když je fakt, že je škoda že ho zamkli, je fakt, že jste 50% naráželi na chyby sice jsem tam našel i pár věcí, který se mi nelíbili, ale mohli to nechat otevřené aby člověk mohl se proti některým těm věcem hádat.
tak usporiadaj peticiu za znovuotvorenie temy
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
Nemyslím si, že by se tu něco uzavíralo zase bezdůvodně, že to mělo asi důvod v tom, že se tam vyskytlo něco co tam nemělo co dělat. Ale je zase fakt, že H5 není dokonalí on přesně nebyl žádný díl dokonalí ani o jiných hrách se to nedá říct, už jen z toho důvodu, že se vždy najde někdo kdo je či byl nespokojen s něčím. I když v tomhle případě by mě docela zajímalo z jakého důvodu sice by se měl zdát jasný, že místo narážky na h5 začali dělat narážky na uživatele navzájem a to je opravdu to špatné a je fakt, že kdyby to měli pořád mazat kvůli tadytomu, tak nemá smysl o otevírat.
jj,měli do toho tématu psát jen antifanoušci h5, lidé, kterým to přišlo k smíchu a nebo taky ten, kdo s tím souhlasil a ne, že tam přišel nějaký ko*ot, který je do h5 maniak a začne urážet ty, kteří to vymýšlejí, popř. souhlasí s jeho názory
Jinak si myslím, že h5 je i po stránce grafické špatné. Když si vezmete, že je to hra z roku 2006 a srovnáte to s Warcraft III., který je o několik let starší a k tomu všemu lepší a levnější...
Kat wrote:Jinak si myslím, že h5 je i po stránce grafické špatné. Když si vezmete, že je to hra z roku 2006 a srovnáte to s Warcraft III., který je o několik let starší a k tomu všemu lepší a levnější...
Ja tady warcraftackou grafiku hajim uz buhvi jak dlouho Levnejsi? No nevim ne o moc a grafiu ma ted uz preci jenom trochu doladenjesi H5, nicmene vec ktera je naprosto nesrovnatelna je kvalita pribehu, ve ktere si H5 ani neskrtne Vubec je hruza kdyz vidite jak pribehy s nevejsimi hrami a lepsi grafikou upadaji!
To Petren: Tak War3 je dobrá hra, ve srovnání s h5 dokonalá hra a nemyslím si, že jsem jediný člověk, co si to myslí a taky ani jediný člověk, kterého War3 bere.
Incomer wrote:Ja tady warcraftackou grafiku hajim uz buhvi jak dlouho Levnejsi? No nevim ne o moc a grafiu ma ted uz preci jenom trochu doladenjesi H5, nicmene vec ktera je naprosto nesrovnatelna je kvalita pribehu, ve ktere si H5 ani neskrtne Vubec je hruza kdyz vidite jak pribehy s nevejsimi hrami a lepsi grafikou upadaji!
No,já bych neřek, že je lepší grafika, přeci jenom ve Warcraftu aspoň otevírají pusu, když mluví, kdež to v h5 vůbec.
Jinak s tím příběhem máš pravdu, když jsem hrál Warcraft III. Region of chaos, tak mě to chytlo a musel jsem to hrát a tak to bylo i s Frozen Thronem, tam jsem dojel kampaně za dva dny.
A h5? Mám ho od jeho vydání a zatím jsem někde v Pekle a ani neuvažuju o tom, že bych to někdy dohrál.
Kat wrote:To Petren: Tak War3 je dobrá hra, ve srovnání s h5 dokonalá hra a nemyslím si, že jsem jediný člověk, co si to myslí a taky ani jediný člověk, kterého War3 bere.
Já Warcraft žeru nehorázně moc a s příběhem máte taky pravdu, ale nemyslím si, že příběh v H5 je špatný. Pravda, Warcraftu 3 sahá možná po kotníky, ale k zahození není, ovšem ta kampaň se mi v určitých chvílích zdá téměř neudělatelná.
No grafiky, pokuď můžeš jet na plné dataili, tak je dosti rozeznatelný od w3, v tomhle stylu w3 zastaralé, ale co se týče příběhu, tak s tím jsem opravdu zatím nespokojen a když si všimnete, tak je to zkopírovaný příběh z w3 jen přeházený příběh a s změněným pohlavím hl. postav. Ale co se týče w3 typické hry tak ta už upadá, nahradila jí customka Dota a tohle je zásadní změna kdy převládá H5 od w3 není moc velká pravděpodobnost, že upadne standartní typ hry, takže můžeme jen doufat, že datadisk udělá v h5 výraznou změnu a hlavně k lepšímu a tím myslím hlavně příběhově, protože přiznám, že jako úvod by se příběh dal překousnout.
Mixin wrote:.....No grafiky, pokuď můžeš jet na plné dataili, tak je dosti rozeznatelný od w3....
Tak já mám h5 na plné detaily a pořád se mi to zdá nic moc...
Když si vezmeš, že hra F.E.A.R vyšla minulým rokem a její grafika je totálně namakaná a ještě ke všemu hra je dlouha. H5 -> za ten azyl moc krátká a když si vezmu, že jsem projel jen tak za chvilku kampaň Azylu a pekla za a to jsem se ke všemu ani nesnažil , byla to prostě rychlovka. A FEAR, ten jsem ještě doteď nepřejel a to už hraju dost dlouho a proč to tady vlastně srovnávám s FEARem? Protože F.E.A.R je několikrát namakanější ( i když se to moc srovnávat s h5 nedá, jiný žánr) a ještě ke všemu vyjde cenově stejně.
To Kat: Njn, jenže v tom právě spočívá ten největší rozdíl a tím i graficky - žánr, tohle je tahová strategie dalo by se to přirovnat Šachům, takže to bude zaměřený na krásu úplně v něčem jiném, dám otázku a tím i plácnu na co se zaměříš v grafice aby to bylo samohřejmě dostupný pro většinu pc třeba na takovým NHL nevadí mi když zůstaneš u svého a pak zjistíš, že to dělá tak nehoráznej rozdíl až to bolí.
To Jata: V tomhle případě je to má vina, že odbýhá od tématu
Všem: Musíme si při hodnocení hry, uvědomit, že se vše nedá hodnotit stejně už jen z důvodu když budete srovnávat něco z roku 1999 a z 2006. Ps: to byl jen příklad.