Kampaň
Re: Kampaň
Heslo odesláno oběma. Ať vám to nepadá 
kubrt: Díky.
BTW: Otázka pro autory kampaně: Kdyby vyšla H7 udělali byste nějakou mapku nebo kampaň? Moc rád bych si jí zahrál...
BTW: Otázka pro autory kampaně: Kdyby vyšla H7 udělali byste nějakou mapku nebo kampaň? Moc rád bych si jí zahrál...
kubrt wrote:Heslo odesláno oběma. Ať vám to nepadá
Mockrát děkuji. Snad to konečně dohraju.
kubrt wrote:Zato pátou mapu si asi nezahraju. Poprvé mi hra spadla hned po rozdělení bodů schopností a podruhé, když jsem se blížil ke kamenolomu. Asi tak 4 dny po zahájení. Ostatním to hraje, takže nejspíš nezvládá můj pár let starý noťas.Určitě to ještě zkusím, ale moc tomu nevěřím. Takový problém jsem neměl s žádnou mapou co se v 6 zatím vyskytla. Stvořili jste něco mega.
A čím déle to hraješ (a máš toho více odhaleno), tím je to pro PC stále více náročnější. Např. v té poušti už jsem se dostal do stádia kdy po každém boji, sebrání suroviny nebo navštívení stavby obrazovka asi na 2s zamrzne.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Tak to je masakr! Nový zařízení kvůli tomu kupovat nebudu, takový pařan zase nejsem. Vrátím se k pětkám.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stejně je úžasný jak pár borců dokáže na koleni vytvořit supr kampaň a firma radši další rozvoj hry odpíská. Přitom další datadisk by s využitím současných věcí nemusel být tak náročný.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stejně je úžasný jak pár borců dokáže na koleni vytvořit supr kampaň a firma radši další rozvoj hry odpíská. Přitom další datadisk by s využitím současných věcí nemusel být tak náročný.
Ok... tak Tonda Vám usnadnil hru v páté misi, která je v poušti dost oříšek. Tak hurá do toho a ted' už jí dohraje každý. 
Mám ještě jednu otázku: Proč v poslední misi nejsou v městech pokročilý teleporty? Dost mi to totiž ztěžuje hru... To je jako vrácení ke kořenům Heroes jedničky? 
Mrak wrote:Mám ještě jednu otázku: Proč v poslední misi nejsou v městech pokročilý teleporty? Dost mi to totiž ztěžuje hru... To je jako vrácení ke kořenům Heroes jedničky?
Tou poslední úpravou to Tonda usnadnil dost, co ještě ?
Vybudovat do začátku všechny stavby, vybavit Glorina 1000 kyklopů, dát mu nejlepší arty ve hře, přidat po 500 surovin, 100.000 goldu a teleport k finálovému městu ??????
Jen se snažte, dohrát to šlo v původní verzi. Kdo nevěří tomu pošlu soukromě finalovej screen.
Mrak wrote:Mám ještě jednu otázku: Proč v poslední misi nejsou v městech pokročilý teleporty? Dost mi to totiž ztěžuje hru... To je jako vrácení ke kořenům Heroes jedničky?
Vysvětlení. Pokročilé porty nejsou protože kdyby Vás napadlo, třeba z pouště se vyportit, tak by jste se zpět už nedostali a nemohli jste dohrát a takových míst je tam více, tak přesně z tohoto důvodu. A za další v původní verzi to jde dohrát, akorát je to těžší a to chcete mít vše jednoduchý? Aby jste to odehráli na 1 pokus, tak znáte můj styl, že takhle já netvořím.
(zdesene) Už nezľahčovať, prosím!!!
Ok, díky moc. A ještě k tomu ulehčení, no, já jsem na Heroesy strašná lama,ale i tak se to pokusím zvládnout... 
Tak zlehčovat já rozhodně nebudu, to byla Tondovo "dobrá vůle", že některým hráčům pár věcí ulehčil. Co se týká kampaně pro případné heroes VII, tak to budeme kdyžtak řešit až to bude aktuální a zda vyjdou. Ted' rozhodně ještě ne. A děkuji za chválu. Rozhodně nás to těší a budeme rádi, když budeme moci v budoucnu zase něco pěkného vytvořit. 
Ahojte
Prosím o radu. Hraji první kampaň mám splněný primární úkol ztracená zbroj, ale nemůžu dokončit třetí část primárního úkolu síla, protože nevím kam se vydat do džungle kde se nacházejí jaguáří válečníci. Brány k temným elfům jsou zavřené a ostatní na mapě mám již projité. Je možné, že jsem na tak velké mapě něco přehlídnul
Předem díky za radu.
Prosím o radu. Hraji první kampaň mám splněný primární úkol ztracená zbroj, ale nemůžu dokončit třetí část primárního úkolu síla, protože nevím kam se vydat do džungle kde se nacházejí jaguáří válečníci. Brány k temným elfům jsou zavřené a ostatní na mapě mám již projité. Je možné, že jsem na tak velké mapě něco přehlídnul
Ahoj,
tak to je zvláštní. Při vstupu do džungle z "písečných" plání jsi měl narazit na zablokovanou cestu a tam měl stát Král Jaguarů, se kterým se měl spustit rozhovor, pokud k němu Glorin přišel dostatečně blízko a následně sis měl vybrat, zda projdeš zkouškou pro získání jeho přízně, anebo že ho porazíš. Hádám, že se dialog nespustil a stojícího hrdinu jsi zabil - možná ne Glorinem, ale nějakým jiným hrdinou najmutým z hradu. Což je divné, protože cesta měla být neprůchodná...
Nevím... asi nějaký bug. Mohu jen poradit vyzkoušet s Glorinem dojít do dané lokace znovu - možná se jen rozhovor poprvé nespustil a napodruhé by možná mohl (fotka místa v odkazu dole) a kdyby se nic nestalo, resetuj mapu a zahraj ji znova a pohlídej si, abys do džungle vstoupil nejdříve s Glorinem a až pak s dalšími hrdiny.
Při případném resetu mapy bych si stáhl ještě její novější verzi (pokud jsi to tedy již neudělal). Odkaz najdeš asi dvě strany v tomto vlákně zpět.
https://www.dropbox.com/s/3fw7j3aktreewqj/tvts%201.png
tak to je zvláštní. Při vstupu do džungle z "písečných" plání jsi měl narazit na zablokovanou cestu a tam měl stát Král Jaguarů, se kterým se měl spustit rozhovor, pokud k němu Glorin přišel dostatečně blízko a následně sis měl vybrat, zda projdeš zkouškou pro získání jeho přízně, anebo že ho porazíš. Hádám, že se dialog nespustil a stojícího hrdinu jsi zabil - možná ne Glorinem, ale nějakým jiným hrdinou najmutým z hradu. Což je divné, protože cesta měla být neprůchodná...
Nevím... asi nějaký bug. Mohu jen poradit vyzkoušet s Glorinem dojít do dané lokace znovu - možná se jen rozhovor poprvé nespustil a napodruhé by možná mohl (fotka místa v odkazu dole) a kdyby se nic nestalo, resetuj mapu a zahraj ji znova a pohlídej si, abys do džungle vstoupil nejdříve s Glorinem a až pak s dalšími hrdiny.
Při případném resetu mapy bych si stáhl ještě její novější verzi (pokud jsi to tedy již neudělal). Odkaz najdeš asi dvě strany v tomto vlákně zpět.
https://www.dropbox.com/s/3fw7j3aktreewqj/tvts%201.png
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Ahoj
Postupoval jsem přesně jak píšeš. Rozhovor s králem jaguárů se spustil a splnil jsem jeho zkoušku a získal jeho hrady a vyčistil vše na mapě. Jediná možnost kam jít dál jsou brány k elfům, které jsou však zavřené a předpokládám, že se otevřou až po splnění popisovaného úkolu. Prosím o radu či jakýkoliv nápad. Nevím jak vložit obrázek mapy, můžu ti ho poslat na mail ???
Postupoval jsem přesně jak píšeš. Rozhovor s králem jaguárů se spustil a splnil jsem jeho zkoušku a získal jeho hrady a vyčistil vše na mapě. Jediná možnost kam jít dál jsou brány k elfům, které jsou však zavřené a předpokládám, že se otevřou až po splnění popisovaného úkolu. Prosím o radu či jakýkoliv nápad. Nevím jak vložit obrázek mapy, můžu ti ho poslat na mail ???
A když jsi splnil pro krále jaguárů tu zkoušku a všechny jeho hrady se připsaly na tebe, označil se úkol Síla za splněný nebo ne? Právě že hned, jak uděláš pátou zkoušku u věštce, úkol se splní a brány k území temných elfů se otevřou. Pokud se tak nestalo, asi to bude chyba někde ve hře...
Kdyžtak obrázky klidně pošli na ten mail - dal jsem ti ho do soukromých zpráv
Kdyžtak obrázky klidně pošli na ten mail - dal jsem ti ho do soukromých zpráv
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.