Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
BoB

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by BoB »

Jsem velkej fanda III a V někde jsem četl že VI měli bejt právě pro fanoušky těhle dílu,kde začít to že skrouhly suroviny na 1 neni zas tak hrozny to že zrušily věci jako balista,lečivej stan, věž kouzel,draky,elfy,dračí utopie je už trochu horší,co je hodně špatný je to že zobrazeni města odflákly hloupým obrázkem,nemožnost provest utok (kouzlo) na jednotky zobrazene na spodní liště,
-Nemožnost otačení kamery
-Překombinovaný jednotky (třeba Žhnoucí sláva tak strašně září že jednotka samotna není vůbec vidět)
-Hrdinove si ve měste nemužou měnit věci
-Lučišníci strílí skrz zdi ,ne přez ně.
-Utoky a kouzla jsou strasně rychlá (tohle jde snad někde změnit)
-I když mam taktiku jednotky jsou na začatku boje pokažde jinak rozestavěny.
-Strašný kvata bojovníku (snad to bude jen v BETĚ) m_t druhej tejden 300 lučišníku je divný.
-Čekal jsem že udělaj každého hrdinu jiného a ne že v boji zas všichni vypadaj stejně.
-Trochu blbe zvuk (asi BETOU)
-Katapult nagu se nehejbe když střílí.
Většina věci je nejspíš BETOU ale jako fanda (a ne jedinej stačí se podívat na ofiko.forum) jsem zklamaný,ale je tam i fůra dobrejch věcí.
(omlouvam se za hrubky)
„Za čest, řád a povinnost"
Snaphid

Post by Snaphid »

Asi si někdo nekoupil 2 beta klíče že? :?
BoB

Post by BoB »

Snaphid wrote:Asi si někdo nekoupil 2 beta klíče že? :?

Zkus to rovnou u PLAYMANa
http://www.playman.cz/clanky/might-magi ... -beta.html
Snaphid

Post by Snaphid »

no dobre zaplatil sem a dosel mi tento e-mail ... :shock:
Jako nevím kde je ten bet-key...

Dobrý den,

Zasíláme Vám aktivační klíče k zakoupenému produktu.

V případě potřeby nás kontaktuje na zákaznické lince 495 260 769 nebo na e-mailové adrese podpora@playman.cz.
Snaphid

Post by Snaphid »

jo jo uz sem tam početl že to odesilaji ručne :)
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

- Městské okno je průser, a jelikož s ním původně ani nepočítali, měli by jsme být rádi že tam vůbec bude. Ale je malé, málo detailní a je v něm ho*no vidět. V aktuální stavu by bylo skoro lepší kdyby tam ani žádný obrázek nebyl. Snad do datadisků vymyslí něco mnohem lepšího a hezčího. Mě by klidně stačilo kdyby bylo 2D, pěkně malované a větší.
- Městské budovy. Ty nám trošku prořídly, a to tam chybí jen kovárna a magická věž. Náhražkou budiž unikátní stavby (2/4) a portály u kterých bych byl velice rád kdyby se zrušily.
- Nelíbí se mi, jakým způsobem je řešen výběr hráčů při zakládání multiplayerové mapy. Vše je řešeno pouze přes hrdinu a to hrdinu kterého máte vytvořeného ve svém arzenálu. Takže AI musíte podstrčit některého ze svých vytvořených. A navíc je zde úplná absence náhodného výběru.
- Mapy zdáse jsou všechny stejně velké, takže žádné dělení na S, M, L, XL,..
- Nevím jestli je to nedostatečným výkonem mého notebooku, ale některé střely mi připadají hrozně pomalé. Když například vystřelím s kouzelnickým hrdinou na nepřátelskou jednotku na opačném konci mapy, stihnu si udělat šálek kávy než střela dosáhne svého cíle. To samé s týká i některých jednotek. (Ale jestli se to dá urychlit v nastavení nevím).
- Náhodné faktory byly zrušeny snad všude kde se dalo. Dokonce i v hospodě si můžete vybrat, koho si chcete koupit.
- Skupování jednotek ze všech líhní a měst jedním tahem.
- Nelíbí se mi, že se jednotky neobrací z5, ale zůstanou natočeny ve směru útoku. Při pořádné mele dvou stejných ras by to mohl být trochu zmatek.
- Absence muničního skladu je řešena neomezeným střelivem u všech jednotek. Možná trošku škoda.
- Města a hrady. Nevypadají jako hrady a jako města už vůbec ne. Lidé: šeredný velkolepý kostel. Necro: Z té pyramidy teda opravdu nejsem nadšen. Orkové: Taková zrůdnost s palisádou, ta by se ještě tak nějak dala akceptovat. Peklo: šeredná, chaotická zrůdnost, ale u pekla se to dá akceptovat. Nagy: Nejlepší ze všech. klášter, ale pěknej.

+ Statistiky na konci hry.
+ Mapy jsou opravdu velmi pěkné a je jen škoda že nebudou větší. Rozdělení na regiony se mi také líbí.
+ Možnost vycouvat z boje.
+ Možnost hrát se všemi automaticky vyhodnocenými bitvami, včetně soubojů mezi hrdiny. To je to správné řešení pro hráče, kteří si chtějí zahrát rychlou hru v osmi hráčích. (Jen třeba ty bitvy mezi samotnými hrdiny by mohli mít možnost odehrát osobně). A také doufám, že možnost výběru aliancí mezi hráč nebude fixní a jen pro dva týmy. + (Aha, tak teď jsem zjistil že ta možnost tam je, volitelné týmy, fleky na mapě a barvy ;-) )
+ Překonvertování měst, pevností a líhní.
+ Některé nové, ale i staré jednotky se opravdu povedly.
+ Střelci ve věži při obraně hradu :) Jen jsem nepostřehl, jestli jim to dává nějakou výhodu.
+ Balista mi opravdu chybět nebude a polní kuchyně je možná trošku škoda, ale každý národ má poměrně dost i jiných healovacích prostředků.
+ Svatyně se mi opravdu líbí :-)

K bitvám toho moc říci nemůžu. Ty jsem ještě pořádně neprozkoumal.
Last edited by Montezuma3 on Fri Jul 01, 2011 8:43 am, edited 1 time in total.
Tyba

Post by Tyba »

Takže co koukám tak spíš předčí mínusy....to je docela znepokojivé :( a to sem tomu tak fandil.
BoB

Post by BoB »

Jěště mě sejří když ve městě koupím jednotky a přijedu z hrdinou toho přesunu do města že se jednotky automaticky nespoji,ale snad je to BETOU
Snaphid

Post by Snaphid »

jaj vy ste šašci proč si stěžujete že mate pokazde jinde nejdnotky na začatku bitvy? Možná si velepšete taktiku blik :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kubrt

Post by kubrt »

Snaphid wrote:jaj vy ste šašci proč si stěžujete že mate pokazde jinde nejdnotky na začatku bitvy? Možná si velepšete taktiku blik :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Člověče, nebuď hned ústnatý. Jak psal BoB o několik postů zpátky, tak mu to nefachá ani s taktikou.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Chcem sa opýtať tích čo už hrali za peklo že aké je :?: Či také peckové ako to vyzerá xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
BoB

Post by BoB »

MINOTAUR wrote:Chcem sa opýtať tích čo už hrali za peklo že aké je :?: Či také peckové ako to vyzerá xD

Peklo mě nikdy moc nebralo ale maj pár dobrejch věcí nejhorší jsou ovšem ti hrdinové žádnej nápad nic v 5kach byli víc vymazlený

http://imageshack.us/photo/my-images/263/90326035.jpg/
KAMIK4ZER

Post by KAMIK4ZER »

já si dávám každej den jeden hrad... zatím jsem vyzkoušel azyl a peklo ... oba národy mě (mile) překvapili .... azyl je super, hlavně se těma kněžkama, nejvíc se mi líbí andělé,sun rideři a pretoriáni :) peklo je taky super, hlavně se sukubama které nemají postih při střelbě, maniac je dost silnej,kerber nic moc, nevim jestli má nějakej magnet nebo co, ale vždycky mi na ně zautočí, takže jsem si jich moc neužil :/..plemenná matka je super tím, že se jejich počet v bitvě navýší, pak ten trhač nebo jak se jmenuje je taky super...jugernautova schopnost má sve využití a co zbyde dorazí pekelný pán svou schopností zaútočit jednou za boj na všechny (nepřátelské) jednotky na bojišti ohnivou silou ... víc se mi ale pozdává azyl ( a to byl podle artworku pro mě nejhůř vypadající hrad,v boji to vypadá uplne jinak ))

nevim jestli jste to postřehli, ale nejvíc se mi líbí, když je jednotka na tahu a nehrajete za ni, tak asi po minutě udělá nějakou tu akci ... např plemenná matka si hraje s míčem :D ... už se těším na další hrady :)
Snaphid

Post by Snaphid »

mohly by aspoň prihodit nejaky mapy treba 1V1 a 2V2 aby se nemuselo hrat porad na stejne :mrgreen:
BoB

Post by BoB »

Pretorián tancuje
Post Reply