já jsem si sberatelskou objednal před týdnem, doufám že dorazí
Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Beta má být 2 týdny, takže asi do příštího úterý...
Podľa mňa kým to majú obchody v ponuke tak to ešte je. Načo by ponúkali zberateľskú edíciu keby už nebola dostupná, nie 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Aj ja som si to znovu predobjednal tomu sa proste nedá odolať
. Ta dúfam že dostanem aj tú zberateľskú. A Zaklínača som predal.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
je v H6 nějaká jednotka co útočí na víc jednotek najednou kromě mistra kuše a bossů ?
KAMIK4ZER wrote:je v H6 nějaká jednotka co útočí na víc jednotek najednou kromě mistra kuše a bossů ?
Vylepšený kostlivec,... .
Moc pěkné a zajímavé, hrdinové Might a Magic, jasný, tvor vlevo temný element, tvor uprostřed jednotka "temný elfů" či neutral. jedn., tvor(monstrum) vpravo šampion "temný elfů" či boss-pravděpodobněji, musím dodat jen to, že se až nepřirozeně těším na datadisk... .
Elreth wrote:
Moc pěkné a zajímavé, hrdinové Might a Magic, jasný, tvor vlevo temný element, tvor uprostřed jednotka "temný elfů" či neutral. jedn., tvor(monstrum) vpravo šampion "temný elfů" či boss-pravděpodobněji, musím dodat jen to, že se až nepřirozeně těším na datadisk... .
Datadisk?,a co když to bude už ted v základu Heroes 6?
taky nad tim přemýšlím co když to nebude mít takovej úspěch aby se dělal datadisk a když jo tak to bude super ale jestli ho začnou dělat tak bude hotovej nejmín v únoru až v březnu protože se ze začátku o tom bude mluvit a pak teprv začnou nad tim přemejšlet co tam dát
zdenek000 wrote:taky nad tim přemýšlím co když to nebude mít takovej úspěch aby se dělal datadisk a když jo tak to bude super ale jestli ho začnou dělat tak bude hotovej nejmín v únoru až v březnu protože se ze začátku o tom bude mluvit a pak teprv začnou nad tim přemejšlet co tam dát
JJ máš pravdu
Last edited by Rejthis on Mon Jul 04, 2011 1:45 pm, edited 3 times in total.
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
BoB wrote:
No horší už to bejt nemohlo
No jestli to jsou temní elfové tak to mi poser hole záda
Ale spíš si tvůrci zatím jenom hrají jak by to mohlo asi vypadat,že už by se pouštěli do datadisku a přitom nemají dodělanou zakládní hru
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Rejthis wrote:BoB wrote:
No horší už to bejt nemohlo
No jestli to jsou temní elfové tak to mi poser hole záda![]()
Ale spíš si tvůrci zatím jenom hrají jak by to mohlo asi vypadat,že už by se pouštěli do datadisku a přitom nemají dodělanou zakládní hruto se mě nějak moc nezdá
![]()
Taky doufam že je to nějakej amaterskej počin protože to by byl poslední hřebíček do rakve Heroes.
„Za čest, řád a povinnost"
Tak vás všechny zdravím.
Jsem se vesele vrátil z týdenního pobytu na chatě, a všiml si že rusáci zase z bety vykopaly co šlo.
Prvně vás zkusím tedy obeznámit s tím co je na obrázku.
Jedná se skutečně o obsah Heroes VI, tím pádem je více jak pravděpodobné že se s nimi ve hře setkáte.
O co se však nejedná je základ Kobky. Je to pouze seskupení modelů které sdružuje jedno téma, a tím je černofialová kombinace barev.
Jsou věci které už jsou známí
Černý drak je zřejmě ten z trika u sběratelské edice.
Kouzelnice temných elfů je údajně Cate, matka 4 z 5 dětí
A pán s mečem je Realag.
Stínového elementála jste snad poznali všichni
a ta poslední potvora. je zřejmě jeden z "Tech bez tváří"
Jedná se tedy zatím o sbírku modelů, u kterých se neví, který bude jak ve hře hratelný. Chovejte se k nim podobně jako k například k beatrice, Arkethovi nebo dalším modelům, které v heroes V byly jen v rámci příběhu.
Jsem se vesele vrátil z týdenního pobytu na chatě, a všiml si že rusáci zase z bety vykopaly co šlo.
Jedná se skutečně o obsah Heroes VI, tím pádem je více jak pravděpodobné že se s nimi ve hře setkáte.
O co se však nejedná je základ Kobky. Je to pouze seskupení modelů které sdružuje jedno téma, a tím je černofialová kombinace barev.
A pán s mečem je Realag.
Stínového elementála jste snad poznali všichni
Jedná se tedy zatím o sbírku modelů, u kterých se neví, který bude jak ve hře hratelný. Chovejte se k nim podobně jako k například k beatrice, Arkethovi nebo dalším modelům, které v heroes V byly jen v rámci příběhu.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:Tak vás všechny zdravím.
A pán s mečem je Realag.Stínového elementála jste snad poznali všichni
Já myslel, že příběch Heroes VI se odehrává 400 let před událostmi Heroes V ! ?