Blazing Glory... waw! To už mají lidé tři "Andělské" jednotky. To vypadá na hodně epicky válečné období Ashanu. Doslova Angels and Demons. (to vysvětluje tu použitou hudbu v traileru)
To její "světélkující tetování" a barva Radiant Glory mi připomíná Goauldy z Hvězdné brány. Neříkám, že vypadá špatně, podle mě daleko lepší, než kdyby tam byl obtloustlý rolník s buldočí tlamou.
Tak zdrojem jso oficiální německé stránky pro MaM Takže 4 národ jsou skřeti.. Wow tohle jsem nečekal, dokonce ani to, že s tím prvně vyjde někdo jiný než FB profil... hmm taky se vám zdají s trošku polinézkým vlivem?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Mně udivuje, že tam jsou oni, když v jednom z prvních rozhovorů řekli, že goblini, gremlini a obři tam nebudou... ale ještě více se mi líbí archanděl Michael...zvláštní, že tam je nejvyšší hned pod Bohem z naší Bible... Ta harpyje vypadá jako z dob Aztéků (alespoň na mně to tak působí)...
Ano, přesně tohle říkali, ale asi jim došli nápady.. stále mám pochybnosti o Auteticitě. A s těmi harpiemi máš pravdu.. Skřet zase vypadá jak Z Amazonie.. Goblin jak z polinesie.. Takže takový "Indiánsko-oceánská" tématika. Fakt jsem nečekal skřety.
A k Michaelovi.. no nemám rád anděli, a tenhle se svými 4 křídli je tipicky ulítlí jak z nějaké mangy... snad skřetům nechajís tejný feeling jako měli v Heroes V
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Přesně, dvě křídla jsou klasická pro křesťanské, židovské atd... anděly, v Japonsku mají od jednoho křídla (Sephiroth ve Final Fantasy) po šest, osm, deset... je jim to jedno.