Temný svět
Re: Temný svět
Jak tu kampan dostanu do normalnich Heroes? Mam vsechny originallky,ale pustim to jen v TOE...
Tak jsem včera dohrál tuto celou kampaň na obtížnost heroic H5 verze 1.6. Ta třetí mapa mi trvala asi 10měsíců (čas ve hře), ale dá se. 4 mapa už je oproti tomu úplná pohodička a 5.mapa to snad nestojí ani za řeč. Autor záměrně uvádí, že je to hra pro H5 v 1.6 a nikoliv pro ToE, tak se pak nedivte, že zde jednotky ve 3.misi rostou do absurdních statisícových počtů, u mě max 4000 černých draků. Pokud se Vám podaří získat ultimátní skill v této 3.misi a najdete artefakty snižující morálku a iniciativu soupeře a ještě lépe artefakty, které zvýší vaší iniciativu, tak to jde jak po másle pomocí vytvoření štítů z ultisklilu před vlastními jednotky. Jen to chce mít trošičku trpělivosti při budování armády, v mém případě nastal v této misi zlom kdy se ke mě přidalo 4.000 rarášků a potom ještě několik pekelných jednotek a pak už jen následoval mohutný finiš.
Celkově kampaň hodnotím vcelku pozitivně, protože to co potkáte v 3.misi nezažijete v žádné kampani h3-h5, v podstatě je tato kampaň jenom o té 3.misi a protže jsem vždy všechny kampaně v h3-h5 odehrál na nejtěžší obtížnost, tak to pro mě byla výzva. Autorovi kampaně tedy velká čest za tvorbu a hodiny práce.
btw. Netušíte kde aktuálné stáhnout kampaň temný posel, odkaz je zrušen ???
Celkově kampaň hodnotím vcelku pozitivně, protože to co potkáte v 3.misi nezažijete v žádné kampani h3-h5, v podstatě je tato kampaň jenom o té 3.misi a protže jsem vždy všechny kampaně v h3-h5 odehrál na nejtěžší obtížnost, tak to pro mě byla výzva. Autorovi kampaně tedy velká čest za tvorbu a hodiny práce.
btw. Netušíte kde aktuálné stáhnout kampaň temný posel, odkaz je zrušen ???
A proč to dáváš to topicu pro Heroes 5?