! ! ! Technicke problemy ! ! !
Iris wrote:Nejdou tady na fóru nějak podivně hodiny?
Je 21:35 a píše mi to 20:35
Tohle bych neradil mezi technicke problemy, ale muzes si to prenastavit v nastaveni...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Smajlikov wrote:Zaity wrote:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví
A navyc ani nejde ukoncit hra
Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?
"Пошел ты!"
Wodka wrote:Smajlikov wrote:Zaity wrote:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví
A navyc ani nejde ukoncit hra
Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?
a proč se chceš vracet zpatky do hry normalně zavřeš třeba přes spravce uloh a nebo myslím že to jde i přimo ve hře alt+F4 a daš ukončit tim padem nemusiš ani do winowsu
Kde najdu savy
Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
-
Destabilizator
- Čestný člen
Destabilizator wrote:2Phoenix: tento dotaz uz tu byl nekolikrat, ty savy jsou v Dokumenty/My Games/Heroes of Might and Magic V
Díky prolejzal jsem to tu, ale nemám na to tolik času tohle bylo rychlejší.
Cesta jde pořád dál a dál
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Re: Kde najdu savy
Phoenix wrote:Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky
Ahoj, kde mám uložené hry sice vím, ale nejdou mi vůbec spustit. Páč se mi hra líbí, hraju ji jako blázen pořád od začátku - protože se mi ve hře při spuštění přes Načíst hru ukazuje pořád jenom prázdná obrazovka - ačkoliv ukládám jako zběsilá a po uložení mi to normálně zahlásí hra uložena, ale prostě ve hře vyhledat nejde a když najdu soubor v adresáři - samozřejmě MS Office nechápe příponu .sav a nic. Pomohl byste mi někdo prosím?