! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Iris

Post by Iris »

Nejdou tady na fóru nějak podivně hodiny?
Je 21:35 a píše mi to 20:35
Gregy

Post by Gregy »

Iris wrote:Nejdou tady na fóru nějak podivně hodiny?
Je 21:35 a píše mi to 20:35

Tohle bych neradil mezi technicke problemy, ale muzes si to prenastavit v nastaveni...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Iris

Post by Iris »

Já nevěděla kam to napsat :wink: ,ale dík
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)
Smajlikov

Post by Smajlikov »

Zaity wrote:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)

A navyc ani nejde ukoncit hra :twisted:
Wodka

Post by Wodka »

Smajlikov wrote:
Zaity wrote:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)

Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?
"Пошел ты!"
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Wodka wrote:
Smajlikov wrote:

Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?

a proč se chceš vracet zpatky do hry normalně zavřeš třeba přes spravce uloh a nebo myslím že to jde i přimo ve hře alt+F4 a daš ukončit tim padem nemusiš ani do winowsu
Wodka

Post by Wodka »

mně to přiíjde takové... jemnější vůči hře... než ji vypínat natvrdo... pokud to jde přímo ve hře během boje pomoví alt+f4 - tím lépe :)
"Пошел ты!"
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Wodka wrote:mně to přiíjde takové... jemnější vůči hře... než ji vypínat natvrdo... pokud to jde přímo ve hře během boje pomoví alt+f4 - tím lépe :)

na co jemnější Heroes není jemny celí fantasy svět je kruty a drsny :D ale za to hrdinsky
olbron

Post by olbron »

Nazdar lidi, porad mi to po delsim hrani pada a to uz od prvni verze. Uz jsem kvuli tomu prestal hrat na siti. Skonci to modrou smrti a nejakou hlaskou o aplikaci ATKDISP. Je to něco s monitorem, jina aplikace to nedela... Neporadite?
Phoenix

Kde najdu savy

Post by Phoenix »

Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

2Phoenix: tento dotaz uz tu byl nekolikrat, ty savy jsou v Dokumenty/My Games/Heroes of Might and Magic V
Image
Phoenix

Post by Phoenix »

Destabilizator wrote:2Phoenix: tento dotaz uz tu byl nekolikrat, ty savy jsou v Dokumenty/My Games/Heroes of Might and Magic V

Díky prolejzal jsem to tu, ale nemám na to tolik času tohle bylo rychlejší. :twisted:
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Myska

Re: Kde najdu savy

Post by Myska »

Phoenix wrote:Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky

Ahoj, kde mám uložené hry sice vím, ale nejdou mi vůbec spustit. Páč se mi hra líbí, hraju ji jako blázen pořád od začátku - protože se mi ve hře při spuštění přes Načíst hru ukazuje pořád jenom prázdná obrazovka - ačkoliv ukládám jako zběsilá a po uložení mi to normálně zahlásí hra uložena, ale prostě ve hře vyhledat nejde a když najdu soubor v adresáři - samozřejmě MS Office nechápe příponu .sav a nic. Pomohl byste mi někdo prosím?
JFP

Post by JFP »

V 5. misi (Nikolaj) se mi 6.den 4.tydne 3.mesice zastavi ukazatel tahu AI na polovine a zustane tak viset
Mam patch 1.2 standartni edici, mel s tim nekdo dalsi problemy a pripadne jak se s tim popral (reinstal nepomohl)
Post Reply