6. kampaň akademie - 3. mise - Triumvirát
to Wojta: jak jsi mohl mit spellpower s zehitem 25 ve treti misi??????
Ja bral vsechno nic jsem neprehlednul ale mam 17 vic to snad ani neslo (v tehle treti misi jsem nenasel jediny artefakt) (ale jak rikam jsem skoncil u prvniho hradu. oni na me nabejhnou s 20 jezdcema 8 archandelama 60grifama atd. jak se mam ubranit s 4rakja,a par strelcema?? i kdyz vyvolavam jak magor, oni mi rozsekaj moje zive jednotky a je konec

HICKSCZ wrote:to Wojta: jak jsi mohl mit spellpower s zehitem 25 ve treti misi??????![]()
Ja bral vsechno nic jsem neprehlednul ale mam 17 vic to snad ani neslo (v tehle treti misi jsem nenasel jediny artefakt) (ale jak rikam jsem skoncil u prvniho hradu. oni na me nabejhnou s 20 jezdcema 8 archandelama 60grifama atd. jak se mam ubranit s 4rakja,a par strelcema?? i kdyz vyvolavam jak magor, oni mi rozsekaj moje zive jednotky a je konec
![]()
![]()
![]()
Já taky vysbíral úplně vše co šlo. V prvním i druhém levelu jsem jel na limit zkušeností. Ale hlavně šlo o to, že jsme se Zehirem měl vybrané jen samé vlastnosti týkající se magie. To jest. Summonig, Light, knowledge, sorcery. A díky tomu mi to při postupech na levelech skoro vždy navýšilo spellpower nebo manu....a jenom v té třetí misi jsem stihnul navštívit hned 4 místa, kde se ti přidá spell power. 3 jsou v podzemí u Godrica a jedno u brány kde potkáš Findana (omylem jsem tam najel hnedka po prvním hradu) Tam si za mnou přijel nepřátelský hrdina.
Jo a v bitvě pomůže, když jednotky rozdělíš do dvou skupin vždy na jedné straně bojiště. Nepřítel pak polovinu svojí armády poslal na likvidování 50 goblinů a 8 golemů. Raksas byly chráněný ementálama..
Případně je možný rychle proklouznout pro Findana, k němu přesunout jednotky a s ním si to jet vyřídit. Z předchozí mise by jsi ho měl mít nabušenýho. A když se nebudeš nikde zdržovat tak těani nebudou otravovat nepřítelé.
-
Lana Estari
To se tohle nikomu kromě mě nestalo???
Lidičky, já už vážně nevím, vám to tu všem jede skoro normálně a když se něco stane, je to proto, že jste něco zapomněli udělat. Ale, proboha, jak mám řešit situaci, kdy osvobodím Godrika a přesto se mi neodškrtne "objective complete" a nemůžu tak ani potkat Findana?! Prosím, kdokoli by mi mohl poradit, jsem jedno velké ucho.
Re: To se tohle nikomu kromě mě nestalo???
ehm..? restart scenaria..?Lana Estari wrote:Lidičky, já už vážně nevím, vám to tu všem jede skoro normálně a když se něco stane, je to proto, že jste něco zapomněli udělat. Ale, proboha, jak mám řešit situaci, kdy osvobodím Godrika a přesto se mi neodškrtne "objective complete" a nemůžu tak ani potkat Findana?! Prosím, kdokoli by mi mohl poradit, jsem jedno velké ucho.
-
Lana Estari
Re: To se tohle nikomu kromě mě nestalo???
albrecht wrote:ehm..? restart scenaria..?Lana Estari wrote:Lidičky, já už vážně nevím, vám to tu všem jede skoro normálně a když se něco stane, je to proto, že jste něco zapomněli udělat. Ale, proboha, jak mám řešit situaci, kdy osvobodím Godrika a přesto se mi neodškrtne "objective complete" a nemůžu tak ani potkat Findana?! Prosím, kdokoli by mi mohl poradit, jsem jedno velké ucho.
Ty cyniku...
Cynik má pravdu....jen restart mise pomůže. Mě se to samé stalo v další misi. Raeleg a Shadya se ke mě nepřidali..a jen stáli a blbě koukali. Myslel jsem, že je to tak v pořádku a shromažďoval armádu na Isabel. Po bitvě za 249 tis. Ex, zůstal úkol neodškrtnutý a teprve restart mise pomohl. A věřte mi, že to nas...... 
-
ActiveWind
padá do woken
Jak ste vyřešili problém že po poslední troj-bitvě to hodí výsledek bitvy a pád do windows.
Hraju to na patch 1.5
Hraju to na patch 1.5