Kampan

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."
Kiko

Re: Kampan

Post by Kiko »

Rozhodni sa ako chceš,ja osobne s každým hrdinom idem slzy :wink:
Altair8

Post by Altair8 »

Za skřety jsem jel krev, víc mi to k nim pasuje :)
Bušák

Post by Bušák »

Já tvrdohlavý jsem na to zapoměl a samosebou jsem jel na slzy a hra taky jela až dojela a od teď budu muset hrát první misi celou znova a to jsem měl takovou radost, že jsem ji dohrál na titul hrdina :( :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Nejsi sám.. Sandor by dle mě měl jít po slzách, Někdo kdo riskuje život aby osvobodil svoji sestru nemůže o pár dní později zotročit celí ostrov
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Bušák

Post by Bušák »

Já si to zpravidla vybírám v druhé misi, a rozhoduju se podle toho co se mi víc líbí, nikoli podle schopností. Tady se mi ale povedlo nasbírat dostatek slz už v první misi, tak jsem si řek, dám ho na slzy a jakmile jsem dojel k tomu barbarovi´, tak mi vyskočila zpráva, která nešla odkliknout.
estla

Post by estla »

Na heroes community som čítala, že vlastne zobrazenie hrdinu ti naznačuje akú reputáciu si vybrať - konkrétne Sandor je "Might, Blood" a sú tam spomenutí aj ostatní, ja osobne sa riadim podľa toho, čo mi pasuje k národu.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Parodie u této teorie je v tom, že Irena je zobrazena jako hrdinka Síly, ale ve hře je přednastavená jako mágině

Mimochodem:
Cenu za nejlepší překlad v Heroes VI získáví

Bubny prosím

Přeložení Might Hero jako Silný hrdina!
(místo původního Hrdina síly)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Altair8

Post by Altair8 »

Jj, já hrávám za to za co se mi hraje nejlíp, i když pravda že skřety jsem za slzy ještě nezkoušel :D
estla

Post by estla »

Tiež sa mi niektoré doporučenia zdali divné - preto idem podľa seba, ale orcovia mi za slzy nesedia - to vyplíva z ich podstaty.
M-G

Post by M-G »

Ja jsem z toho debil. Do 2.mise jsem vstoupil uz s cestou krve, tudiz po rozhovoru se Sharkou jsem na vyber nemel, ale po naslednem videu s Kraalem jsem pochopil ze mam jeste na vyber jestli potlacim povstalce anebo osvobodim otroky. Tak jsem se rozhodl pro 2.moznost, ale osvobozene jednotky mi rekly ze s tyranem nepujdou a vrata k Ire jsou stale zavrena, i po navsteve jaguarich valecniku. Z toho mi tedy vyplyva jedina moznost... jet na krev :oops:
xmajl

Re: Kampan 2mise

Post by xmajl »

nemate nekdo problem se zaseknutim v druhe misi? Kdyz tahnout Cerveni Jaguari tak se hra kousne, ne uplne mysi se normalne pohybuju, ale hra dal nejede :| :| :|
ps. podotykam ze hru mam koupenou a jedu to na koupenych 7cka :))
Post Reply