Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.
Re: Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je
off: no já je v H5 měl raději než ďábly .. etdy do doby než sem ďáblů nastřádal dostatečné množství a mohl si dovolit obětovat nějakou tu jednotku abych vyvolal další pekelné pány XD
ale to nic nemění na tom, že zmršili jejich překlad
ale to nic nemění na tom, že zmršili jejich překlad
ďáblové vzhledem vypadaj úžasně hlavně sexy sukuby. Pekelní psi maj silnej útok ale malej defend. Maniaci jso hodně silní a sukuby taky. Akorát plodnice je slabší ale ubírá manu. V dlouhých bitvách když už dojde mana se dá pouze bránit sukuby.Elitní jednotky jsou silné a šampion je silnej hodně moc
Mne sa teraz objavil ďalší bug a to ten, že plodnica sa na začiatku boja nerozmnoží. Je to dosť nepríjemné lebo som ich robil práve kvôli tomu 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Mne sa za peklo najviac líbi Sukuba pre to jak vyzerá a nehanbím sa za to
ale všetky jednotky Pekla sú pekné
A osobne som rád, že Peklo nemá Impa, Imp podla mna vyzeral až príliš roztomilo
A osobne som rád, že Peklo nemá Impa, Imp podla mna vyzeral až príliš roztomilo
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Jednotky pekla sú vzhľadovo pre nňa asi najkrajšie (páči sa mi tá kombinácia farieb už od H5) a Sukuby sa najviac páčia aj mne ... a nehanbím sa za to
sú to pravé diabolské kočky.
- Lucas Gryf
Jednotky pekla jsou skvělé, bohužel mě štve, že jedny z nejhorších jednotek pekla z H5 povýšili na šampiona a vyškrkli ďábly .. velitel démonů jako byl Azkaal se mi nelíbí, je to jako šampion, ale větší.
PS: Neznáte šampiona Azylu a Tvrze?
Náhodou Pit Lord ako šampión mi sedí oveľa viac ako diabol, on je taký brutálnejší xD. A šampióni Azylu budú len dáky anjeli z kampane, podla mňa Michael (naoko)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Lucas Gryf wrote:Jednotky pekla jsou skvělé, bohužel mě štve, že jedny z nejhorších jednotek pekla z H5 povýšili na šampiona a vyškrkli ďábly .. velitel démonů jako byl Azkaal se mi nelíbí, je to jako šampion, ale větší.
Za azyl by som povedal jednoznačne Anjely....čo sa mi neliby (kecam) iný jednotku ako anjely si nedokažem ako šampiona predstaviť proste anjel k azylu proste patri
Ale taky Pit Lord nahodou vyzerá omnoho krajšie ako diabol to suhlasím aj ja...
Peklo vyzera teraz tak viac pekelnejšie by som povedal
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla wrote:Jednotky pekla sú vzhľadovo pre nňa asi najkrajšie (páči sa mi tá kombinácia farieb už od H5) a Sukuby sa najviac páčia aj mne ... a nehanbím sa za tosú to pravé diabolské kočky.
Jj, takto má vyzerať sukuba jak sa sluší a patri
Tak to potom aby si celé mužské osadenstvo hráčov robilo len sukuby, keď to s tou reálnosťou dotiahnu na maximum xDD
To by sa vám páčilo! A peknú mužsku postavu v heroes aby človek hľadal lupou (všade samá kreatúra)
Neboj aj chlapov tam určite dajú XD len treba dať medzi tvorcov nejakú ženu xD
estla wrote:To by sa vám páčilo! A peknú mužsku postavu v heroes aby človek hľadal lupou (všade samá kreatúra)
A budeš mi kaziť moje ilúzie, ci pána
MINOTAUR wrote:Neboj aj chlapov tam určite dajú XD len treba dať medzi tvorcov nejakú ženu xD
No práve ... Ešte som nepočula, že by sa priamo na tvorbe hry podieľala ženská
Nebiros wrote:A budeš mi kaziť moje ilúzie, ci pánašak to je jediná najkrajšia postava v pekle, teda, čo sa týka krásy, príťažlivosti a tak
Ja ti nekazím ilúzie, veď sú naozaj k svetu. Možno sa dočkám v datáčoch nejakého statného junáka
Nebiros wrote:A budeš mi kaziť moje ilúzie, ci pánašak to je jediná najkrajšia postava v pekle, teda, čo sa týka krásy, príťažlivosti a tak
Ja ti nekazím ilúzie, veď sú naozaj k svetu. Možno sa dočkám v datáčoch nejakého statného junáka
Tak to ti budem držať palce aby si tam nejakého našla
A ja si myslel že náš Lucas, bude neotrasitelne verný Elrathovi a pozri čo z neho vyšlo.....zradca
Ja mal rád Elratha ked som začínal s H5, bola to prva rasa za ktoru som hral ale to že som zradil za to sa nehanbím