Patch 2.1

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Dave_Jame
Redaktor

Re: Patch 2.1

Post by Dave_Jame »

POkud chces..
Ale pokud ti hra funguje tak zálezi jen na tobe. On ani ten 2.1 neni samospasny a ma v sobe chyby
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Thargas

Post by Thargas »

Vyzkoušeno a bohužel..verze retail mi to píše anglicky a verze digital...i když mám krabici mi to píše česky...docela mě to irituje...
Annatar

Post by Annatar »

No, jak to tak čtu, tak jsem rád, že jsem si 14 dní na to kompletko počkal.... :D A jinak musím říct, že se kluci vytáhli udělali to fakt pěkný jsem z toho nadšenej a těch novejch dynastickým zbraní.... :)
Thargas

Post by Thargas »

Mám sběratelku a datadisk a nemůžu hrát poslední verzi... nehledě na úžasný UPlay... příště si zatraceně rozmyslím zda Ubisoft uvidí moje peníze...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

80% problémů hry si způsobují hráči sami tím že dělají hlouposti

Například teď si někdo snažil zkombinovat CZ a EN verzy jak jsem tak pochopil.. což je už samo o sobě nelogické
Pokud jsi měl EN originál měl jsi si z ofik stránek stáhnout EN patch 2.1 tady je jen na CZ edici

CO se tyče U play. pokud vím funguje normálně
jen musíš
1: pochopit že patch to nestáhne a musíš ho aplikovat manuálně
2: musíš vypnout tu inteligentní synchronizaci s CLOUD pak se zbavíš půlhodinového synchra..
nějaké další dotazy?? Nebo si lidi začnou i věci číst dřív něž na ně začnou nadávat....

Děkuji předem.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Thargas

Post by Thargas »

Ne, nejsem takový hlupák. Mám samozřejmě CZ verzi jak Původní hry tak datadisku. A ať dodržím jakýkoliv postup patch mi oznámí že datadisk není nainstalován což je podivná hláška protože jsem v druhé mapě za temné elfy.

Co se Uplay týká tak ten chápu také, ale to že napíše že spojení nelze navázat opravdu není chyba synchronizace savů. A že se patch nestáhne vím také.
Thargas

Post by Thargas »

Tak po delším hledání se podařilo problém vyřešit. Patche v prvním postu nejsou kompatibilní s CZE verzí. Zde je přímo CE patch který funguje jak má http://static2.cdn.ubi.com/patches/HOMM ... ze_hun.exe
Shade3

Post by Shade3 »

Fakt je nekompatibilní? Mně jede s českou verzí v pohodě...
Image
Thargas

Post by Thargas »

Tak pak nevím kde je chyba...v tom případě je to řešení pro ty kterým nejde ten klasický jako já :)
Shade3

Post by Shade3 »

Jj, to asi jo :D
Image
BoB

Post by BoB »

Pořád mě ale nejde vytvořit vlastní hrdina nevíte co s tím?
„Za čest, řád a povinnost"
pongo.p

Post by pongo.p »

Stahnul jsem si odsud patch 2.1 a upesne nainstaloval. Projevil se priznive na spousteni samotne hry, uz nemusim zpocatku s napetim cekat jestli se mi zmeni kurzor ze sipy uspesne na ruku v brneni :) a nepada do cerne obrazovky, ale co nemileho me potkalo... Nejde mi spustit ani jedna mapa. Vsechny jsou sede a dole chybi prislusne tlacitko a dvojklikem to taky nejde.
To je nejaky vedlejsi efekt, ktery se da ocekavat a promptne resit nebo mam smulu jenom ja? :(
Netusi nekdo co s tim ?

PS: mam zakladni instalaci hry v cestine, tj. zadne datadisky

Predem dik za pomoc.
Post Reply