Vase nejoblibenejsi rasa
Re: Vase nejoblibenejsi rasa
Ja som sa nevedel rozhodnúť medzi Azyl, Kobku a Peklo
ale nakoniec som zahlasoval za Azyl
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros wrote:Ja som sa nevedel rozhodnúť medzi Azyl, Kobku a Pekloale nakoniec som zahlasoval za Azyl
Ty zrádče!!!! Vím kde bydlíš....ehm, to som ja, tak nič
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
- Lucas Gryf
Lucas Gryf wrote:Peklo není moc oblíbenéale nekropole válí
Impovia to všetko kazia, ako som hovoril inde, su až moc roztomilý
Preto som ich nebrávala do armády, radšej som ich prenechala vedľajšiemu hrdinovi, na peklo boli málo pekelní.
Celkovo si peklo, čo sa týka vzhľadu, v H6 polepšilo, teraz je proste perfektné..
Grafika pekla v H5 bola aspoň pre mňa taká priveľmi gýčová, no v H6 už sú to skutoční, brutálni masakristi

„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Presne, Peklo vyzerá už realistickejšie čím si vyvojáry u mna v H6 ziskali plusko
Já dal kobku nejradši mám kobku peklo a hvozd pro hvozd už jsem jednou hlasoval a teď jsem si pro změnu vybral kobku
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
V Nebídce nejsou ani skřeti ani trpoši.. Tak koho mám dát když moji oblíbenci tu nejsou 
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150