mno vi tady nadavate at nival vymysli neco noveho. kdys neco noveho vymysli tak to pomlouvame. takze jako nival u vas proste nema sanci at vymysli cokoliv
vitkov wrote:mno vi tady nadavate at nival vymysli neco noveho. kdys neco noveho vymysli tak to pomlouvame. takze jako nival u vas proste nema sanci at vymysli cokoliv
Tady už se psalo, že ten Lávovej není šatnej nápad, ale nehodí se k trpaslíkům v ledové krajině a vypadá fakt debilně, toť vše.
vitkov wrote:mno vi tady nadavate at nival vymysli neco noveho. kdys neco noveho vymysli tak to pomlouvame. takze jako nival u vas proste nema sanci at vymysli cokoliv
zatial nic nevymyslel...
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
Právě jsem viděl to video.
Když ten drak stojí, tak vypadá jak ještěrka natáhnutá na skřipec a když útočí, tak je to opravdu tyranosaurus rex. To chození je otřesný. Jinak trailer dobrej, ale na WoW to opravdu nemá.
lepší by byl nějaky sněžný Behemot to by bylo o dost lepší mi nějak nesedí lavový drak v zimě ale Nival to obhajuje tím že pro trpaslíky je oheň důležity proto se obrací k tomuhle drakovi takže celkem je to logické ale co se týka Fantasy nepsaných pravidel tak mi to nesedí
Zaity wrote:...ale Nival to obhajuje tím že pro trpaslíky je oheň důležity proto se obrací k tomuhle drakovi takže celkem je to logické...
to je taky argument ako ked na jednom fore bola tema "najlepsia strategia" a nejaky blbecek napisal ze world of warcraft a argumentoval to tym ze podla xfire to je najhranejsia hra... takze asi tak
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
Zaity wrote:lepší by byl nějaky sněžný Behemot to by bylo o dost lepší mi nějak nesedí lavový drak v zimě ale Nival to obhajuje tím že pro trpaslíky je oheň důležity proto se obrací k tomuhle drakovi takže celkem je to logické ale co se týka Fantasy nepsaných pravidel tak mi to nesedí
sak ale nevidel si ich mesto sak byvaju v podzemi a lava v podzemi je tiez
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL