Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
MINOTAUR

Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Post by MINOTAUR »

Ja tu vôbec neriešim aký sú nemŕtvi silný takže ak ste ma nepochopili (čo je očividné) tak to radšej nechajte tak.
P.S.: Oni sú silný a po pekelných sú môj druhý naj. národ.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
concobara

Post by concobara »

To jestli jsou nebo nejsou silní mám na svědomí bohužel já tím co jsem napsal ve svém minulém postu. A když to teď tak po sobě čtu zpětně tak jsem to napsal vskutku nešťastně. Ne nebyli slabí v žádných Heroesech co pamatuju, ale když se proti sobě postavili dva hráči, kterří s touto hrou neměli zas tak moc zkušeností (ale ne zas úplní začátečníci) a jeden hrál za nemrtvé zatímco druhý např za lidi nebo wizardy tak to (alespoň podle mých zkušeností hlavně z H3 a H5) obvykle končilo totálním masakrem nemrtvých. Protože tak jak píše Dave_Jame, ano mají spoustu záludných vlastností atp., ale je třeba s nimi hrát v souladu s těmato vlastnostma ... Teď mi nemrtví příjdou takoví jednoduší na zvládnutí jakože kolikrát stačí použít "hrubou sílu" a ne tolik potrápit hlavu :). Pro mě bylo třeba nejjednodušší na začátku hrát za lidi a s nemrtvýma jsem se to prostě musel tak nějak naučit :).Proto jsem psal, že jsou konečně silní a odtud tímto směrem vedená diskuse... Ale myslím, že Dave_Jame to co mě na upírovi trápí nejvíc vystihl nejlépe :), je to ta zákeřnost co mi na něm chybí... prostě u nemá takové "charisma" :)
To MINOTAUR
Mě třeba upír vždycky nesmírně obtěžoval. Je to nejspíš odlišnou strategií , kterou každý z nás ve hře používáme (proto se mi třeba nedaří tak dobře hrát za démony a tobě ano ). Pro mě to byl u nemrtvých vždycky jeden z nejnepříjemnějších protivníků. A dokonce jsem se jednou střetl s protihráčem, který mi upíra nechával až na konec boje a pokud teda vyhrál tak ho začal zabíjet až jako posledního, aby ho prý nemusel zabíjet 10x :-D .
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Hej ja ťa chápem a asi to bude tou inou taktikou lebo koľko hráčov toľko odlišných taktík a názorov. No mne sa páčili upíri aj v iných heroesoch (no okrem H4 :) ) a za to že som ich zabil ako prvých tak to neznamená že sú najslabší to som nepovedal, len to nebolo to pravé pre mňa tak som ich ignoroval. Až tu v H6 ma baví za nich hrať a kukať sa na nich :lol: .
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
concobara

Post by concobara »

Já asi nedám dopustit na upíry z H3 :), ale ti z H4 měli hezčí skin :)
kiliroy

Post by kiliroy »

No mě to na nekromanty nikdy moc nešlo. Není již pravda že kostlivec a kostěný drak jsou nejslabší jednotky své úrovně? Také ty jednotky (celkově) jsou dost pomalé a docela slabé. Šlo mi za ně hrát až v toe, protože se tou nekromancii dali nahnat jednotky jako nikdy. Upír se dal krásně využívat u těch menších soubojů bez ztrát, ale když už jich máte 500 a na jeden zásah se jich oživý 20, ale 500 např. gryfů jich sundá 200 tak se to docela ztrácí. A co se týče té "strašně silné magie" tak to ja taky blábol. Protože i když si v pozdější fázi hry můžete oživit 15 přízraků, tak vám to hned dalším tahem sundají. A celkově je peklo a akademie co se týče kouzel mnohem silnější. To jsem mluvil o pětkách. Musím ale uznat že ve trojkách to byl jeden z mých nejoblíbenějších hradů a upír byl moje nejoblíbenější jednotka vúbec. No a v šestkách jsem zatím za nemrtvé nehrál, ale příjdou mi až na ten kiks s upírama dost silní. A co se týče vzhledu tak se mi upír pořádně nelíbil nikde. Neměl by se upír zakousávat do krku?
:(
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Oni nerobia vojakov podľa zaužívaných tradícii ale si robia vlastné. To by bolo odveci taký upír ďalší tuctový pako skopírovaný zo všetkých možných hier a filmov. Aj kerberos má podľa našej mytológie mať 3 hlavy a v H6 má 2, NO A ČO. Oni to robia podľa seba a tak to je dobre.
concobara

Post by concobara »

Kostěný drak byl šmejd největší od počátku věků, ale teď jim ho konečně nedali a ta poavoučí lady je velice sympatická :)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

No nemrtvi mali vždy na riť šampiónov ale teraz je to konečne jednotka ktorú treba rešpektovať a dávať si na ňu pozor.
gemball

Post by gemball »

Musím souhlasit že změna v Necropoli u šampiona jim určitě v novém Heroes prospěje jejich draci v 5. dílu jsou opravdu hrozní avšak třeba ve 4. dílu byl zase naopak koštěný drak jedna z nej hlavních jednotek ale po pravdě už ve 3. dílu byli draci u nekropole slabý alespon pro mě i když v pětce byli opravdu nejslabší (Vím že to nepatří moc k tématu takže se předem omlouvám)
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
concobara

Post by concobara »

No myslím, že s tebou zcela souhlasím. Ta jednotka mi vždycky kazila z nemrtvých radost.... a změna u šampióna nemrtvých je mi natolik sympatická, že odpouštím toho odfláklého upíra :)
kiliroy

Post by kiliroy »

Mě se po vzhledové stránce nejvíc líbí asi ta velká pekelná elite jednotka, jenom si teď nemůžu vzpomenout na jméno. Prostě velká elite pekelná jednotka co nestřílí, tím jsem to zůžil na jednu.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Tá jednotka sa volá Juggernaut alebo vylepsený Ravager. Aj mne sa páči na vzhľadovo si mi najviac Pit Lord a už ked som pri nom tak aj toto bola dobrá voľba dať ho za šampióna. Aj v H5 bol moja oblúbená jednotka no tu mu to viac sekne xD
kiliroy

Post by kiliroy »

Yuki-onna či jak a ten kušník se jim taky povedli. A ještě kensei a duch taky ujdou.
Dekker

Post by Dekker »

jj pekelné jednotky se jim povedli :) ... i co se týče schopností, sice mi tam trochu schází ovládnutí jednotek pomocí lilim, ale co, druhá střelecká jednotka to nahrazuje tím množením XD ... ale nejvíc mě asi naštval překlad názvů a nejen u pekla
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Není to vysloveně k tématu
ale z jednoho aktuálního rozhovoru pro Francouzkou stránku je k dispozici exkluzivní artwork který ukazuje jak mohla vypadat dračí utopie
Tak co vy na to

http://www.heroesofmightandmagic.es/portal/h/articulos/h6/Cuestionario1_DevTeam/DragonUtopia_Sketch01.jpg
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Post Reply