Heroes 6 datadisk?
- veselykralicek
Re: Heroes 6 datadisk?
No, tak se těch zbraní asi bohužel nedočkáme.
- veselykralicek
To mě fakt štve, jsem takovej sběratel a Zbraně dynastie přímo lákají k tomu, posbírat je všecky.
Facebook
Takn máme prvního nového neutrála:-P
Takn máme prvního nového neutrála:-P
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
- veselykralicek
Dave_Jame, Ty jsi tady takovej odborník. Ty bys nevěděl, jak nyní dosáhnout všech zbraní dynastie? (Mám na mysli hlavně Čepel chaosu a Sar-Agrethovu hůl)
- veselykralicek
Shade3 wrote:Zkoušel jsem to zbytečně, Ubi má ochranu, díky které se nemůžu připojit na servery, dokud nemám patch 1.4 a vyšší...:/
Tak máš pravdu Shade3, ne, že bych Ti nevěřil, ale zkoušel jsem to taky a hru už s patchem 1.1.1. online nespustíš.
Jsou to pěkní parchanti teda.
veselykralicek wrote:Shade3 wrote:Zkoušel jsem to zbytečně, Ubi má ochranu, díky které se nemůžu připojit na servery, dokud nemám patch 1.4 a vyšší...:/
Tak máš pravdu Shade3, ne, že bych Ti nevěřil, ale zkoušel jsem to taky a hru už s patchem 1.1.1. online nespustíš.
Jsou to pěkní parchanti teda.
Já tě chápu...

Není trochu divné že datadisk stojí něco přes 500, a základní hra stojí pořád kolem 900? Mám trochu strach, že tam bude něco chybět...
- veselykralicek
A co na tom nechápeš?
Hra už je delší dobu na trhu, tudíž trochu zlevnila, ale datadisk je novinka a nebude tam toho tolik jako v původní plné hře.
Hra už je delší dobu na trhu, tudíž trochu zlevnila, ale datadisk je novinka a nebude tam toho tolik jako v původní plné hře.
Ja dúfam, že už v data-cd KONEČNE ODSTRÁNIA tú (s prepáčením za výraz) debilnú upišťanosť jednotiek pri zrýchlenom pohybe, a aj v povodnom H VI. Dodnes nepochopím, ako je možné, že s týmto nebol v v deme problém, fungovalo to normálne.
No nechápu, že v samostatně hratelném datadisku by teoreticky mělo být víc věcí než v původní hře, tudíž by měl být dražší nebo stát stejně.
- veselykralicek
Ale datadisk jen přináší do hry pár nových věcí, novou kampaň (jednu) pár vylepšení a pár "maličkostí".
S obsahem, rozsahem a velikostí původní hry se rozhodně nemůže měřit.
S obsahem, rozsahem a velikostí původní hry se rozhodně nemůže měřit.