Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Montezuma3

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Montezuma3 »

Jak to tak čtu. Vypadá to, že všechny chyby z bety byly opraveny, ale zároveň se objevila kupa problémů tam, kde žádné nebyly :lol:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Montezuma3 wrote:Jak to tak čtu. Vypadá to, že všechny chyby z bety byly opraveny, ale zároveň se objevila kupa problémů tam, kde žádné nebyly :lol:

Jo asi tak nějak

BoB wrote:Hmmm nevím ja to zatím procházím jak horkej nůž máslem

To já si řekl ze zacnu Peklem.. Chvilku to hraju a náhle zjišťuji (krom faktu ze Kiril je nesympatický) že mě PC celkem nemile ničí
Tak začnu za Skřety, a v druhé mapě narazím na Bug s reputací (pokud si u v první mapě zvolíte reputaci slzy, tak vás hra nepustí za jednu animaci a spadne)
Tak teď jsem v závěrečné mapě za Nekry. A plánuju Svatyni jako další
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
concobara

Post by concobara »

Jakou reputaci jsi volil za nekry? Mám podezření, že můj problém je buď kvůli reputace ( v tomto případě jsem volil krev) nebo v týdnu kterým mi 3. mise začíná (týden moru...)
Brennus

Post by Brennus »

Bušák wrote:Tak já se táké pochlubím se svými zkušenostmi s hrou. To co mi vadilo nejvíc, tedy, že města nebudou mít města :D, tak to už mi prakticky nevadí, protože ve hře je spousta plusů, které to vyrovnávají. Také je zde spousta nových ,,venkovních" budov, jak bylo slíbeno. Hra běží bezproblémů a já se od toho nemohu odtrhnout.
První věc, která mě ale zarazila je druhá mise za Anastázii, kterou začínáte s miniaturní armádou a potápíte se do své mysli, kde bojujete se sourozenci, problém nastává v bojis Kirlem. Po cestě sice můžete nabrat několik jednotek, ale když dorazíte ke Kirilovi a s nejmenšími možnými předchozími ztrátami, budete mít proti němu smrtící. Bojoval jsem s ním a asa na stý pokus po 3 hodinách jsem ho porazil. O to smutnějíší bylo, když mě pak můj průvdce teleportoval k městu , kde na mě čekala dvojnásobná armáda. Možná jsem něco přehlédl, ale tahle mise mi přijde na ,,normální" extrémně náročná . :D

Prosim te... nechci se vytahovat, ale nesmis tam davat rychly boj. 8)
suchy84

Post by suchy84 »

Ahoj, tak také přidám mé zkušenosti se hrou, kurzor mi taky pořád problikává, ikdyž nevím, čím to je, snad to brzy opraví, jinak jsem se hrou velice spokojený, u kampaně si dám ty nejlepší nakonec, takže to bude vypadat takto: tvrz, peklo, nekropolis, lidi a nakonec nagy
estla

Post by estla »

A konečne tu nie som v noci sama... :lol: Chcela som sa spýtať, našla som manuál k H6, ktorý je v angličtine, bude aj v češtine ako bol k H5 :?:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

suchy84 wrote:Ahoj, tak také přidám mé zkušenosti se hrou, kurzor mi taky pořád problikává, ikdyž nevím, čím to je, snad to brzy opraví, jinak jsem se hrou velice spokojený, u kampaně si dám ty nejlepší nakonec, takže to bude vypadat takto: tvrz, peklo, nekropolis, lidi a nakonec nagy

Zkus opravný .exe soubor co je na hlavní stránce. prý pomáhá

estla wrote:A konečne tu nie som v noci sama... :lol: Chcela som sa spýtať, našla som manuál k H6, ktorý je v angličtine, bude aj v češtine ako bol k H5 :?:
To dost záleží na 3 věcech

Jestli tvůrcům manuálu nebude vadit lokalizace
Jestli na to bude čas
a Jestli by Playmani byly ochotní poskytnout sv texty ať je nemusíme složitě vyhledávat a vytahovat

concobara wrote:Jakou reputaci jsi volil za nekry? Mám podezření, že můj problém je buď kvůli reputace ( v tomto případě jsem volil krev) nebo v týdnu kterým mi 3. mise začíná (týden moru...)
.Nevím jestli se ptáš mě nebo Bušáka ale já jsem osobně zvolil krev
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
concobara

Post by concobara »

concobara wrote:Jakou reputaci jsi volil za nekry? Mám podezření, že můj problém je buď kvůli reputace ( v tomto případě jsem volil krev) nebo v týdnu kterým mi 3. mise začíná (týden moru...)
.Nevím jestli se ptáš mě nebo Bušáka ale já jsem osobně zvolil krev[/quote]

JJ ptal jsem se tebe...já jsem taky zvolil krev, takže tím to asi nebude, myslel jsem, že tím, že utekl ten hrdina Kaspar ( o chvíli pozdeji to pada do windows) by to mohl byt podobný problém jak se slzama za orky...jeste by to treba mohlo bzt tim, ze je tyden moru (ten je taky dosti problemovy....) nebo nevim :(... Je ale zajimave, ze vzdycky kdyz tu mapu restartuju tak je tyden moru (myslel jsem, ze tydny jsou nahodne...). Da se ta mapa pustit nejak uplne na novo(i jinak nez restartem) ?
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

no mne sa za 5 dni nepodarila dohrat ziadna kampan

Castle v tomto hrade nefunguje 3/4 abilit :
Pretorian "brani" aj supera, Vestalka neoslepuje, Im. Gryfin roby len letecke dni bez dmg, Kriziakovy sa dmg nezvysuje. Svetluska ho dava prekvapivo nizky

Necro: v druhej mape chytim mor ktory vyrazdi popoluaciu na 1000 populacii dopredu :D hlavne ze som Necro , takze mor by mal byt prinosom nie ?

Svetina: Irina sa asi po 3 misii utopila takze 4 misiu proste nespusti

Tvrz: Sandor sa asi boji krvy takze nikdy nedosiahne 1 stupen, zastavy sa na 250 kvapiek a koniec
a ked si date slzy tak radsej zhodi celu hru, charakter

Peklo: to som radsej uz ani neskusal
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Jeremiasz

Post by Jeremiasz »

Ja jsem zatim narazil jen na jeden problem a to je nekromancie u nekro-kampane. Anastazie je na 2. nekrourovni, problem je, ze ji nemuze pouzit, pokud se ten nekromerak prehoupne z jedne lebky na 2 a to je docela problem protoze v te misi, kde beha po ostrovech jakoze ve sve dusi a nema hrad, ergo sem tam se k ni nekdo prida, bez pouzitelne nekromancie to je o nervy. zacnu boj a pokud se mi podari nekromancovat dokud mem jen jednu lebku, tak ok, ale jakmile to propasnu nebo nedejboze zabijou moc nepratel a meracek naroste moc, ikona mi zdeaktivni a jsem v (_._). Dost me to vytaci, spozoroval jsem to uz na druhe mape, ale tam jsem mohl najmout jinyho hrdinu, kterymu to fungovalo v pohode vzdycky, ale na tehle mape to je fakt na pos*ani :x
Brennus

Post by Brennus »

Ja takove problemy nemam a to si hraju lažo - plažo, takže ta hra asi dela problem, kdyz se s něčim hada. :(
Jedu to po pořadi, jak to jde z leva do prava. Jedu krev a ted jsem v te misi jak se ke mně přidala Ludmila. Fakt, "nema problema". ( jen to nezakřiknout) :wink:
BoB

Post by BoB »

Tak se to začína pěkně sr.t na jednu hromadu ty bugy.
„Za čest, řád a povinnost"
Jeremiasz

Post by Jeremiasz »

asi to tak uplne nepatri do tohoto vlakna, ale nechci zakladat novy - mam digitalni edici ze steamu, takovou tu rozsirenou, kde sezenu kody na odemknuti bonusoveho obsahu (potazmo ten mesic hrani heroes kingdoms) ?
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

estla wrote:A konečne tu nie som v noci sama... :lol: Chcela som sa spýtať, našla som manuál k H6, ktorý je v angličtine, bude aj v češtine ako bol k H5 :?:

Manual? pošli odkaz, ten chci prosím :)
zdenek000

Post by zdenek000 »

Docela mě štve pošta,protože ve čtvrtek přišla SMS že to poslali a pořád mi nic nepřišlo.Na poště musí bejt zmatek nebo já nevim co tam asi dělaj ale pěkně mě to štve..
Post Reply