Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Záleží na tvůrci mapy, ale ano mohou být i na normální mapě. Například na bonusové mapě ke sběratelské edici je Dračí úhoř
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
docela mě tam irituje ta morálka. Zlikviduji 6 jednotek ze 7, poslední je téměř zdecimovaná když přijde během střelecké fáze o skoro 75%, nemají hrdinu a přesto mají dobrou morálku XD, já mám v armádě pekla jen jedinou maličkou jednotku azylu a téměř všechny jednotky mají morálku skoro v mínusu a ta azylová jediná v plusu XD ... docela mi to přijde jako svět naruby
Dekker wrote:docela mě tam irituje ta morálka. Zlikviduji 6 jednotek ze 7, poslední je téměř zdecimovaná když přijde během střelecké fáze o skoro 75%, nemají hrdinu a přesto mají dobrou morálku XD, já mám v armádě pekla jen jedinou maličkou jednotku azylu a téměř všechny jednotky mají morálku skoro v mínusu a ta azylová jediná v plusu XD ... docela mi to přijde jako svět naruby
Peklo už je prostě takové s tou moralkou přečti si tady na strankach silne a slabe stránky všech národu
u pekla je psane: Slabé stránky: Žádné schopnosti na podporu jednotek, nízká morálka.
Zaity wrote:Dekker wrote:docela mě tam irituje ta morálka. Zlikviduji 6 jednotek ze 7, poslední je téměř zdecimovaná když přijde během střelecké fáze o skoro 75%, nemají hrdinu a přesto mají dobrou morálku XD, já mám v armádě pekla jen jedinou maličkou jednotku azylu a téměř všechny jednotky mají morálku skoro v mínusu a ta azylová jediná v plusu XD ... docela mi to přijde jako svět naruby
Peklo už je prostě takové s tou moralkou přečti si tady na strankach silne a slabe stránky všech národu
u pekla je psane: Slabé stránky: Žádné schopnosti na podporu jednotek, nízká morálka.
ale i tak mi nesedí to, že zdecimovaná armáda nemá špatnou morálku, nebo mi tím chceš říci, že jediní kteří mohou mít špatnou morálkou jsou jednotky pekla?
Dave_Jame wrote:BoB wrote:No ja zas zkoušel vylepšený a nic,
ještě jeden dotaz hrdinové a jednotky vydavají po vítězné bitvě misto jasotu takoví infantilní zvuky
Obecný problém, nejsi sám.... taky v řešení
Taky jsem se s tím podivným zvukem setkal. Pomohlo mi snížit rychlost pohybu jednotek při boji. Alespoň se mi zdá, že teď už řvou trochu normálně.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Phoenix wrote:Dave_Jame wrote:BoB wrote:No ja zas zkoušel vylepšený a nic,
ještě jeden dotaz hrdinové a jednotky vydavají po vítězné bitvě misto jasotu takoví infantilní zvuky
Obecný problém, nejsi sám.... taky v řešení
Taky jsem se s tím podivným zvukem setkal. Pomohlo mi snížit rychlost pohybu jednotek při boji. Alespoň se mi zdá, že teď už řvou trochu normálně.
Dobře ale to není řešení
„Za čest, řád a povinnost"
BoB wrote:Phoenix wrote:BoB wrote:No ja zas zkoušel vylepšený a nic,
Dobře ale to není řešení
Taky jsem netvrdil že je. Jen že to pomohlo.
Cesta jde pořád dál a dál
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Začínám mít pocit že jsem splachovací.. zatím se mi většina bugů buď vyhnula, nebo mi byly ukradené.. zajímavé
Dave_Jame wrote:Začínám mít pocit že jsem splachovací.. zatím se mi většina bugů buď vyhnula, nebo mi byly ukradené.. zajímavé
nejsi sám
Dave_Jame wrote:Začínám mít pocit že jsem splachovací.. zatím se mi většina bugů buď vyhnula, nebo mi byly ukradené.. zajímavé
buď rád ... také jsem spoustu bugů nezaznamenal, tedy zatím žádný zničující pro hraní, ale pár otravných ano
Ono to ve výsledku tak strašný není. Já ještě za azyl pořádně nehrál, a na štěstí ani moc nezaleží když ho nemá ani počítač, ale fakt nevím co si počnu s tím jak se mi hra sekne vždy ve stejném místě. Zítra to ještě zkusím odehrát ze začátku, ale jestli to nepomuže tak fakt nevím.
Nepříjde vám ta matka běsu či jak strašně slabá. Je velká jako kráva, poškození nemá nic extra, je omezená na vzdálenost i na útok z blízka a nemá žádnou speciální abilitu. Např. jich mám 35 a přes hradby mi zabijí 2 lilimi. To je naprosto ubohý. Nebo si je dám do věže a zabiju (to jsem jich měl 20) 8 pekelných psů. Kteří mi mimochodem příjdou jako strašný sráči - jejich poškození je sice slušné, ale komp se vám o ně vždy postará v soubojích o neutrály, protože vydrží ho*no.
Sry za ty sprostá slova, ale stejně by sem neměl chodit nikdo komu je méně než 16
(mě je 14 jen tak mimochodem xD)
A ještě jsem přišel na jednu věc a sice že slzový mág nagů, je hrozně přesílený. Má prakticky časový zámek (akorát se tomu říká jinak) a ta jeho druhá abilita vás zbaví většiny nepřátel na jeden tah a ještě je odsune 2 políčka dozadu. Navíc nevím jak vám, ale mě se slzy zbírají mnohem lépe než krev. Už jen proto, že když necháte jednotky utéct, získáte 10 bodů slz a když je pronásledujete tak jenom 8 bodů krve. Alespoň jsem to tak v kampani zatím měl. Možná tak krvavý warlock je silnější, tito 2 mi příjdou oproti ostatním hodně silní.
Nepříjde vám ta matka běsu či jak strašně slabá. Je velká jako kráva, poškození nemá nic extra, je omezená na vzdálenost i na útok z blízka a nemá žádnou speciální abilitu. Např. jich mám 35 a přes hradby mi zabijí 2 lilimi. To je naprosto ubohý. Nebo si je dám do věže a zabiju (to jsem jich měl 20) 8 pekelných psů. Kteří mi mimochodem příjdou jako strašný sráči - jejich poškození je sice slušné, ale komp se vám o ně vždy postará v soubojích o neutrály, protože vydrží ho*no.
Sry za ty sprostá slova, ale stejně by sem neměl chodit nikdo komu je méně než 16
A ještě jsem přišel na jednu věc a sice že slzový mág nagů, je hrozně přesílený. Má prakticky časový zámek (akorát se tomu říká jinak) a ta jeho druhá abilita vás zbaví většiny nepřátel na jeden tah a ještě je odsune 2 políčka dozadu. Navíc nevím jak vám, ale mě se slzy zbírají mnohem lépe než krev. Už jen proto, že když necháte jednotky utéct, získáte 10 bodů slz a když je pronásledujete tak jenom 8 bodů krve. Alespoň jsem to tak v kampani zatím měl. Možná tak krvavý warlock je silnější, tito 2 mi příjdou oproti ostatním hodně silní.
tak nevylepšená je celkem v malém počtu k ničemu, krom toho, že bere manu nepřítele, ale vylepšená má výbornou vlastnost rozmnožování kdy získáš asi kolem 20 nebo 30% jednotek navíc, což je znát v bojích. Pekelní psy mě také štvali, vždycky jsem u nich měl velké ztráty, ale to jsem nakonec vyřešil schopností "posili" a ještě třeba regenerace a kamená kůže. pak se hodí jako štít pro ostatní jelikož se na ně soupeř soustředí prvně, ale to se vyplatí až potom co jich máš tak 100, takže do té doby si je nechat v hradu a nevytahovat s nima do bitev. Tak sem to udělal já a vyplatilo se mi to
Přesně jak píše dekker, ale ta pekelná matka mi taky přijde dosti ubohá jednotka, je až s podivem, že se na ni počítač soustřeďuje často hned po pekelnýh psech, kteří jsou naopak velice solidní i navzdory ne příliš velké výdrži....
Nešahejte mi na moje milované chapadlovce!!:-D
Ta jednotka je úžasná, bonus do počtu na první kolo a schopnost vysávat protivníkovi manu je úžasná, Jediná její nevýhoda je poloviční dostřel, ale to se dá pochopit. by byla moc silná.
Naopak psům jsem zatím na chuť nepřišel. možná právě proto, že v mé armádě působí jako hromosvod.
Ta jednotka je úžasná, bonus do počtu na první kolo a schopnost vysávat protivníkovi manu je úžasná, Jediná její nevýhoda je poloviční dostřel, ale to se dá pochopit. by byla moc silná.
Naopak psům jsem zatím na chuť nepřišel. možná právě proto, že v mé armádě působí jako hromosvod.