Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Dekker

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Dekker »

Dave_Jame wrote:Nešahejte mi na moje milované chapadlovce!!:-D

Ta jednotka je úžasná, bonus do počtu na první kolo a schopnost vysávat protivníkovi manu je úžasná, Jediná její nevýhoda je poloviční dostřel, ale to se dá pochopit. by byla moc silná.

Naopak psům jsem zatím na chuť nepřišel. možná právě proto, že v mé armádě působí jako hromosvod.

já si nevšiml, že by to bylo jen na první kolo. Mě ten počet vydržel po celou bitvu a kolikrát jsem tím měl nulové ztráty
Bušák

Post by Bušák »

Psi mi přijdou naopak zatraceně silní. Asi proto na ně většinou nepřátelé útočí jako první.
BoB

Post by BoB »

Bušák wrote:Psi mi přijdou naopak zatraceně silní. Asi proto na ně většinou nepřátelé útočí jako první.

Psy mě připadá chcípaj jako první
„Za čest, řád a povinnost"
concobara

Post by concobara »

No podle mě to vydrží taky celou bitvu, ale celkově mi příjdou docela neškodné :). Třeba ve srovnání s elite střelci ostatních frakcí bych řekl, že jsou na tom hůř už jedině Azyl, kteří nemají Elite střelce :)... Ale jinak je to vzhledově fakt sympatická jednotka. Ačkoli bych od ní čekal trochu jiné schopnosti - třeba to, že dokáží vytvářet nějaké zárodky nebo tak něco (když už jsou to plemenné matky...)
kiliroy

Post by kiliroy »

Tak teď jsem v druhé misi za azyl a nevím jestli má smysl vylepšovat gryfy, vážně nevím jestli dám přednost nevylepšným, nebo vylepšeným.
:(
Altair8

Post by Altair8 »

kiliroy wrote:Tak teď jsem v druhé misi za azyl a nevím jestli má smysl vylepšovat gryfy, vážně nevím jestli dám přednost nevylepšným, nebo vylepšeným.

určitě se hodí je vylepšovat...ve 4. misi (kdy jsem v nějaké budove dostal vylepšené gryfy) tak jsem začal vylepšovat i zbytek...výsledek byl, že jsem celou mapu projel jen s gryfama a andělama (gryfy jsem poslal v prvním tahu k něpříteli a pomocí neomezené odvety a counterstrike III to tam všechno vybili a nějaké ztráty jsem jen doléčil s anděly :) ) a ostatní jednotky jsem si nechával na finální souboj ;)
kiliroy

Post by kiliroy »

Už tam bylo jakési dopooručení, ale díky vážně skvělému překladu si nejsem jist zda vím co to je counterstrike. Taky tam psali že se hodí používat reinforcements.
:(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

ha chvilku jsme to musel hledat ale nelezeno

Tady by jsi měl najít svoji odpověď
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=782
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dekker

Post by Dekker »

teď mi tak nějak došlo proč vlastně v H6 nejsou draci :) ... která z těch 5 ras by vlastně měla vůbec draka? ... jediná nekropole v podobně kostěného či tak nějak ... myslím, že draky uvidíme v datadisku kde budou elfové
Ketly

Post by Ketly »

Já si myslim, že tam nejsou z toho důvodu, že HOMM6 popisuje události 400 let před HOMM5. A jestli si hrál všechny kampaně tak tam na ně bylo nahlíženo jako na posvátný a něco víc. A doufám, že až bude datadisk tak tam budou elfové a budou mít jako první draky. Ale nechci z nich nějaký zelený potvory, to by je zkazili.
Bušák

Post by Bušák »

Darkelfové - Hydry, Elfové - Entové..
Já naopak draky nechci, ne že bych je neměl rád, ale právě v HoMM 6 bych je mnohem radši viděl jako velitele. Třeba jediní dva ,,draci" jsou tu Cate a Dragon El, a tak si myslím, že je to dobře a tak že by měli i pokračovat.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Podle mě jediný drak, který se objevil u nějaké frakce je Kirin (ten jeho vzhled je jasný).
Bušák

Post by Bušák »

Ale Kirin správně drak být ani nemá a určitě ho ani tvůrci jako draka nepovažovali. Za draka u Nagů lze považovat jedině Hay Ryou (toho boha co se objevuje ve 3. misi kampaně za nagy)
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Ale uznej, že trochu jako (čínský) drak vypadá.
Bušák

Post by Bušák »

Ano to vypadá, sice by správně Kirin měl vypadat asi jako jelen, ale mě se takhle líbí mnohem víc, ale podstatné je to, že to není drak. Draci jsou pro mě hoMM 6 jen Bossové, nebo Bohové a myslím, že tak to berou i autoři..
Post Reply