Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Dave_Jame
Redaktor

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Dave_Jame »

Tak to je možné že jsem se spletl.. Uriel byl můj první boss..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

Skoda ze budu bojovat proti Cate. Asi když pojedu epilog za slzy, že? Když za krev, tak proti Michaelovi? Jelikož je na tyhe souboje lepší bojivník, tak slzový raději pojedu Antonem a krvavý Sandorem.
:(
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Naopak: Slzy proti Michaelovi a krv proti Cate.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Bušák

Post by Bušák »

Tak já si tím nejsem úplně jistý. Já měl Anastasii, Irinu na slzy, Antona na krev a tito tři se mi spřístupnili pro boj s Michaelem, zatímco Kirila jsem měl na slzy a Sandora na krev a ti se mi zpřístupnili pro boj s Cate, takže nevím :D
kiliroy

Post by kiliroy »

Asi jsem to špatně pochopil, říkáš že se ti pro nějakého slzového a krvavého hrdinu otevřel stejný epilog?
Bušák

Post by Bušák »

Ano. Anton měl krev a Anastasie slzy a oba šli na mapu Slzy vyplakané anděly.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Pozor pozor, o že se ti někteří hrdinové různé reputace objeví ve stejném řádku (horní nebo dolní), neznamená, že jsou zpřístupnění do stejné mapy. (slzy krev)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

Stejně nechápu proč je tam místo pro 10 a ne 5 hrdinů.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Asi pre každého sú 2 miesta napr. Kiril slzový aj krvavý atď., kebyže si prejdeš kampaň viackrát.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Nebiros

Post by Nebiros »

Začal som hrat Heroes 6 a som trocha sklamaný, grafika je krásna ale ked som si spustil hru pre jedneho hráča tak na vyber som mal len z dvoch hrdinov, potom len tak na okraj hrdinovia a mesta nemali ten typický popis k sebe a mesa nemali ani mená, viem su to hluposti ale tak zvykol som si na ne a páčilo sa mi to tam....a to najhlavnejšie ked som si spustil kampan alebo hru pre jedneho hráča nudil som sa, pride mi že Heroes 5 je hmm, zabávnejší, možno to bude tým, že 6 je iná, neviem.
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Bušák

Post by Bušák »

Ty hrdiny si musíš vytvořit, aby si za ně mohl hrát, jinak tam budeš mít jen ty, se kterými dohraješ kampaň. Je to úhel pohledu. Já jsem byl velmi zklamaný z toho, že v H6 nejsou městské obrazovky, ale už jsem si zvyknul a ostatní výborné prvky hry tyto nedostatky vyrovnávají.
estla

Post by estla »

Tak tie obrazovky som nemohla dlho predýchať, ale nakoniec som si tiež zvykla - čo už. Ale keby ich do datáčov dali, ako sa o tom uvažovalo, nebola by som proti. Je fakt, že H6 je o dosť iný ako ostatný Heroes - zo začiatku trochu chaos, ale keď sa dá človek vtiahnuť do hry je to podľa mňa dobrá hra. Najväčšia chyba je, keď ľudia očakávajú Heroes tak ako ich poznali, (hoci bolo povedané, že budú iný) ale to je chyba dotyčného, nie hry. :wink:
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Tak tie obrazovky som nemohla dlho predýchať, ale nakoniec som si tiež zvykla - čo už. Ale keby ich do datáčov dali, ako sa o tom uvažovalo, nebola by som proti. Je fakt, že H6 je o dosť iný ako ostatný Heroes - zo začiatku trochu chaos, ale keď sa dá človek vtiahnuť do hry je to podľa mňa dobrá hra. Najväčšia chyba je, keď ľudia očakávajú Heroes tak ako ich poznali, (hoci bolo povedané, že budú iný) ale to je chyba dotyčného, nie hry. :wink:

Ja vedel, že bude pozmenene okno ked hrac sa bude nachadzat v meste ale nečakal som az take velke zmeny, hlavne čo sa taky tich dvoch hrdinov za kazdy narod, ja chci kopu hrdinov so zameranim na nejaku vec, tak ako to bolo u kazdeho Heroesu teda az na 4, tam zameranie ani tak nebolo, tam to bolo zas niečo ine, ja už ani neviem jak sa mám citiť :D
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
kiliroy

Post by kiliroy »

Když si hrdinu vytvoříš tak máš na výběr snad ze 30 specializací. To ale nic nemění na to že povětšinou stojí za houby a nerostou po úrovních, jako tomu bylo v Heroes 5. A jak si přišel na to že tam nejsou jména měst? Já to tam mám když na ně kliknu pravým tlačítkem, když zajdu do města, prostě všude.
estla

Post by estla »

Nebiros wrote:Ja vedel, že bude pozmenene okno ked hrac sa bude nachadzat v meste ale nečakal som az take velke zmeny, hlavne čo sa taky tich dvoch hrdinov za kazdy narod, ja chci kopu hrdinov so zameranim na nejaku vec, tak ako to bolo u kazdeho Heroesu teda az na 4, tam zameranie ani tak nebolo, tam to bolo zas niečo ine, ja už ani neviem jak sa mám citiť :D

Tak to skús neporovnávať a vyberaj z toho, čo je. To čo chceš nedostaneš úplne presne, ale vytvor si hrdinu a vyber jeho špecializáciu a skúšaj (ja som zo začiatku občas vybrala také kraviny, ktoré mi boli na dve veci, ale potom to už šlo). Heroes sú zaťažení svojou minulosťou, porovnávať sa bude vždy, možno by neškodilo občas k tomu pristúpiť ako k úplne novej hre :wink:
Post Reply