H7: Jednotky

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
estla

Re: H7: Jednotky

Post by estla »

Si zabil s tým súmrakom :lol:
Práve kvôli tomu - upír bol spočiatku vždy chlap, takže asi tak :)
Myslím, že ženských jednotiek a hrdinov bude v hre dostatok, tak by som to v tom to prípade kľudne oželela
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

No zatím to vychází na 1 ženskou jednotku na frakci.

Lidé - Ochránkyně
Academie - Djinn + Chrlič má ženské rysy
Necro - Duch
Orkové - očekávám Harpyi
Sylvan - Dryada + Druid je v konceptech jako žena
Dungeon - Medusa

U hrdinů je to 50:50 jako vždy.
estla

Post by estla »

pixie je niečo medzi deckom a ženskou podľa mňa, takže rátala som aj ich :)
ale to je v poriadku - mne to nevadí - sú to heroes, nie amazones :wink:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

U elfích národů toho asi bude víc
Jsou silné náznaky že Druid bude tentokrát ženského pohlaví.
U temných elfů počítám se stopařkou
A nezapomenout na Pirátku
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kubrt

Post by kubrt »

estla wrote:
Dave_Jame wrote:Zdravím.

Pokud si pamatujete, jednou z novinek sedmiček bude takzvaný flanking, systém kdy jednotky získají bonus k útoku, pokud na nepřítele zaútočí zezadu, či z boku. Při překládání schopností jsem pro tento herní prvek použil název přepadení. Prakticky to znamená, že jednotky útočící na Duchy a Upíry, nebudou získávat bonus za tento poziční boj.

Doufám že je to pochopitelné

Toto mi je jasné

Mám to ale chápať tak, že keď má jednotka "ostražitosť", tak pokiaľ ju napadnem zozadu či z boku, nezískavam bonus? Alebo som skombinovala dokopy dve nesúvisiace veci? :D

Tak ta ostražitost bude nejspíš fungovat tak jako to je u snovaček v HeroesOnline. Pokud je snovačka napadená v kontaktním boji, tak se před úderem vždy otočí čelem k nepříteli. A zásah do zad má v HO o dost větší škody než ze předu.
RRRick

Post by RRRick »

Jen počkejte až to ta Upírka vyhraje, podle těch feministických komentářu na webu bych se tomu vůbec nedivil :D

Co se týče ostatních jednotek, je mi jedno kdo bude chlap a kdo ženská. Klidně můžou udělat i ženskou Swordbearer. Ale musí plnit svoji funkci a vypadat tak, že jde do bitvy. Ne že bude mít brnění jen po pás a holý nohy. Třeba ty zmíněný Ochránkyně se mi líbí. Na to, že je to nová jednotka tak se jim hodně povedla. Nicméně Kentaurky v šestkovém Strongholdu, který má symbolizovat brutalitu, byly úplně odvěci...Líbil se mi jeden komentář na webu, kde někdo psal že ze všech ženských jednotek udělali "beautyqueens" :D A je to pravda. Takže vůbec nic proti ženským jednotkám, které ladí se zbytkem line-up, ale pokud tam jsou jen kvůli tomu, aby ukazovaly k*zy, tak to ne. Někoho to možná láka, ale v hrách mi to přijde spíš vtipné. O to víc ve strategiích. Když chci takovýhle věci, rozhodně je nebudu hledat v Heroesech :D

Už se nemůžu dočkat na datadisk ve kterém přidají PevnoSt a představí ženské trpaslice :D
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Také jsem nad těmi trpaslíky přemýšlel, kam tam nacpat trpaslici. Jediné co mě napadá je udělat z nich tak trochu obrněné valkýry. Jen místo na koních by jezdily na medvědech.
Image
filozof

Post by filozof »

Upiří hrdinky byly v herosech i dřív, takže by to zase tak divné nebylo.

k tomu obrázku nade mnou: I s tím brněním se mi pořád vkrádá na mysl slovo hobit.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Co vás zajímá víc. Jak vypadají trpaslicie, nebo jak by vypadala ženská jednotka pevnosti?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
RRRick

Post by RRRick »

Jak by vypadali trpaslice v podáni Ubi :D
Jinpol

Post by Jinpol »

no, jestli dají trpaslice, tak už to bude fakt moc :D
estla

Post by estla »

Dave_Jame wrote:Co vás zajímá víc. Jak vypadají trpaslicie, nebo jak by vypadala ženská jednotka pevnosti?

ako vyzerá ženská jednotka pevnosti :D
trpaslíci v základe nie sú, takže ich neriešim :wink:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak překvapivě by to byla vakýra, její koncept už je zpracovaný, jen zapomeňte na klasické zpracování. Valkýry ashanu jsou popelem pokrytí duchové ženské podoby s planoucími křídly.

Image

StrYkeX

Post by StrYkeX »

Tak já se teda také vyjádřím..
Co se týče licha, rozhodně souhlasím s tím, že cokoliv lepší než návrat toho z H6. Rozhodoval jsem se mezi prvním a druhým designem, ale musím dát za pravdu tomu, kdo tu psal že se až moc podobá hrdinovi. Takže jsem se rozhodl pro druhou možnost, hlavně proto že se mi líbí koncept licha z H2 a tento design je mu nejbližší.

U upíra to bylo jednodušší. Upírka je sice hezký nápad, ale radši dám přednost klasice - a jelikož zástávám názor, že by se v heroes sérii měli věci měnit, tak hlasuji pro třetí možnost bez meče.

Když už se tu načínají i trpaslíci, tak ještě stále někde uvnitř tiše doufám, že to nebude frakce, která bude přidaná (i když je to téměř jisté). Radši bych viděl nějakou novou frakci, nebo starou ale dlouho neoprášenou (ještěry z H3!). Nebo alespoň Peklo. Trpaslíci jsou frakce, která mě v H5 absolutně nenadchla a myslím si, že by se z trpaslíka měla stát opět POUZE řadová jednotka, a ne celá frakce.
Post Reply