Co jiného paříte na kompu?
Re: Co jiného paříte na kompu?
nie,ale asi dva krát sa tam teleportuješ 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
no mozna si to koupim

Only a foces spirit can walk the power for the warior
Určitě si to kup. Magie tam sice není, ale příběh je zajímavý, i když místy dost záhadný.
Včera som to prešiel
P.S čo tam je záhadné
P.S čo tam je záhadné
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Tak třeba G-man, který Gordona vede jakoby už předem připravenou cestou a patrně také zná budoucnost, aspoň tedy blízkou.
znate nekdo tq ?? 
jeste hravam sudeki
A má niekto hru Crysis ?
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
slysel jsem ...ale ne a co age of mythology
Ten som mal,ale viac sa mi páči Age of Empires.
Má niekto Prince of Persia Warrior Wihin.
Aj ja mám Age of Empires 2,3 je to celkom dobrá hra.
Crysis nemám ale chcel by som to.
Aj ja mám Age of Empires 2,3 je to celkom dobrá hra.
Crysis nemám ale chcel by som to.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
jo já mám prince vsechnydily 1-4..... ale ze mam warior within asi vis
crysis je o cem??
ago of empires nemam
a co takhle uz mi zbyva jen par co hravam(weird war,lionheart,alexander,a jsete gta sa
crysis je o cem??
ago of empires nemam
a co takhle uz mi zbyva jen par co hravam(weird war,lionheart,alexander,a jsete gta sa
Prince of Persia Warrior Within mám-práve som prešiel fajný úsek kde ma naháňala Dahaka,myslel som že infarkt dostanem lebo som to prešiel asi na siedmy krát.
GTA SA nemám a ani to nechcem lebo sa mi to nepáči.
Crysis-je tam rok 2019,vy hráte za vojaka Delta Force na ostrove plnom kórejcov,ale nieste obyčajný vojak lebo vďaka nanoobleku máte super schopnosti-neviditeľnosť,super silu,super rýchlosť a životy sa vám dopĺňajú same.Ale okrem kórejcov sa budú strieľať aj mimozemšťania no s nimi som sa ešte nestretol lebo niesom veľmi ďaleko ale určite to bude super ako celá hra.
GTA SA nemám a ani to nechcem lebo sa mi to nepáči.
Crysis-je tam rok 2019,vy hráte za vojaka Delta Force na ostrove plnom kórejcov,ale nieste obyčajný vojak lebo vďaka nanoobleku máte super schopnosti-neviditeľnosť,super silu,super rýchlosť a životy sa vám dopĺňajú same.Ale okrem kórejcov sa budú strieľať aj mimozemšťania no s nimi som sa ešte nestretol lebo niesom veľmi ďaleko ale určite to bude super ako celá hra.
Last edited by MINOTAUR on Thu Apr 16, 2009 5:45 pm, edited 1 time in total.