Dekker wrote:Zkoušel jsem hrát H5 za všechny rasy ... všechno záleží na zvolené strategii. pokud zvolíš špatnou pak ti ani artefakty ani jednotky nepomohou. A nejvyšší druid nemá blesk jako normálni drudi, takže buď si zvolíš navýšení síli kouzel u hrdiny a nebo blesk. Já jen debatuji, od toho tu to téma je, že
... probrat a debatovat o kouzlících jednotkách. Já třeba využíval kombinaci pán pekel a pekelný řezník, s vhodnou kombinací schopností se řezník dostal velice rychle na tah a doběhl k nepřátelské armádě dřív než ona něco stihla a nadělal slušnou paseku zatímco se připravovali brány ostatních jednotek
Preto som reagoval ... lebo si pisal ,ze Pan ma silu 32 pri ich pocte a Druid ma sice blesk ,ale ako strelec je silnejsi , takze od 100 ten blesk ani tak nepotrebujes a este k tomu o tych 32 ti navysi hrdinovu silu kuziel na povedzme 42 .... (hrdina mal 10). A ak ma hrdina (co na 90 perc. vzdy ma) rozvynuteho Avengera , tak potom neda 1 blesk so silou 32 ale 3 az 4 blesky so silou 42.
Ale sto ludi sto chuti ,ze?
Inac tie vlastnosti by ma zaujimali: To si musel mat Mass Haste v Utoku a Teleport a bystru mysel , ci???
A aby som nezabudol ,este som chcel napisat vcera ,ze u hrdinovych Fire-ball mozes vyuzit Mistra Ohna.
S 50perc. minusom na obranu alebo tak.