Kouzelnické jednotky

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jaká je podle vás nejlepší kouzelnická jadnotka ze všech hradů?

1.Inkvizitor/Fanatik
5
6%
2.Pekelný Pán
12
16%
3.Arcilich/Pán Lichů
20
26%
4.Matka stínů/Paní stínů
14
18%
5.Druidský stařešina/Vznešený Druid
4
5%
6.Arcimaág/Bojový Mág
14
18%
7.Runový Patriarcha/Runový strážce
6
8%
8.Dcera nebes/Dcera země
2
3%

Total votes: 77

r3v3r3nd

Re: Kouzelnické jednotky

Post by r3v3r3nd »

Dekker wrote:Zkoušel jsem hrát H5 za všechny rasy ... všechno záleží na zvolené strategii. pokud zvolíš špatnou pak ti ani artefakty ani jednotky nepomohou. A nejvyšší druid nemá blesk jako normálni drudi, takže buď si zvolíš navýšení síli kouzel u hrdiny a nebo blesk. Já jen debatuji :), od toho tu to téma je, že :) ... probrat a debatovat o kouzlících jednotkách. Já třeba využíval kombinaci pán pekel a pekelný řezník, s vhodnou kombinací schopností se řezník dostal velice rychle na tah a doběhl k nepřátelské armádě dřív než ona něco stihla a nadělal slušnou paseku zatímco se připravovali brány ostatních jednotek

Preto som reagoval ... lebo si pisal ,ze Pan ma silu 32 pri ich pocte a Druid ma sice blesk ,ale ako strelec je silnejsi , takze od 100 ten blesk ani tak nepotrebujes a este k tomu o tych 32 ti navysi hrdinovu silu kuziel na povedzme 42 .... (hrdina mal 10). A ak ma hrdina (co na 90 perc. vzdy ma) rozvynuteho Avengera , tak potom neda 1 blesk so silou 32 ale 3 az 4 blesky so silou 42.
Ale sto ludi sto chuti ,ze?

Inac tie vlastnosti by ma zaujimali: To si musel mat Mass Haste v Utoku a Teleport a bystru mysel , ci???
A aby som nezabudol ,este som chcel napisat vcera ,ze u hrdinovych Fire-ball mozes vyuzit Mistra Ohna.
S 50perc. minusom na obranu alebo tak. :wink:
Dekker

Post by Dekker »

r3v3r3nd wrote:
Dekker wrote:Zkoušel jsem hrát H5 za všechny rasy ... všechno záleží na zvolené strategii. pokud zvolíš špatnou pak ti ani artefakty ani jednotky nepomohou. A nejvyšší druid nemá blesk jako normálni drudi, takže buď si zvolíš navýšení síli kouzel u hrdiny a nebo blesk. Já jen debatuji :), od toho tu to téma je, že :) ... probrat a debatovat o kouzlících jednotkách. Já třeba využíval kombinaci pán pekel a pekelný řezník, s vhodnou kombinací schopností se řezník dostal velice rychle na tah a doběhl k nepřátelské armádě dřív než ona něco stihla a nadělal slušnou paseku zatímco se připravovali brány ostatních jednotek

Preto som reagoval ... lebo si pisal ,ze Pan ma silu 32 pri ich pocte a Druid ma sice blesk ,ale ako strelec je silnejsi , takze od 100 ten blesk ani tak nepotrebujes a este k tomu o tych 32 ti navysi hrdinovu silu kuziel na povedzme 42 .... (hrdina mal 10). A ak ma hrdina (co na 90 perc. vzdy ma) rozvynuteho Avengera , tak potom neda 1 blesk so silou 32 ale 3 az 4 blesky so silou 42.
Ale sto ludi sto chuti ,ze?

Inac tie vlastnosti by ma zaujimali: To si musel mat Mass Haste v Utoku a Teleport a bystru mysel , ci???
A aby som nezabudol ,este som chcel napisat vcera ,ze u hrdinovych Fire-ball mozes vyuzit Mistra Ohna.
S 50perc. minusom na obranu alebo tak. :wink:

Nemusel být ani mass haste, ale teleport je ve stromu schopností pokud chci ultimátku takže s tím problém nebyl, záleželo na složení armády, ale většinou jsem měl hodně rarášku, přesněji jejich alternativního upgradu, a ti šli kolikrát hodně brzy, takže jsem s nima sebral nepříteli manu a dal ji pánům pekel, s dobrým rozmístěním měl pekelný řezník volnou trasu a případně jsem využil teleportu a poslal jsem k nim přímo pekelné pány, kteří přišli na řadu později a dokázali nadělat také paseku. zvláště pokud jsi měl okřídlené boty tak pekelní řezníci doběhli při prvním tahu až na druhou stranu a s jejich odolností na magii byli kolikrát schopni zasadit smrtící úder už na začátku kdy kompletně vyrušili početní převahu nepřítele, zvláště efektivní proti nemrtvím kteří massovali
Grawl

Post by Grawl »

Ylaya wrote:Vážně to chceš slyšet?1.zastupuješ elfy elf.2.pomlouváš nás3.Málem nás elfové vyhubyli(A ty jsi jeden z nich)(a navíc nás napadli bezdůvodně!)Prostě UBOŽÁCI!

Nebylo to bezdůvodně za 1. Elfové si mysleli, že jim temní elfové podpálili strom.
Za 2. Temní elfové se vzbouřili proti světlím elfům a potom je prosili o pomoc a pak byli ještě nespokojení.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Relativně svérázně řečený příběh o národě který se zrodil ze série zrad za zradou aby byl viděn jako ten nejzrádnější ze všech...
ach ty předsudky....
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Grawl

Post by Grawl »

Já temné elfy nevidím jako nejzrádnější národ jen hájím světlé elfy které mám radši.

Nejsilnější kouzlič je podle mě pekelný pán hned za ním druid(hlavně ten alt. upgrade je to jako kdyby elfové měli tři primární vlastnosti) potom asi arcilich, arcimág, matka stínu inkvizitor.
Datadisky nemám takže zbylé dva nehodnotím
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Ursegor

Post by Ursegor »

Já mám nejraději druida hlavně jeho alt.upgrate.
Grawl

Post by Grawl »

Krvavá fůrie wrote:Aha pardon.Ale ona to přežije!

Ale zviditelní se a dostane ještě jednu a pěst hněvu a je po ní
Grawl

Post by Grawl »

Dekker wrote:
r3v3r3nd wrote:
Dekker wrote:Pro mě zásadně pán pekel XD ... jendou jsem si otestova ideální počet v jednotce aby dali co největší damage ohnivou koulí a zároveň se to vyplatilo .. bylo to tuším kolem 80 až 100 .. a to je pak už řádná síla, zvláště pokdu se to zkombinuje s klenoty a třeba zrychlením .. a to nepočítám třeba urghashovo volání kdy se ze 2 jednotek o počtu cca 100 jedna, udělají další dvě s téměř stejným počtem, to je pak síla které máloco odolá, ale je problém jich tolik nashromáždit a udržet si je .. a to nepočítám ten čas než se hero dokope k ultimátce ... není to neporazitelné, májí svoje slabiny a najde se dost kombinací jak takovouto armádu dostat. Buď artefakty a nebo schopnostmi ... ale já prostě miluju démony XD ... sice ne tak jako draky, ale co také čekat od polodémona :-D

Jinak asi ten arcilich a pak stařešina ... za ostatní to tolik neumím abych mohl soudit :) .. ale co vím tak runoví patriarchové sou potvory XD

Inak k tej sile damage Fire-ballu u toho Pana.
Skus si zahrat za Hvozd a Ocarovany sip plus Dast sipov s Najvyzsimi druidmi. Staci ti ich mat 80 a Fire-ball hrdinu ti da aj 1000 damage .... na 1-4 jednotky :lol: :lol: ... len pre porovnanie :wink:

ale tady se neprobírají schopnosti hrdinů, nýbrž kouzlící jednotky .. je sice pěkné, že druid ti zvedne u hrdiny až tak damage, ale rarášci přicházejí většinou dříve než hrdinové a v dostatečném počtu pěkně schramstnou magii a očarovaný šíp je ti na .. víš co ;), kdežto manu u jednotek mohou vzít tuším jen duchové

Ale drak je inic. 14 rarach13a drak přeletí celé pole a pak u je ještě wyngaal s vysokým levelem a tím rarachy postřílíš.
kubrt

Post by kubrt »

Grawl wrote:Ale drak je inic. 14 rarach13a drak přeletí celé pole a pak u je ještě wyngaal s vysokým levelem a tím rarachy postřílíš.

Jasně, drak si zaletí na výlet, spálí rarášky na popel a bídně zahyne bez šance na další úder, protože všechny jednotky pekla si můžou bouchnout. I rohatý démoni, který sotva někam dolezou.
Grawl

Post by Grawl »

kubrt wrote:
Grawl wrote:Ale drak je inic. 14 rarach13a drak přeletí celé pole a pak u je ještě wyngaal s vysokým levelem a tím rarachy postřílíš.

Jasně, drak si zaletí na výlet, spálí rarášky na popel a bídně zahyne bez šance na další úder, protože všechny jednotky pekla si můžou bouchnout. I rohatý démoni, který sotva někam dolezou.

jestli chceš bojovat s tím drakem budeš zastřelen zatím co se budeš zabývat jedinou jednotkou.
mimochodem proč se mnou v jednom kuse nesouhlasíš
kubrt

Post by kubrt »

Grawl wrote:.... mimochodem proč se mnou v jednom kuse nesouhlasíš

Protože po tom co mám odehráno, mám prostě buď jiný herní styl a taktiku nebo se mi zdá, že tvé řešení jsou jen krátkodobá. V jednom kole uspěješ, ale při delším boji se ti to vymstí. Například teď poslední věc s náletem draků - psal jsem, že si můžou bouchnout všechny jednotky, ale v tomhle konkrétním případě bych to tipnul tak na 3 údery a je po dracích. Navíc právě poskytneš možnost, aby sa do boje zapojili jednotky, který jindy přijdou na řadu, když už je skoro rozhodnuto. Navíc kde je jistý, že postavíš draky na stranu kam si soupeř postaví rarášky? Je vždycky spousta "ale". Neber to nějak ve zlým, jen mám prostě jiný herní zkušenosti. Třeba, že Kobka v multiplayeru lidských hráčů nemá šanci, že Azyl je asi nejsilnější rasa s dobře dostupnými skilly, že hodně záleží na artefaktech, že jedno kouzlo múže rozhodnout bitvu a jindy je ti k nepotřebě ...
Grawl

Post by Grawl »

kubrt wrote:
Grawl wrote:.... mimochodem proč se mnou v jednom kuse nesouhlasíš

Protože po tom co mám odehráno, mám prostě buď jiný herní styl a taktiku nebo se mi zdá, že tvé řešení jsou jen krátkodobá. V jednom kole uspěješ, ale při delším boji se ti to vymstí. Například teď poslední věc s náletem draků - psal jsem, že si můžou bouchnout všechny jednotky, ale v tomhle konkrétním případě bych to tipnul tak na 3 údery a je po dracích. Navíc právě poskytneš možnost, aby sa do boje zapojili jednotky, který jindy přijdou na řadu, když už je skoro rozhodnuto. Navíc kde je jistý, že postavíš draky na stranu kam si soupeř postaví rarášky? Je vždycky spousta "ale". Neber to nějak ve zlým, jen mám prostě jiný herní zkušenosti. Třeba, že Kobka v multiplayeru lidských hráčů nemá šanci, že Azyl je asi nejsilnější rasa s dobře dostupnými skilly, že hodně záleží na artefaktech, že jedno kouzlo múže rozhodnout bitvu a jindy je ti k nepotřebě ...

no ti draci se dají ještě oživit ale ve velkých bitvch to moc nepomůže. s tou kobkou s tebou už souhlasím že je nejhorší její alt. upgrady sou na nic
Post Reply