H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Sip

Re: H6 technická podpora

Post by Sip »

Zdravím,
zajímalo by mě, jestli někomu hra funguje, když má zapojeno více monitorů. Mně se H6 při zapojení více aktivních monitorů nespustí, prostě při spouštění vyhodí "program přestal pracovat" a zkolabuje. Rád při takovýchto oddechovkách, jako jsou Heroesy, si na druhém monitoru např. pouštím filmy, tak by mě zajímalo, jestli se někomu podařilo H6 spustit při více než 1 aktivním monitoru. Mně to přijde, že podpora více monitorů u H6 asi není. :(
sultankr

Post by sultankr »

Dave_Jame wrote:@sultankr Pokud hru spouštíš pře GU.exe tak se ti patche stáhnou automaticky a 1,1,1 je samozřejmě i pro českou verzi.

Co se týče hry dvou hráčů na jednom PC. z jedné hry, nejde založit dva samostatné účty, protože potřebujete dva herní klíče. Ale hrát spolu horké křeslo samozřejmě můžete, to jde v rámci jednoho účtu. Pokud chcete oba hrát tažení, a nechce se vám hrát spolu, ale chcete každý zvlášť, bude se muset jeden z vás spokojit s hraním offline (bohužel doma se sourozencem řešíme stejný problém)

Diky moc za info...

Jen teda skoda toho tazeni :/...
Baglik

Post by Baglik »

Ahoj
Dosáhl jsem 20 úrovně dynastie a otevřely se mi stříbrné bonusy, ale nejdou mi kupovat .U bronzu a železa problém nebyl.
Altair8

Post by Altair8 »

Baglik wrote:Ahoj
Dosáhl jsem 20 úrovně dynastie a otevřely se mi stříbrné bonusy, ale nejdou mi kupovat .U bronzu a železa problém nebyl.

Tenhle problém jsem měl taky ...musíš si počkat na lvl 21
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

tak jsme narazil na další zjištění ohledně toho, jak fungují některé schopnosti.

Divil jsem se, proč tolika lidem nefunguje uklidnění u vestalek, a proč soupeřovi Vestalky neuklidňují mé vlastní jednotky odpoěď je v mechanizmu.

Vestalky mohou zahrát svou schopnost "Uklidnění" (spřátelení zní debilně) jen na jednotky které jsou slabší než ony sami.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Tiež som si hovorila, prečo mi to nefunguje. Už viem kde je pes zakopaný :lol: Či to nebude tak aj s niektorými inými vlastnosťami, o ktorých si myslím, že nefungujú, a pritom iba neviem, ako ich správne použiť :wink:
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

tak potom je ta schopnost uplne na prd, a mohli byt teda taky mili a dat niekde vzorec kolko x sestier je treba na spacifikovanie y elit
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Na prd? Na prd?!?!?!?!?!?!?
TO si kskakru vzal jak kdy a kde. Sestry jsou nejvetší tan z řadových jednotek.

Stačí aby měli početní převahu a NIC ŽIVÉHO je nezasáhen, a ty mrtvé věci mají na ně většinou slabost, mí ro léčit celkem hodně solidně a když už náhodou nějakou ztratíš tak se dají oživit v hradě.. cca od 3 týdne se z podpůrné jednotky stává tank který vyhrává bitvy. Když to zkombinuješ se strážným andělem a a obecně nou lidskou výhodou v léčení máš něco takřka nezabitelného. jakmile ustaneš první 2-3 kola boje tak jsi díky této jednotce vyhrál, a to nepočítám ani fakt že u toho máš Slávy, Jezdce Gryfy. a střelce (které z taktických důvodů nevylepšuji) jediná lepší řadová jednotka která mě napadá jsou snad žáby,

Fuguje to uplně stejně jako u sukub, s tím že to nemá Cooldown a pokud máš morálku tak to může použít i dvakrát za kolo. Síla lidí není v jejich šampiónovi, Který je dle mých zkušeností absolutně na nic. ale v řadových jednotkách a speciálkách elitních jednotek.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

absolutne nesuhlasim Sestry su jedna s najhorsich jednotiek v celom H6, maju sice pomerne dobry dmg ale umieraju rychlejsie nez Lumici skakajuci z utesu, Abilitu mi pouzili asi 2x za 3 tyzdne hrania, a ten Heal ich nezrachrani. Koralove panny mi pridu ovela vyuzitelnejsie.
A nebyt tej spec budovy ktora ich ozivuje a o ktorej hodne pochybujem ze ma ozivovat 100% zabitych (sestier, jazdcov a anjelov) tak ich v nenasporis nikdy dost.
Magor
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni

Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Dave_Jame wrote:Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni

Osobne mi pride trojica Svetlusky, Jazdci a Pretoriani ako zaklad strategie u castlu, a to chudaci Jazdci su bugly ale vdaka spec budove tiez nemaju straty. A ako som povedal myslim ze ta budova nema fungovat tak ako funguje. Nekromanti su to iste tiez si nemyslim ze by to malo ozivovat 100% armady

Ale v pohode neberem ti tvoj nazor, ale mne pridu viac menej podimenzovane, keby to boli archery je to uplne ina vec.
a okrem toho si myslim ze by mali byt v stane prvej pomoci a ne na bojisku :D
Magor
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Mrakoplas wrote:
Dave_Jame wrote:Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni

Osobne mi pride trojica Svetlusky, Jazdci a Pretoriani ako zaklad strategie u castlu, a to chudaci Jazdci su bugly ale vdaka spec budove tiez nemaju straty. A ako som povedal myslim ze ta budova nema fungovat tak ako funguje. Nekromanti su to iste tiez si nemyslim ze by to malo ozivovat 100% armady

Ale v pohode neberem ti tvoj nazor, ale mne pridu viac menej podimenzovane, keby to boli archery je to uplne ina vec.
a okrem toho si myslim ze by mali byt v stane prvej pomoci a ne na bojisku :D

Good one :mrgreen:

Jenom doplnim k těmto oživovacím budovám - ve hře jsou většinou k ničemu. Důvod je jednoduchý - goldíky. Cena těchto jednotek je o 50% vyšší než stojí normální jednotky + výdaje za tuto budovu. Když vezmu v potaz, že během hry spíš soupeříte o to, abyste byli schopni vůbec stavět budovy každý den a potřeba nových jednotek je tu také, je možné najít využítí pro tuto budovu až ve velmi pokročilé fázi hry, ale ani to nemusí být stoprocentní.

V některých situacích se může hodit, ale podle mě jsou tam užitečnější budovky.

LM
kiliroy

Post by kiliroy »

No, sestry sice umírají rychleji než lumík skákající ze skály ale proboha, vždyť jsou to podpůrné jednotky a navíc od toho mají strážného anděla. Ale mě zase příjdou jako stěžejní jednotky, pretorián, slávy a gryfové.
:(
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Když už sou dobře rozjetý, tak sou ty sestry neocenitelný - a jak už bylo řečeno, když máte gryfy tak to většinou perou do nich. Navíc, mi to přišlo tak nějak logický s tou abilitou, že té druhé jednotky musí být méně, nebylo takhle něco nastaveno už v předchozích dílech heroesů?
Navíc vykupování mrtvých jednotek v hradu, obzvlášť v kampani, není takový problém; když dosáhnete max. levelu pro danou misi tak z truhel stejně musíte sbírat jen zlato.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jinak už jsme hodně off topic, takže pro diskuzi o Jednotkách daného národa založím v každé záložce vlastní téma. A tad se můžeme vrátit k těm technickým věcem.

Jinak jsme Auktualizoval hlavní zprávu, kdyby si někdo vzpomněl na další bug který byl zpraven či vysvětlen dejte mi vědět.

Mimochodem.. Otázka: V průběhu týdne se Aktualizoval Luncher hry, Mizí lidem ještě stále dynastické zbraně, i když mají tuto aktualizaci? Já jsem si totiž všiml, že od určité doby mi nemizi ani zbraně v Offline režimu (cca 2 týdny jelikož tam mám zbraně z celé kampaně Inferna a Azylu.)

Post Reply