zajímalo by mě, jestli někomu hra funguje, když má zapojeno více monitorů. Mně se H6 při zapojení více aktivních monitorů nespustí, prostě při spouštění vyhodí "program přestal pracovat" a zkolabuje. Rád při takovýchto oddechovkách, jako jsou Heroesy, si na druhém monitoru např. pouštím filmy, tak by mě zajímalo, jestli se někomu podařilo H6 spustit při více než 1 aktivním monitoru. Mně to přijde, že podpora více monitorů u H6 asi není.
H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Zdravím,
zajímalo by mě, jestli někomu hra funguje, když má zapojeno více monitorů. Mně se H6 při zapojení více aktivních monitorů nespustí, prostě při spouštění vyhodí "program přestal pracovat" a zkolabuje. Rád při takovýchto oddechovkách, jako jsou Heroesy, si na druhém monitoru např. pouštím filmy, tak by mě zajímalo, jestli se někomu podařilo H6 spustit při více než 1 aktivním monitoru. Mně to přijde, že podpora více monitorů u H6 asi není.
Dave_Jame wrote:@sultankr Pokud hru spouštíš pře GU.exe tak se ti patche stáhnou automaticky a 1,1,1 je samozřejmě i pro českou verzi.
Co se týče hry dvou hráčů na jednom PC. z jedné hry, nejde založit dva samostatné účty, protože potřebujete dva herní klíče. Ale hrát spolu horké křeslo samozřejmě můžete, to jde v rámci jednoho účtu. Pokud chcete oba hrát tažení, a nechce se vám hrát spolu, ale chcete každý zvlášť, bude se muset jeden z vás spokojit s hraním offline (bohužel doma se sourozencem řešíme stejný problém)
Diky moc za info...
Jen teda skoda toho tazeni :/...
Ahoj
Dosáhl jsem 20 úrovně dynastie a otevřely se mi stříbrné bonusy, ale nejdou mi kupovat .U bronzu a železa problém nebyl.
Dosáhl jsem 20 úrovně dynastie a otevřely se mi stříbrné bonusy, ale nejdou mi kupovat .U bronzu a železa problém nebyl.
Baglik wrote:Ahoj
Tenhle problém jsem měl taky ...musíš si počkat na lvl 21
tak jsme narazil na další zjištění ohledně toho, jak fungují některé schopnosti.
Divil jsem se, proč tolika lidem nefunguje uklidnění u vestalek, a proč soupeřovi Vestalky neuklidňují mé vlastní jednotky odpoěď je v mechanizmu.
Vestalky mohou zahrát svou schopnost "Uklidnění" (spřátelení zní debilně) jen na jednotky které jsou slabší než ony sami.
Divil jsem se, proč tolika lidem nefunguje uklidnění u vestalek, a proč soupeřovi Vestalky neuklidňují mé vlastní jednotky odpoěď je v mechanizmu.
Vestalky mohou zahrát svou schopnost "Uklidnění" (spřátelení zní debilně) jen na jednotky které jsou slabší než ony sami.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tiež som si hovorila, prečo mi to nefunguje. Už viem kde je pes zakopaný
Či to nebude tak aj s niektorými inými vlastnosťami, o ktorých si myslím, že nefungujú, a pritom iba neviem, ako ich správne použiť 
tak potom je ta schopnost uplne na prd, a mohli byt teda taky mili a dat niekde vzorec kolko x sestier je treba na spacifikovanie y elit
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Na prd? Na prd?!?!?!?!?!?!?
TO si kskakru vzal jak kdy a kde. Sestry jsou nejvetší tan z řadových jednotek.
Stačí aby měli početní převahu a NIC ŽIVÉHO je nezasáhen, a ty mrtvé věci mají na ně většinou slabost, mí ro léčit celkem hodně solidně a když už náhodou nějakou ztratíš tak se dají oživit v hradě.. cca od 3 týdne se z podpůrné jednotky stává tank který vyhrává bitvy. Když to zkombinuješ se strážným andělem a a obecně nou lidskou výhodou v léčení máš něco takřka nezabitelného. jakmile ustaneš první 2-3 kola boje tak jsi díky této jednotce vyhrál, a to nepočítám ani fakt že u toho máš Slávy, Jezdce Gryfy. a střelce (které z taktických důvodů nevylepšuji) jediná lepší řadová jednotka která mě napadá jsou snad žáby,
Fuguje to uplně stejně jako u sukub, s tím že to nemá Cooldown a pokud máš morálku tak to může použít i dvakrát za kolo. Síla lidí není v jejich šampiónovi, Který je dle mých zkušeností absolutně na nic. ale v řadových jednotkách a speciálkách elitních jednotek.
TO si kskakru vzal jak kdy a kde. Sestry jsou nejvetší tan z řadových jednotek.
Stačí aby měli početní převahu a NIC ŽIVÉHO je nezasáhen, a ty mrtvé věci mají na ně většinou slabost, mí ro léčit celkem hodně solidně a když už náhodou nějakou ztratíš tak se dají oživit v hradě.. cca od 3 týdne se z podpůrné jednotky stává tank který vyhrává bitvy. Když to zkombinuješ se strážným andělem a a obecně nou lidskou výhodou v léčení máš něco takřka nezabitelného. jakmile ustaneš první 2-3 kola boje tak jsi díky této jednotce vyhrál, a to nepočítám ani fakt že u toho máš Slávy, Jezdce Gryfy. a střelce (které z taktických důvodů nevylepšuji) jediná lepší řadová jednotka která mě napadá jsou snad žáby,
Fuguje to uplně stejně jako u sukub, s tím že to nemá Cooldown a pokud máš morálku tak to může použít i dvakrát za kolo. Síla lidí není v jejich šampiónovi, Který je dle mých zkušeností absolutně na nic. ale v řadových jednotkách a speciálkách elitních jednotek.
absolutne nesuhlasim Sestry su jedna s najhorsich jednotiek v celom H6, maju sice pomerne dobry dmg ale umieraju rychlejsie nez Lumici skakajuci z utesu, Abilitu mi pouzili asi 2x za 3 tyzdne hrania, a ten Heal ich nezrachrani. Koralove panny mi pridu ovela vyuzitelnejsie.
A nebyt tej spec budovy ktora ich ozivuje a o ktorej hodne pochybujem ze ma ozivovat 100% zabitych (sestier, jazdcov a anjelov) tak ich v nenasporis nikdy dost.
A nebyt tej spec budovy ktora ich ozivuje a o ktorej hodne pochybujem ze ma ozivovat 100% zabitych (sestier, jazdcov a anjelov) tak ich v nenasporis nikdy dost.
Magor
Magor
Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni
Dave_Jame wrote:Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni
Osobne mi pride trojica Svetlusky, Jazdci a Pretoriani ako zaklad strategie u castlu, a to chudaci Jazdci su bugly ale vdaka spec budove tiez nemaju straty. A ako som povedal myslim ze ta budova nema fungovat tak ako funguje. Nekromanti su to iste tiez si nemyslim ze by to malo ozivovat 100% armady
Ale v pohode neberem ti tvoj nazor, ale mne pridu viac menej podimenzovane, keby to boli archery je to uplne ina vec.
a okrem toho si myslim ze by mali byt v stane prvej pomoci a ne na bojisku
Magor
Magor
- Lord Michal
Mrakoplas wrote:Dave_Jame wrote:Až na ten malinký detail že když ti umřou Korálky tak si je nemůžeš vzkřísit v hradě. A že je neumíš používat není podmínka pro to že jsou slabé. (a poslední poznámka, jakmile máš gryfi z 70% davaji přednost jim). V mých očích je ta jednotka klíčovější než pretoriáni
Osobne mi pride trojica Svetlusky, Jazdci a Pretoriani ako zaklad strategie u castlu, a to chudaci Jazdci su bugly ale vdaka spec budove tiez nemaju straty. A ako som povedal myslim ze ta budova nema fungovat tak ako funguje. Nekromanti su to iste tiez si nemyslim ze by to malo ozivovat 100% armady
Ale v pohode neberem ti tvoj nazor, ale mne pridu viac menej podimenzovane, keby to boli archery je to uplne ina vec.
a okrem toho si myslim ze by mali byt v stane prvej pomoci a ne na bojisku
Good one
Jenom doplnim k těmto oživovacím budovám - ve hře jsou většinou k ničemu. Důvod je jednoduchý - goldíky. Cena těchto jednotek je o 50% vyšší než stojí normální jednotky + výdaje za tuto budovu. Když vezmu v potaz, že během hry spíš soupeříte o to, abyste byli schopni vůbec stavět budovy každý den a potřeba nových jednotek je tu také, je možné najít využítí pro tuto budovu až ve velmi pokročilé fázi hry, ale ani to nemusí být stoprocentní.
V některých situacích se může hodit, ale podle mě jsou tam užitečnější budovky.
LM
No, sestry sice umírají rychleji než lumík skákající ze skály ale proboha, vždyť jsou to podpůrné jednotky a navíc od toho mají strážného anděla. Ale mě zase příjdou jako stěžejní jednotky, pretorián, slávy a gryfové.
Když už sou dobře rozjetý, tak sou ty sestry neocenitelný - a jak už bylo řečeno, když máte gryfy tak to většinou perou do nich. Navíc, mi to přišlo tak nějak logický s tou abilitou, že té druhé jednotky musí být méně, nebylo takhle něco nastaveno už v předchozích dílech heroesů?
Navíc vykupování mrtvých jednotek v hradu, obzvlášť v kampani, není takový problém; když dosáhnete max. levelu pro danou misi tak z truhel stejně musíte sbírat jen zlato.
Navíc vykupování mrtvých jednotek v hradu, obzvlášť v kampani, není takový problém; když dosáhnete max. levelu pro danou misi tak z truhel stejně musíte sbírat jen zlato.
Jinak už jsme hodně off topic, takže pro diskuzi o Jednotkách daného národa založím v každé záložce vlastní téma. A tad se můžeme vrátit k těm technickým věcem.
Jinak jsme Auktualizoval hlavní zprávu, kdyby si někdo vzpomněl na další bug který byl zpraven či vysvětlen dejte mi vědět.
Mimochodem.. Otázka: V průběhu týdne se Aktualizoval Luncher hry, Mizí lidem ještě stále dynastické zbraně, i když mají tuto aktualizaci? Já jsem si totiž všiml, že od určité doby mi nemizi ani zbraně v Offline režimu (cca 2 týdny jelikož tam mám zbraně z celé kampaně Inferna a Azylu.)
Jinak jsme Auktualizoval hlavní zprávu, kdyby si někdo vzpomněl na další bug který byl zpraven či vysvětlen dejte mi vědět.
Mimochodem.. Otázka: V průběhu týdne se Aktualizoval Luncher hry, Mizí lidem ještě stále dynastické zbraně, i když mají tuto aktualizaci? Já jsem si totiž všiml, že od určité doby mi nemizi ani zbraně v Offline režimu (cca 2 týdny jelikož tam mám zbraně z celé kampaně Inferna a Azylu.)