Heroes IV vše možné i nemožné(případná pomoc)

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4
ormalin

Re: Heroes IV vše možné i nemožné(případná pomoc)

Post by ormalin »

ano máme. dokonce jsme CD kupovaly ve stejnémobchodě :(
HTTP://LEGENDRIDERS.BLOG.CZ
JESLTI MÁTE BLOG MOŽNÁ SE VÁM TY DESIGNY BUDOU LÍBIT
Niven

Post by Niven »

Ahoj všichni hráči Heroes IV...LEA mi poslala svůj první výtvor s názvem Hrdinové dávných věků, jedná se o kampan se 4 scénáři...dle mého je hodně lehká, ale provedení krajiny a map nejsou špatné...stáhněte a hurá do hry, je na mé stránce...pak pár řádků napište ju...
S pozdravem NIven

PS:A jak seš Vám líbila V zemi Temných jezdců????
eurycantha

Post by eurycantha »

Zdá se mi to, nebo je v Heroes IV obtížnost vyhnaná oproti III a V brutálně nahoru? Ve trojkách obvykle nebyl problém získat během chvíle pár okolních hradů, vystavit si jednu obranou a jednu útočnou armádu, naučit se town portal a vesele jet dobývat. Čtyřky hraju pár dní a připadají mi naprosto šílené. At dělám co chci, po příjezdu k nepříteli, má obvykle v hradu mnohem větší armádu než já. Když ho zázrakem dobiju, přijede po pár dnech jeho hrdina se stejně velkou armádou a zbytky mojí armády dostane. Případně se záhadně vynoří u mého domovského města na druhém konci mapy. Než tam dojedu, zabere mi veškeré hrady v oblasti. Samozřejmě nemají skoro žádnou obranu, protože všechna síla je potřeba k dobývání. Poradí mi někdo prosímvás, jak získat ze začátku převahu, vystavět dost velkou armádu a ještě uhlídat dobytá města?
Niven

Post by Niven »

eurycantha wrote:Zdá se mi to, nebo je v Heroes IV obtížnost vyhnaná oproti III a V brutálně nahoru? Ve trojkách obvykle nebyl problém získat během chvíle pár okolních hradů, vystavit si jednu obranou a jednu útočnou armádu, naučit se town portal a vesele jet dobývat. Čtyřky hraju pár dní a připadají mi naprosto šílené. At dělám co chci, po příjezdu k nepříteli, má obvykle v hradu mnohem větší armádu než já. Když ho zázrakem dobiju, přijede po pár dnech jeho hrdina se stejně velkou armádou a zbytky mojí armády dostane. Případně se záhadně vynoří u mého domovského města na druhém konci mapy. Než tam dojedu, zabere mi veškeré hrady v oblasti. Samozřejmě nemají skoro žádnou obranu, protože všechna síla je potřeba k dobývání. Poradí mi někdo prosímvás, jak získat ze začátku převahu, vystavět dost velkou armádu a ještě uhlídat dobytá města?

Naopak dle mého jsou H4 hodně lehké...záleží s čím hraješ...využívej hodně kouzel, jsou mega a správnou taktikou dokážeš porazit i 3x větší armádu...používej hodně hrdinů, je to nejlepší způsob...hrdinové dokážou divy...hodně moc záleží na kouzlech a schopností hrdinů...
Kat

Post by Kat »

Ja jsem to resil vetsinou stylem, ze jsem si poridil dva hrdiny, ty poradne namakal a ve vetsine map uz pak staci jezdit jenom s nema a armadu nechavat v hradech:)
pankito

Post by pankito »

Ahojte parmeni,

Co je to ten PRŮZKUMNÝ RÁDIUS?? v HOMM4 zvisuje teleskop průzkumný radius o 1 bod..
Kat

Post by Kat »

pankito wrote:Ahojte parmeni,

Co je to ten PRŮZKUMNÝ RÁDIUS?? v HOMM4 zvisuje teleskop průzkumný radius o 1 bod..

Odkryje to o neco malo neprozkoumanou oblast.
Arcan

Post by Arcan »

Snad sem si vybral správný topic...Mám dotaz na editor map:

Jak spustím událost ( konkr. Zpráva a následný boj ). Mám tam pouze možnosti v jaký den, jak nastavim aby šlápnul na určitou pozici a pak se spustila událost??
Niven

Post by Niven »

Arcan wrote:Snad sem si vybral správný topic...Mám dotaz na editor map:

Jak spustím událost ( konkr. Zpráva a následný boj ). Mám tam pouze možnosti v jaký den, jak nastavim aby šlápnul na určitou pozici a pak se spustila událost??

Stačí ti to takhle? :D
http://niven.webzdarma.cz/?page=manuals
maxa

Post by maxa »

Zdravím
Rád bych se zeptal, zdali někdo netuší, zda jsou někde na webu k sehnání mapy od Firebirda (jeho stránka už je mrtvá jak sem se díval), případně pokud by je někdo měl nepodělil by se o ně?
Předem díky za odpověd.
Niven

Post by Niven »

maxa wrote:Zdravím
Rád bych se zeptal, zdali někdo netuší, zda jsou někde na webu k sehnání mapy od Firebirda (jeho stránka už je mrtvá jak sem se díval), případně pokud by je někdo měl nepodělil by se o ně?
Předem díky za odpověd.

Ty mapy mám u sebe a můžu ti je poslat až budu mít chvilku času. Napiš mi na mail.
maxa

Post by maxa »

Niven wrote:

mail jsem poslal do pm.
Niven

Post by Niven »

maxa wrote:
Niven wrote:

mail jsem poslal do pm.

Ted zatím ještě nemám net protože byly neočekávané věci. Až budu doma tak pošlu.
maxa

Post by maxa »

jinak jestli muzu, mel bych jeste jeden dotaz..
zjistil sem, ze heroes IV se v 32-bitovem rezimu barev docela kouse a jede na nizkych fps. neexistuje nejaky patch/mod ci zpusob jak toto odstranit? rucne prepinat pokazde do 16-bitoveho rezimu barev mi moc prakticke neprijde.
Niven

Post by Niven »

maxa wrote:jinak jestli muzu, mel bych jeste jeden dotaz..
zjistil sem, ze heroes IV se v 32-bitovem rezimu barev docela kouse a jede na nizkych fps. neexistuje nejaky patch/mod ci zpusob jak toto odstranit? rucne prepinat pokazde do 16-bitoveho rezimu barev mi moc prakticke neprijde.

Už jsem ti je poslal na mail, ty mapy. Jinak s tímhle ti neporadím.
Post Reply