Nejhezčí grál
Re: Nejhezčí grál
Podle mně jsou zlý!Málem nás vyhubily!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
[quote="StreetX38"]A kdyby TE byly něco jako démoni stejně byste se jim oddávali ctu.[/
temný elfové sou temný elfové a kdyby beli něco jako démoni už by to nebyli temný elfové ale démonští elfové.
temný elfové sou temný elfové a kdyby beli něco jako démoni už by to nebyli temný elfové ale démonští elfové.
- StreetX38
hm a vy je nenávidíte ikdyž se vám omluvili. A chtěli vás zpátky. ale tohle jé topic o grálech a ne o rasách.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
přesně tak!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- StreetX38
Ale kdyby se chovali stejně jako TE tak byste je zase měli rádi.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Ylaya wrote:Podle mně jsou zlý!Málem nás vyhubily!
Tojo ale nějaký "inteligentní" lidi to berou jako dobrej skutek
- StreetX38
Ale myslete si co chcete já se nechci zase hádat.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
- Ornella
StreetX38 wrote:hm a vy je nenávidíte ikdyž se vám omluvili. A chtěli vás zpátky. ale tohle jé topic o grálech a ne o rasách.
To ale jenom dokazovalo jak sou TE oddaný sví víře v Malassu.
Jo koukni se na mně.necvičím boj ale dračí mytologii.ZAsvětila jsem svůj život uctíváním a sloužením Malase!
- SirChristian
Ylaya wrote:Jo koukni se na mně.necvičím boj ale dračí mytologii.ZAsvětila jsem svůj život uctíváním a sloužením Malase!
Všechna tajemství budou pochopena a ovládnuta. Časem.
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

SirChristian wrote:Ylaya wrote:Jo koukni se na mně.necvičím boj ale dračí mytologii.ZAsvětila jsem svůj život uctíváním a sloužením Malase!
Všechna tajemství budou pochopena a ovládnuta. Časem.
To je citát čarodějů.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Nejhezčí grál mají elfíci, oba 2 druhy 
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
nejhezčí grál maj temný elfové, ale lidi ho taky nemaj špatnej a ty normální elfové taky ne...
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...

~Killunia Firewind~
~Killunia Firewind~
salannina dcera
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený