Ako sa vam paci mesto?
Když už jste zminili o ty H4, Heroes IV mě to doslova vzala. Hral jsem všechny dily Heroesu a ani u H5 jsem nevydrzel tak dlouho jako u H4, ikdyž jsem stenal nad chybama, ktery me provazeli a chtel jsem aby sli vylepsovat budovy aj., stale jsem paril. H4, proste rozdělila comunitu na ty co H4 milovali a na ty co H4 nenavideli. Ja patrim k tem prvnim.
Wlk wrote:Když už jste zminili o ty H4, Heroes IV mě to doslova vzala. Hral jsem všechny dily Heroesu a ani u H5 jsem nevydrzel tak dlouho jako u H4, ikdyž jsem stenal nad chybama, ktery me provazeli a chtel jsem aby sli vylepsovat budovy aj., stale jsem paril. H4, proste rozdělila comunitu na ty co H4 milovali a na ty co H4 nenavideli. Ja patrim k tem prvnim.
Jo, tak s tim souhlasím. Já jsem H4 hrál taky nějakou dobu, ale zrovna dvakrát mě to nevzalo. Ale chápu, že to někdo může žrát, já to ale nejsem
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"
Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V"
Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V"
Oblíbenost heroes...
Blindwolf wrote:Wlk wrote:Když už jste zminili o ty H4, Heroes IV mě to doslova vzala. Hral jsem všechny dily Heroesu a ani u H5 jsem nevydrzel tak dlouho jako u H4, ikdyž jsem stenal nad chybama, ktery me provazeli a chtel jsem aby sli vylepsovat budovy aj., stale jsem paril. H4, proste rozdělila comunitu na ty co H4 milovali a na ty co H4 nenavideli. Ja patrim k tem prvnim.
Jo, tak s tim souhlasím. Já jsem H4 hrál taky nějakou dobu, ale zrovna dvakrát mě to nevzalo. Ale chápu, že to někdo může žrát, já to ale nejsemNejlepší jsou podle mýho H3 a 5.
Já jsem hrál 2ky... to jsme žral byl ato moje nej hra měl jsem to ohrané a stále jsem hrál... o něco později sem čet recenzi na 3ky ale nedostali si mi do ruky a nikd yjsem je neviděl nikoho hrát ani jsme je sám nehrál. Pak jsme nějaký čas "spal" nevím jak to mám jinak říci protože o h4 jsm,e se dověděl až když byla v platinové edici se všemi patchi a datadisky.. koupil jsme ji a hrál jak nikdy předtím vydrželo mi to opravdu dlouho... No a když bylo ohlášeno h5 říkal jsme si že to asi bude náročné na hardware ale jede mi to v pohodě a hraju 5ky zvláště už teď opatchované a dobře hratelné.... rád hraju hotseat a rád bych si zahrál i s lidmi po síti ale bohužel mám strašně málo času...
<a href="http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/">http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/</a>