AKY je VAS največší BUG hry

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Stretli ste sa uz v heroesovi 5 s bugmi???

ano
34
68%
nie
14
28%
neviem co je to bug
2
4%

Total votes: 50

SirChristian

Re: AKY je VAS največší BUG hry

Post by SirChristian »

Znamy bug v a.i. uz od 3. dielu, mozno skor :lol:

Nepriatel je omnoho silenjsi ako ja, tak s vedlajsim hrdinom (casto to stiha len hlavny) sa pohybujem tak, aby sa mna snazil dostat, deli nas prekazka a on ju skusa raz z jednej a zas raz z druhej strany, stale a stale. Pockam si 3 tyzdne a s posilami je to uz malina.

Divim sa, ze ani po takej dobe nevedia s tymto bugom hnut.
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Markku_13

Post by Markku_13 »

Alarik wrote:Můj největší bug je na konci 2. mise 2. kampaně za Agraela. V závěrečném souboji s Veyerem se mi vždy ke konci boje bitva přeruší a naskočí "mini filmeček", kde bojuje Agrael s Veyerem a potom se zjeví duch Tierua. Nejhorší na tom ale je, že celý tento "filmeček" je úplně bez zvuku. Není slyšet ani hudba, ani žádné zvuky. Ihned jak "filmeček" skončí, běží zvuk zase jako by se nic nestalo. Tato situace se mi naštěstí vyskytuje jen tady, nikde jinde ne.

rovnaký problém na patchy 1.60, ale keď som si zapol titulky tak ten dej mi neunikol, ale rozhodne tam chýba dabing :?
Image
Grawl

Post by Grawl »

Můj bug byl velmi podivný protože mi pomohl. Ve 3.misi 4.kampaňe mě totiž démon nenapadl a jen čekal v koutě. :D :D :mrgreen:
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Agrael-Realag

Post by Agrael-Realag »

Grawl wrote:Můj bug byl velmi podivný protože mi pomohl. Ve 3.misi 4.kampaňe mě totiž démon nenapadl a jen čekal v koutě. :D :D :mrgreen:

ten sem měl taky ale nevím jestli je tu bug
Grawl

Post by Grawl »

Agrael-Realag wrote:
Grawl wrote:Můj bug byl velmi podivný protože mi pomohl. Ve 3.misi 4.kampaňe mě totiž démon nenapadl a jen čekal v koutě. :D :D :mrgreen:

ten sem měl taky ale nevím jestli je tu bug

No možná že to je nízkou obtížností nebo prostě nenapadl silnějšího soupeře ale podobá se to bugu v 1. misi hvozdu kdy biara taky čeká v koutě.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Post by Grawl »

Teď jsem hrál H5 znovu a stal se mi bug, že mě v misi 3 za nekro nechtěl pustit portál i když jsem měl draky. Asi po 10. restartu mě pustil dál.
Grawl

Post by Grawl »

Teď jsem hrál H5 znovu a stal se mi bug, že mě v misi 3 za nekro nechtěl pustit portál i když jsem měl draky. Asi po 10. restartu mě pustil dál.
Post Reply