Boj o hrad
- J.C.Murphy
Re: Boj o hrad
Ten čaj, který jsem si dal než jsem umřel, byl ze sušeného listí z posvátného dubu hluboko v Irollanu... Má lehce nasládlou příchuť a vedlejší účinek, jenž obnáší, že o příštím úplňku vyrosteš ze země tam, kde jsi umřel. btw: nedoporučuje se pít kojícím matkám, dětem do 3 let a osobám trpícím fenylketonurií... během trávení mého volného času pod zemí jsem našel skripta jednoho učně od Sar-Elama, jenž si říkal McGlaiver a podle jeho návodu jsem od násady z koštěte a rezavé lžičky postavil zařízení, jenž uvrhlo všechny stvoření chaosu do nicoty. Hrad je můj!
Bohužel pozdě. Již nějakou dobu nejsem stvoření Chaosu, protože jak jsem již řekl, mi duši Ur-Hekal vrátil po tom co uklouzl na šlupce od banánu. Hrad mi zůstává.
Bohužiaľ pre teba, ťa ten podrazák podviedol a nevrátil ti dušu celú. Nakoľko Murphy uvrhol všetky stvorenia chaosu do "nicoty" (nemám lepší výraz v Sk), odišla tam aj časť tvojej duše. Pokiaľ ju nemáš, nie si nič. Mňa sa Murphymu nepodarilo zabiť, aj keď ste si to obaja mysleli, a získala som druhú časť tvojej duše, ktorú Ur-Hekal skryl. Keďže ju chceš zúfalo späť, hrad si mi sám odovzdal bez boja - je môj. 
Zatímco jste se vy tři prali o hrad, najaljsem si armádu právníků ze stříbrných měst a za vašimi zády jsem rozpoutal právní spor o hrad, který jste prohráli, jelikož jste se ani nezúčastnili, (poslové s předvoláním zemřeli za záhadných okolností rozšlápnuti titány). Hrad je tedy můj a každý katastrální úřad na Ashanu to potvrdí
Vy tři jste byli vzati do vazby za pohrdání soudem a já si mezitím hrad konvertoval na Akademii, takže je asi 200metrů ve vzduchu. A kdokoliv mi ho vezme silou ho stejně nebude mít, právně jej vlastním já a případný útočník je jen prachsprostý zloděj.
Vy tři jste byli vzati do vazby za pohrdání soudem a já si mezitím hrad konvertoval na Akademii, takže je asi 200metrů ve vzduchu. A kdokoliv mi ho vezme silou ho stejně nebude mít, právně jej vlastním já a případný útočník je jen prachsprostý zloděj.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
- J.C.Murphy
Bohužel město je teď v migrační zóně wywern, což je porušení Ylathova zákona č. 7940 o bezletových zónách měst, paragryfy 4,5 a 6, takže jsme já, kiliroy a estla podali hromadnou žalobu, za podpory elfského hnutí Greenpiss... byl jsi shledán vinen ve všech bodech a hrad spuštěn zpátky na zem... boj se rozjíždí znovu 
Naštěstí jsem takový tah předpokládal a zatímco jste podávali žalobu, já vykopal kopec a zavěsil ho za hrad, se kterým jsem odletěl až někam za Irisové moře. Hrad i kopec je můj. 
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
S čím si nerátal je, že sa ozvali matky tvojich nelegitýmnich detí ( zatiaľ tri) a keď zistili, že vlastníš hrad, požadujú, aby si ich vyplatil. Bohužial si švorc, a chceš sa vyhnúť plateniu alimentov, dohodneš sa s nimi mimosúdne a si nútený hrad ponúknuť na predaj. Mne sa darilo na burze a mám peňazí dosť - hrad hneď v hotovosti vyplatím - je môj 
Vzápětí zemřeš "při tragické nehodě" (jeden z golemů v hradu se porouchal a místo toho aby ti nakrájel jídlo na plátky nakrájel tebe na plátky). Později se nalezla ve tvém pokoji tvá závěť, ve které hrad i s kopcem odkazuješ mě jako svému dávno ztracenému btratranci z druhého kolena. Hrad je můj. 
- J.C.Murphy
A pak se Moragrim vzbudil a zjistil, že to byl jenom sen a že má na hlavě obrovsoku bouli z toho, jak jsem použil starodávný artefakt: Banánová šlupka zkázy a on uklouzl a spadl na hlavu...
Já to věděl že jsem to někde stratil.... No to je jedno.Jelikož jsem (jak idiot) dal hrad za část své duše, tak ji mam konečně celou a už mi ji snad nidko nevezme. Na hrad jsem se vykašlal a šel jsem hledat starodávný arteakt "kop s otočkou", který mi poskytne jednorázové kouzlo "konec světa" a zároveň 2 imunity vůči němu. Jen počkejte až se vrátím.
ps: možná by jste mě chtěli zastavit, ale to nepůjde, protože ještě těsně přad svou cestou jsem si za těch pár zlatých co jsem našel v kapse po mé záhadné amnezii (že by to lelkování s MOJÍ DUŠÍ!?!?!?
) najal pár zlodějů, aby pro mě murphymu ukradli (MOJÍ!) šlupku zkázy. Kdokoli se za mnou tedy vydá, uklouzne.
ps: možná by jste mě chtěli zastavit, ale to nepůjde, protože ještě těsně přad svou cestou jsem si za těch pár zlatých co jsem našel v kapse po mé záhadné amnezii (že by to lelkování s MOJÍ DUŠÍ!?!?!?
Naneštěstí šlupka zkázy nechrání vůči létajícím potvorám
Vyšlu za Kiliroyem pár gargoylů, kteří ho shodí zpátky do Sheogu. Za to že jsem zbavil svět tak velkého zla jsem dostal hrad zpátky darem 
- J.C.Murphy
Když jsme se s Kiliroyem viděli naposledy, tak jsem mu řekl, jestli by mi nemohl dohodit nějakou roštěnku... on to špatně pochopil a tak mi z Sheogu poslal roštěnou... sukubu... avšak selhala a podlehla mému ultimátnímu šarmu (no fajn, zdrogoval sem ji) a poslal ji na tebe... bohužel takový zoufalec jako ty snadno podlehl a přepsal hrad na mě
děkuju
Cos ale nevěděl bylo to, že jsem tě ve skutečnosti zapsal na roční pobyt na psychiatrii
Hrad je můj.
- J.C.Murphy
Cos ale nevěděl, tak já nejsem blázen a tudíž jsem neudělal přijímačky do blázince... :p a btw: volala mi ta sukuba, že je prý těhotná a doktoři jí shledali HIV pozitivní, takže tě zajali a donutli podstoupit spoustu ponižujícíh vyšetření, která tě tak zlomila, že několik dní nejsi schopný přemýšlet nad dobýváním hradů... až se uzdravíš, můžeš přijít na návštěvu na můj hrad 
Naštěstí to všechno byly jen tvé halucinace ze všech těch prášků a elektrošoků, cos dostával v blázinci
Hrad je můj.