Boj o hrad

Vše co se jinam nevešlo ;)
J.C.Murphy

Re: Boj o hrad

Post by J.C.Murphy »

Ten čaj, který jsem si dal než jsem umřel, byl ze sušeného listí z posvátného dubu hluboko v Irollanu... Má lehce nasládlou příchuť a vedlejší účinek, jenž obnáší, že o příštím úplňku vyrosteš ze země tam, kde jsi umřel. btw: nedoporučuje se pít kojícím matkám, dětem do 3 let a osobám trpícím fenylketonurií... během trávení mého volného času pod zemí jsem našel skripta jednoho učně od Sar-Elama, jenž si říkal McGlaiver a podle jeho návodu jsem od násady z koštěte a rezavé lžičky postavil zařízení, jenž uvrhlo všechny stvoření chaosu do nicoty. Hrad je můj!
kiliroy

Post by kiliroy »

Bohužel pozdě. Již nějakou dobu nejsem stvoření Chaosu, protože jak jsem již řekl, mi duši Ur-Hekal vrátil po tom co uklouzl na šlupce od banánu. Hrad mi zůstává.
:(
estla

Post by estla »

Bohužiaľ pre teba, ťa ten podrazák podviedol a nevrátil ti dušu celú. Nakoľko Murphy uvrhol všetky stvorenia chaosu do "nicoty" (nemám lepší výraz v Sk), odišla tam aj časť tvojej duše. Pokiaľ ju nemáš, nie si nič. Mňa sa Murphymu nepodarilo zabiť, aj keď ste si to obaja mysleli, a získala som druhú časť tvojej duše, ktorú Ur-Hekal skryl. Keďže ju chceš zúfalo späť, hrad si mi sám odovzdal bez boja - je môj. :mrgreen:
Morgrim

Post by Morgrim »

Zatímco jste se vy tři prali o hrad, najaljsem si armádu právníků ze stříbrných měst a za vašimi zády jsem rozpoutal právní spor o hrad, který jste prohráli, jelikož jste se ani nezúčastnili, (poslové s předvoláním zemřeli za záhadných okolností rozšlápnuti titány). Hrad je tedy můj a každý katastrální úřad na Ashanu to potvrdí :D
Vy tři jste byli vzati do vazby za pohrdání soudem a já si mezitím hrad konvertoval na Akademii, takže je asi 200metrů ve vzduchu. A kdokoliv mi ho vezme silou ho stejně nebude mít, právně jej vlastním já a případný útočník je jen prachsprostý zloděj. :D
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Bohužel město je teď v migrační zóně wywern, což je porušení Ylathova zákona č. 7940 o bezletových zónách měst, paragryfy 4,5 a 6, takže jsme já, kiliroy a estla podali hromadnou žalobu, za podpory elfského hnutí Greenpiss... byl jsi shledán vinen ve všech bodech a hrad spuštěn zpátky na zem... boj se rozjíždí znovu :P
Morgrim

Post by Morgrim »

Naštěstí jsem takový tah předpokládal a zatímco jste podávali žalobu, já vykopal kopec a zavěsil ho za hrad, se kterým jsem odletěl až někam za Irisové moře. Hrad i kopec je můj. :D
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
estla

Post by estla »

S čím si nerátal je, že sa ozvali matky tvojich nelegitýmnich detí ( zatiaľ tri) a keď zistili, že vlastníš hrad, požadujú, aby si ich vyplatil. Bohužial si švorc, a chceš sa vyhnúť plateniu alimentov, dohodneš sa s nimi mimosúdne a si nútený hrad ponúknuť na predaj. Mne sa darilo na burze a mám peňazí dosť - hrad hneď v hotovosti vyplatím - je môj :mrgreen:
Morgrim

Post by Morgrim »

Vzápětí zemřeš "při tragické nehodě" (jeden z golemů v hradu se porouchal a místo toho aby ti nakrájel jídlo na plátky nakrájel tebe na plátky). Později se nalezla ve tvém pokoji tvá závěť, ve které hrad i s kopcem odkazuješ mě jako svému dávno ztracenému btratranci z druhého kolena. Hrad je můj. :D
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

A pak se Moragrim vzbudil a zjistil, že to byl jenom sen a že má na hlavě obrovsoku bouli z toho, jak jsem použil starodávný artefakt: Banánová šlupka zkázy a on uklouzl a spadl na hlavu...
kiliroy

Post by kiliroy »

Já to věděl že jsem to někde stratil.... No to je jedno.Jelikož jsem (jak idiot) dal hrad za část své duše, tak ji mam konečně celou a už mi ji snad nidko nevezme. Na hrad jsem se vykašlal a šel jsem hledat starodávný arteakt "kop s otočkou", který mi poskytne jednorázové kouzlo "konec světa" a zároveň 2 imunity vůči němu. Jen počkejte až se vrátím.

ps: možná by jste mě chtěli zastavit, ale to nepůjde, protože ještě těsně přad svou cestou jsem si za těch pár zlatých co jsem našel v kapse po mé záhadné amnezii (že by to lelkování s MOJÍ DUŠÍ!?!?!? :evil: ) najal pár zlodějů, aby pro mě murphymu ukradli (MOJÍ!) šlupku zkázy. Kdokoli se za mnou tedy vydá, uklouzne.
:(
Morgrim

Post by Morgrim »

Naneštěstí šlupka zkázy nechrání vůči létajícím potvorám :D Vyšlu za Kiliroyem pár gargoylů, kteří ho shodí zpátky do Sheogu. Za to že jsem zbavil svět tak velkého zla jsem dostal hrad zpátky darem :D
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Když jsme se s Kiliroyem viděli naposledy, tak jsem mu řekl, jestli by mi nemohl dohodit nějakou roštěnku... on to špatně pochopil a tak mi z Sheogu poslal roštěnou... sukubu... avšak selhala a podlehla mému ultimátnímu šarmu (no fajn, zdrogoval sem ji) a poslal ji na tebe... bohužel takový zoufalec jako ty snadno podlehl a přepsal hrad na mě :) děkuju
Morgrim

Post by Morgrim »

Cos ale nevěděl bylo to, že jsem tě ve skutečnosti zapsal na roční pobyt na psychiatrii :D Hrad je můj.
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Cos ale nevěděl, tak já nejsem blázen a tudíž jsem neudělal přijímačky do blázince... :p a btw: volala mi ta sukuba, že je prý těhotná a doktoři jí shledali HIV pozitivní, takže tě zajali a donutli podstoupit spoustu ponižujícíh vyšetření, která tě tak zlomila, že několik dní nejsi schopný přemýšlet nad dobýváním hradů... až se uzdravíš, můžeš přijít na návštěvu na můj hrad :)
Morgrim

Post by Morgrim »

Naštěstí to všechno byly jen tvé halucinace ze všech těch prášků a elektrošoků, cos dostával v blázinci :D Hrad je můj.
Post Reply