Heroes 6 datadisk?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Bušák

Re: Heroes 6 datadisk?

Post by Bušák »

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... m:6-231-32
Něco pro ty, kteří se nemohou dočkat datadisku ... :)

Ještě přidám překlad pro méně zdatné angličtináře. Snažil jsem se poskládat věty tak, aby dávaly smysl, tak snad se mi povedlo zachovat původní myšlenku textu :)

Stejně jako harpyje a kentauři, minotauři jsou kříženci, vytvoření čaroději ze Sedmi měst v roce 512 YSD (letopočet sedmého draka). Napůl člověk a napůl býk, minotauři byli stvořeni jako pěšáci, kteří měli překvapit nepřátele, bojující po boku kentaurské kavalerie.
Jako strážné minotaury, čarodějové Al-Rubitu, darovali tisíc věrných minotaurů temným elfům, jako přátelské gesto, kterým však překvapili a rozhněvali své sousedy ze Stříbrných měst. Krátce na to, přísahali minotauři věrnost temným elfům a Mallase. Temní elfové, kteří si cenili jejich síly a věrnosti, jim darovali svobodu, namísto využívání jich, jako otroků. Od té doby na tomto novém přátelství prosperují obě strany.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Ano, tak na Minotaury se vzkutku těším. No, rozhodně si Might and Magic: Heroes VI Shades of Darkness koupím.
zdenek000

Post by zdenek000 »

Mě se líbí více ten první minotaur. Ten druhý je moc fialový. No snad mě ta fialová neomrzí. Trochu to s těma barvama přeháněj. U některých jednotek by nemusely barvu cpát tak, že bude celej od barvy. No první jednotka se mi líbila více. K té ta fialová sedla.
Jinak se taky těšim až to vyjde. Už jen prá měsíců. Jen doufám, že to nebudou odkládat
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

zdenek000 wrote:Mě se líbí více ten první minotaur. Ten druhý je moc fialový. No snad mě ta fialová neomrzí. Trochu to s těma barvama přeháněj. U některých jednotek by nemusely barvu cpát tak, že bude celej od barvy. No první jednotka se mi líbila více. K té ta fialová sedla.
Jinak se taky těšim až to vyjde. Už jen prá měsíců. Jen doufám, že to nebudou odkládat

Zvykej si, protože Fialová je hlavní barva této frakce. Fialovou uvidíš u každých upgradovaných jednotek Kobky. :D
zdenek000

Post by zdenek000 »

Lucas Gryf wrote:
zdenek000 wrote:Mě se líbí více ten první minotaur. Ten druhý je moc fialový. No snad mě ta fialová neomrzí. Trochu to s těma barvama přeháněj. U některých jednotek by nemusely barvu cpát tak, že bude celej od barvy. No první jednotka se mi líbila více. K té ta fialová sedla.

Zvykej si, protože Fialová je hlavní barva této frakce. Fialovou uvidíš u každých upgradovaných jednotek Kobky. :D

To je škoda :D protože fialová není zrovna moje oblíbená barva. Snad si zvyknu
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Kokám, že tady zmiňujete Sborník ashanu.

Můžu se zeptat, co to je a kde se to dá koupit?

Popřípadě třeba stáhnout, jestli to není tištěný?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Je to kniha vydaná ubisoftem kde je stručně popsána každá strana a její vlastnosti, historie atd
Pokud vím kniha je v zatím pouze v EN a v CR nejde sehnat ale ze zahraničí jde bez problému zakoupit.

Zde videoukázka.. dle nazvu určitě najdeš nějakého prodejce
http://www.youtube.com/watch?v=fVlsV2X5P4Q

p.s. kniha popisuje jen Ashan.. současný svět vytvořený ubisoftem
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Tak to, že je anglicky, by mi vůbec nevadilo. Nevíš, kde by se dala u nás sehnat nebo třeba nějaký ověřený obchod, který by mi to v pohodě poslal do ČR? Nebudu kvůli knížce jezdit do ciziny, i když bych o ní měl zájem.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Osobně veškeré knihy objednávám přes stránku Bookfinder.com Tam najdeš anglické knížky levně a ověřeného dodavatele mam anglické združení Abby books..
Knížka tam jde najít

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
veselykralicek

Post by veselykralicek »

A můžu se Tě zeptat, jestli toho je Heroes 6 víc? Kromě toho sborníku a knihy artworků, která byla součástí sběratelské edice. A někde jsem četl, že vyšla sběratelská edice, kde byly všechny bonusy jenom virtuální, tak nemáš odkaz na stažení? Jsem velký fanoušek H6 a sbírám vše, co s ním souvisí. Počínaje artworků a podobných věcí..
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Co jsem slyšel, tak k heroes údajně vyšlo par grafických novel ve francii, ale moc informací o tom nemám.

Co se týče heroes VI tak zatím vyšel jen sborník a artbook ke sběratelkám. Já mám artbook v pevné vazbě, tak ti s elektronickou podobou neporadím.

veselykralicek

Post by veselykralicek »

Díky moc za rady, sborník si objednám.:-)

Přeji všem fanouškům Heroes klidné a příjemné Vánoce.:-)
Bušák

Post by Bušák »

Morbid

Post by Morbid »

Ja aj dúfam, že v datacd bude pre mňa aj doležitá drobnosť:na aký max level možu hrdinovia dosiahnuť v danom leveli kampane...a bolo by fajn, keby to aj do povodnych h6 dopatchovali :!:
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Nechápu Tvůj dotaz. Dyť přece v kampaních máš omezenej level v každé misi kampaně..
Post Reply