Podle oficiálního vyjádření někdo heknul hlasování, což vysvětluje ty velké skoky v procentech u fury. Momentální procenta které ukazuje hlasování jsou zavádějící, a konečný výsledek odhalí až 30. září. Takže očekávám, že fury bude zase poslední
H7: Jednotky
Re: H7: Jednotky
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... nformation
Podle oficiálního vyjádření někdo heknul hlasování, což vysvětluje ty velké skoky v procentech u fury. Momentální procenta které ukazuje hlasování jsou zavádějící, a konečný výsledek odhalí až 30. září. Takže očekávám, že fury bude zase poslední
Radši sem změnil zpátky na strenght, ať to balance nakonec nevyhraje 
Aby to nedopadlo, že si to takhle řeknou všichni a hlasy rozdělí mezi strenght a fury a nakonec vyhraje balance. Měli udělat tajné hlasování, zkrátka by procenta vůbec nebyla vidět a každý by hlasoval podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a ne podle toho, aby nevyhrálo balance. No, nechme se 30. překvapit, jak to všechno dopadne..
Jo a to hlasování Inferno x Dungeon bude také zajímavé. Ono podle mě peklo nebude mít na příběh H7 zásadní vliv, protože se odehrává až po zatmění, ale na druhou stranu spousta lidí si určitě nedovede představit, že by tato základní rasa mohla v sedmém díle chybět. Sám ještě nevím, komu dám hlas.
Jo a to hlasování Inferno x Dungeon bude také zajímavé. Ono podle mě peklo nebude mít na příběh H7 zásadní vliv, protože se odehrává až po zatmění, ale na druhou stranu spousta lidí si určitě nedovede představit, že by tato základní rasa mohla v sedmém díle chybět. Sám ještě nevím, komu dám hlas.
Já bych se ani nedivil, kdyby nejvíc podváděli ti, co volili Balance. No uvidíme. Stejně si nemyslim, že to nějak extra hne s procentama.
- Montezuma3
Je už někde obrázek té strážkyně v plné parádě?
Jinak, už zveřejnili i jaké budou ve hře suroviny.
Jinak, už zveřejnili i jaké budou ve hře suroviny.
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... ght-part-2
Druhá várka jednotek azylu a odhalení tajemné strážkyně. Doufám že její schopnosti budou zajímavější než její vzhled. Inkvizitor okopírovaný z H6, ale jezdci vypadají super. Zatím jsou všechny jednotky detailně propracovené, teď už jen aby vypadaly stejně dobře i ve hře
Druhý článek se týkal Q&A pro Heroes Community
Dvě otázky které mě nejvíc zaujaly :
Statistiky hrdinů se vracejí zpátky na systém z H5 - za každou úroveň dostane hrdina 1 bod k síle/obraně/síle kouzel/znalostem. Žádné rozdělení útoku a obrany na fyzickou a magickou a tím pádem ani žádné rozdělovaní jednotek na magické a "fyzické" jako v H6 - pro mě osobně nejdůležitější změna, takže obrovská pochvala (Y)
Odhalení rasové schopnosti Azylu - pokaždé, když je přátelská skupina ovlivněna pozitivní morálkou, všechny ostatní přátelské skupiny získají +X bodů k morálce. Efekt se může násobit a trvá, dokud daná jednotka nebude mít pozitivní morálku.
Bylo tam ještě pár dalších otázek, tak kdo si chce přečíst celý článek - https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... -of-heroes
Druhá várka jednotek azylu a odhalení tajemné strážkyně. Doufám že její schopnosti budou zajímavější než její vzhled. Inkvizitor okopírovaný z H6, ale jezdci vypadají super. Zatím jsou všechny jednotky detailně propracovené, teď už jen aby vypadaly stejně dobře i ve hře
Druhý článek se týkal Q&A pro Heroes Community
Dvě otázky které mě nejvíc zaujaly :
Statistiky hrdinů se vracejí zpátky na systém z H5 - za každou úroveň dostane hrdina 1 bod k síle/obraně/síle kouzel/znalostem. Žádné rozdělení útoku a obrany na fyzickou a magickou a tím pádem ani žádné rozdělovaní jednotek na magické a "fyzické" jako v H6 - pro mě osobně nejdůležitější změna, takže obrovská pochvala (Y)
Odhalení rasové schopnosti Azylu - pokaždé, když je přátelská skupina ovlivněna pozitivní morálkou, všechny ostatní přátelské skupiny získají +X bodů k morálce. Efekt se může násobit a trvá, dokud daná jednotka nebude mít pozitivní morálku.
Bylo tam ještě pár dalších otázek, tak kdo si chce přečíst celý článek - https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... -of-heroes
Tak výsledky hlasování o složení jednotek Hvozdu byly oficiálně zveřejněny a vítěznou strategií se stalo fury, tzn., že složení jednotek bude následující:
Core: Hunter/Master Hunter - Dryad - Oak Dryad - Pixie/ Sprite
Elite: Blade dancer (zatím nezveřejnili ofi název upg.) - Druid/Elder Druid - Moon Doe/Sun Deer
Champion: Green dragon/Emerald dragon - Treant/Acient treant.
Bližší informace na oficiální stránce: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... te-results
Překlady a artworky v sekci Screenshots and artworks: viewtopic.php?f=32&t=6898&start=45#p46478
Core: Hunter/Master Hunter - Dryad - Oak Dryad - Pixie/ Sprite
Elite: Blade dancer (zatím nezveřejnili ofi název upg.) - Druid/Elder Druid - Moon Doe/Sun Deer
Champion: Green dragon/Emerald dragon - Treant/Acient treant.
Bližší informace na oficiální stránce: https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... te-results
Překlady a artworky v sekci Screenshots and artworks: viewtopic.php?f=32&t=6898&start=45#p46478
Musím povedať, že som sklamaný z toho ako dopadlo hlasovanie. Akože Sylvan nikdy nepatril medzi moje obľúbené frakcie, ale keď vidím toto tak my je nanič.Core jednotky WTF ? pixie a dryády v jednej skupine ? no to je my rôznorodosť jednotiek ak sviňa. Elita, ten jeleň ? SUN DEER čo by už viac sedelo k ľuďom, hlavne k tomu stag duchy a oni to dzignu elfom, why the fucck not. Jedine championi su ok. Takto to dopadne, keď sa to nechá na ľudí rozhodovať -_- a viete kde je problém ?, ľudia sa boja nových vecí a inovácií, bol tam ten had a všetci "o moj bože had ten tam nemože byť, lebo toho nikdy nemali", takým ľuďom odporučujem ísť hrať H3 poprípdade H5 a nech nekazia budúce Heroesy.
P.S.: Tento koment možno niekoho naštve, ale je to moj názor a nemám v úmysle sa s niekym hádať, takže nejaké zhatované odpovede si nechajte, len som povedal, čo si myslím
P.S.: Tento koment možno niekoho naštve, ale je to moj názor a nemám v úmysle sa s niekym hádať, takže nejaké zhatované odpovede si nechajte, len som povedal, čo si myslím
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Je to pravda, taky jsem pěkně zklamaný, toho hada jsem vyloženě chtěl vidět, dryády a víly vedle sebe mi nesedí...Škoda no, o jednu hratelnou frakci méně.

Elfové byli vždycky mí nejoblíbenější, ale v novém H7 určitě nebudou. Pixie a dryády jsou si neskutečně podobné, doufám jenom, že český překlad pixie nebude víla, to by bylo trapné, když v H5 byla dryáda vylepšením víly, aby to najednou byla úplně jiná jednotka. A k tomu jelenovi se radši ani nevyjadřovat. Když psali, že v taženích budou k dispozici speciální jednotky, čekal jsem pro vlčí, gryfí a jelení vévodství vlka, gryfa a jelena, ale takhle jsem z toho jelen akorát já 
Povodne som hlasoval za Strenght, ale zmierim sa aj s Fury, hlavne ze nevyhral Phoenix cislo na 2. Bohuzial ten pre-concept Root Snake bol naozaj otrasny.
Ocakaval by som skor nieco takeho to

Ocakaval by som skor nieco takeho to

Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Tak já osobně jsem jednak také rád, že nakonec fénix nevyhrál, ačkoli stále nevím, jak bude hvozd silný, když má championy dva "chodce" a v elite má dva "chodce" a jednoho střelce (pokud nebude druid jen na kouzlení - jako šaman v H6 - to už by byl asi konec), to je jedna věc - funkčnost hradu.
Za druhé k jednotkám, ty jsem asi i schopen přežít, osobně se mi nejvíce zamlouvala strenght strategie, která dostala nejméně hlasů, deer mi nevadí, ale jednorožce bych chtěl víc, stejně tak se mi líbí tanečník, ale chtěl jsem vidět emerald knight. A hada jsem chtěl také (btw. ten gif nade mnou je pěkný, ale to by musel být přinejmenším elite unit).
Na druhou stranu ke všem hradům budu mít určitě nějaké výhrady, ale myslím, že se s nimi naučím hrát.
Za druhé k jednotkám, ty jsem asi i schopen přežít, osobně se mi nejvíce zamlouvala strenght strategie, která dostala nejméně hlasů, deer mi nevadí, ale jednorožce bych chtěl víc, stejně tak se mi líbí tanečník, ale chtěl jsem vidět emerald knight. A hada jsem chtěl také (btw. ten gif nade mnou je pěkný, ale to by musel být přinejmenším elite unit).
Na druhou stranu ke všem hradům budu mít určitě nějaké výhrady, ale myslím, že se s nimi naučím hrát.
A už máme oficální nové hlasování:
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... you-choose
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... s-figurine
První již očekávané dungeon vs inferno a ve druhém se rozhoduje o vlastnostech figurky hlavního hrdiny Ivana, která by měla být součástí sběratelské edice k H7.
Edit: Mimo to byly oficiálně zveřejněny všechny jednotky azylu, vč. upgradů a animací.
https://mmh7.ubi.com/en/factions/haven
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... you-choose
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... s-figurine
První již očekávané dungeon vs inferno a ve druhém se rozhoduje o vlastnostech figurky hlavního hrdiny Ivana, která by měla být součástí sběratelské edice k H7.
Edit: Mimo to byly oficiálně zveřejněny všechny jednotky azylu, vč. upgradů a animací.
https://mmh7.ubi.com/en/factions/haven
Dungeon vs. Inferno.
Těžká volba docela. Na jednu stranu jsem přemýšlel, že když už máme jedny elfy, tak druhé bychom mohli vidět v rozšíření. Na druhou stranu mám temný elfy mnohem radši než peklo, takže jsem se rozhodl volit pro Kobku. Ale doufám že Peklo dostane obrovskou kampaň v rozšíření.
Navíc mi strašně chybí Hydra a Čarodějka. Tak aspoň doufám, že až se budou volit jednotky (pokud Kobka vyhraje samozřejmě) tak tam jedna nebo nejlépe obě jednotky budou. Černí draci tam budou určitě takže tam se lidi bát nemusí.
Těžká volba docela. Na jednu stranu jsem přemýšlel, že když už máme jedny elfy, tak druhé bychom mohli vidět v rozšíření. Na druhou stranu mám temný elfy mnohem radši než peklo, takže jsem se rozhodl volit pro Kobku. Ale doufám že Peklo dostane obrovskou kampaň v rozšíření.
Navíc mi strašně chybí Hydra a Čarodějka. Tak aspoň doufám, že až se budou volit jednotky (pokud Kobka vyhraje samozřejmě) tak tam jedna nebo nejlépe obě jednotky budou. Černí draci tam budou určitě takže tam se lidi bát nemusí.
Dneska kromě nového hlasování aktualizovali stránku pro Azyl, takže kdo ještě neviděl, tak to běžte vočekovat ;D Je tam komplet popis jednotek, jejích schopností, artworky a dokonce i herní modely a animace. Většina animací pro staré modely je sice skopírovaná z H6, ale zatím si myslím že je to ok.
K tomu hlasování - za mě rozhodně Dungeon, proti Infernu bych taky nic neměl, v 6kách sem si ho docela oblíbil, ale Kobka byla v datadisku minule, tak by ji mohli dát tentokrát od začátku. Bez draků to není ono
K tomu hlasování - za mě rozhodně Dungeon, proti Infernu bych taky nic neměl, v 6kách sem si ho docela oblíbil, ale Kobka byla v datadisku minule, tak by ji mohli dát tentokrát od začátku. Bez draků to není ono
A k těm jednotkám Azylu? Na to že to nikdy nebyla moje oblíbená frakce, tak si myslím, že si je oblíbim. Jednotky se mi teda líbí všechny včetně Swordmastera i Justiciar. Líbí se mi jejich těmnější povaha Vlčího vévodství.
Naštěstí tam neni ta křiklavě světle žlutá barva jako v H6, což se mi líbí víc. Navíc dobývání hradu s nima bude taky zajímavý, jelikož mají jen jednoho letce a to ještě, pokud si ho někdo zvolí. Jsem rád, že ty hrůzy jsou pryč. To bylo strašný mít 4 jednotky, co se dostanou přes zeď, 1 jednotka co střílí, 1 co ještě léčí a 1 jednotka, co čeká, až to skončí.
No takže to vypadá že se z mojí nejneoblíbbenější frakce stane oblíbená.
Naštěstí tam neni ta křiklavě světle žlutá barva jako v H6, což se mi líbí víc. Navíc dobývání hradu s nima bude taky zajímavý, jelikož mají jen jednoho letce a to ještě, pokud si ho někdo zvolí. Jsem rád, že ty hrůzy jsou pryč. To bylo strašný mít 4 jednotky, co se dostanou přes zeď, 1 jednotka co střílí, 1 co ještě léčí a 1 jednotka, co čeká, až to skončí.
No takže to vypadá že se z mojí nejneoblíbbenější frakce stane oblíbená.