Takže k alt. upgradům Pevnosti.
Kamenný obránce u mě jasně vede nad štítonošem a to jak po graf. stránce, tak ve schopnostech.
Harpunář vypadá líp graficky než záškodník, ale ve schopnostech to bude dle situace
Jezdec na bílém medvědu vypadá, až jako nějaký král Trpaslíků, což vzhledem k nízké úrovni tomu neodpovídá.Takže Jezdec na černém medvědovi zůstává mým oblíbeným i nadále.Prostě se mi líbí celé to jeho brnění.(Hlavně úder tlapou ten prostě zbožňuju

-i když nevím jaký účinek bude mít řev medvěda

)
Bojový zuřivec mi připadne víc trpaslíkovský než jeho kolega Berserkr, ale co se týká schopností tak zuřivost berserkra se někdy dost hodí, oproti tomu bojová zuřivost a zabíječ obrů také nejsou vůbec k zahození takže bych asi preferoval zuřivce.
Strážce plamene a Runový patriarcha u mě nemají vítěze.Oba jsou dokonalí jak po graf. stránce tak ve schopnostech
Hromový thén a Vojevůdce bych řekl, že je stejný příklad jako kněží.Oba dva vypadají suprově(i když mě osobně se víc líbí ty bleskové oči a modrý plamen Hromového théna).
Lávový drak mě trochu zklamal protože ten alt. upgrade se jim moc nepovedl.Mě to příjde, že na Magma draka dali víc tekoucí lávy a byl z něho Lávový drak. Tady kluci z Nivalu trochu zaspali.No doufejme že ho zachrání aspoň ta jeho nová schopnost.

Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.