No ja bych si zahral, ale do party asi nikoho nemam... A nevim jak to budu mit tenhle tyden s casem, ale nektery dny klidne... Pokud by se ke mne nekdo pridal tak si zahraju... Akorat bych pripadne potreboval vedet, jaky presne mate pravidla...
No tak preci se tu najdou dva lidi co by dali 2 vs 2 ne?
ja jsem na to samozrejme nezapomel,ale mel jsem ted nejake problemy a stale trvaji, ,takze na heroes nebyl vubec cas...ale jak jsem se uz o tom bavil s afromenem (nez aliance, tak je lepsi hrat normal DMko s tim, ze dva proti dvoum)....
HICKSCZ wrote:hele arkyne, kdyz rikam ze chci 2 vs 2 tak to znamena v tymech, zadne DM, tak me to tady nerozvracej a nedelej mi tu anarchii
v pohode, jen si myslim ze DM dva proti dvoum je lepsi, pac v alianci se ti taky muze klido stat, ze sve bojovniky das spojenci, protoze je silnejsi a ten si vesele bojuje a ty jen cucis do monitoru a cekas a cekas
Normálně jste mě donutili k tomu abych se sem přihlásila. Dost mě pobavilo jak se tady všichni domlouváte už kolik měsíců na tom, jak si kdo a s kym zahraje. Nezbyde mi nic jinýho než si tu 3complet edici pujčit od brašule a oprášit svoje dovednosti. Dej te mi chvilku a zábava může začít.