H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
EuroMarkos

Re: H6 technická podpora

Post by EuroMarkos »

Altair8 wrote:A co je teda pro tebe kvalitní titul ? Pokud se ti Heroesy nelíbí tak je jednoduše nekupuj a nehraj :roll:

Mě se hra líbí a věřím tomu,že se časem vychytá a bude to jeden z nejlepších dílů.
Jen mě štve to finální provedení a hlava mi nebere,jak na takovéhle chyby nemohli přijít.Nebo je druhá možnost,že o tom prostě věděli a řekli si,lidi si to stejně koupí a časem to opravíme.
Takovýhle přístup Ubisoftu se nemůže líbit nikomu
kubrt

Post by kubrt »

Za současného stavu hry, se všichni co si koupili originálku stali neplacenými testery. Jak mohli pustit chyby, které byly už v betě do finálky? Proč teda měli v provozu beta verzi a ješte několik měsíců odklad? Je to hodně dobrá hra, ale zážitek z hraní není zatím díky chybám 100%. Kdyby jsem si koupil televizi a barevně by hráli jen některý programy, jiný blikali, ovladačem by šli přepnout kanály jenom někdy, tak bych jí asi taky reklamoval.
estla

Post by estla »

Ono celkove herný priemysel je kapitola sama o sebe. Slúži iba na zábavu, nejde tam o život ani o zdravie (ak nerátame naše infarktové stavy z chýb), točia sa v ňom obrovské prachy a vydávanie hier s chybami je celkom bežné, veď zákazník (to ako my) hru kúpi, počká na opravy, a aj tak bude žiadať ďalšie pokračovanie. Asi sme si ich na to nemali naučiť, že sa im to toleruje. Televízor ideš reklamovať ale hru nie - ona totiž je hrateľná, ale nie podľa našich predstáv. :wink:
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Veľmi záleží aj na firmách, niektoré sú viac zodpovedné a niektoré menej ale robiť z toho drámu netreba, pretože aj tak to raz opravené bude. A povedzme si pravdu, radsej si to zahráme skôr aj z bugmi ako by sme čakali ešte pol roka na bezchybnú.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
estla

Post by estla »

Presne to som tým chcela povedať - je to síce nepríjemné, ale rozčulovať sa kvôli tomu nemienim - bude lepšie :wink:
Valda79

Problém s připojením ke CONFLUXu

Post by Valda79 »

Mám spíše poznatek, než problém se hrou.
Neustále mě to odpojuje ze hry a často mě hra ani nejde spustit kvůli údajné nedostupnosti serveru.

Na ADSL a jiným slušným připojení to chodí bezvadně, ale lokální děsnej Náchod-NET (i když je to rádoby 4Mbit) je pro hraní nepoužitelnej :-(

Kámoš má mobilní Vodafone internet a taky nemá problém. Připojení je potřeba stabilní a nemusí být nějak rychlé.

BTW na notebooku s i3 a GeForce GT330M mě to jede v pohodě (teda s problikáváním kurzoru).
VI. díl je po II. díle opět herně povedený, až na ty bugy ...
Korbal

Post by Korbal »

Stahni si patch asi mas iba puvodni hru a ta byla zabugovana jak svin :) Staci ked pustis zlozku game.exe a ono samo stahne potrebne aktualizace.
kiliroy

Re: Problém s připojením ke CONFLUXu

Post by kiliroy »

Valda79 wrote:Mám spíše poznatek, než problém se hrou.
Neustále mě to odpojuje ze hry a často mě hra ani nejde spustit kvůli údajné nedostupnosti serveru.

Na ADSL a jiným slušným připojení to chodí bezvadně, ale lokální děsnej Náchod-NET (i když je to rádoby 4Mbit) je pro hraní nepoužitelnej :-(

Kámoš má mobilní Vodafone internet a taky nemá problém. Připojení je potřeba stabilní a nemusí být nějak rychlé.

BTW na notebooku s i3 a GeForce GT330M mě to jede v pohodě (teda s problikáváním kurzoru).

Tak s tím mám problém. Ale sorry ja si prostě zanadávat musím. Tak ku*va když mě to dop**le vykopne ze hry a ja zmáčknu to krásne okýnko na klávesnici a juknu se na připojení a normálně to jede. Takhle každých 10 minut a už mě s toho hrabalo tak moc že jsem začal hrát kampaň znovu od začátku offline :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x . A nejlepší na tom je že když dám znovu připojit, tak to pár minut nejde a ještě si to dovolí tu naprostou drzost mi to říkat aať si zkontroluju internetové připojení. Prostě mě to se*e víc než cokoli jiného. Hlavně když si pak dá člověk souboj, legii, s mágem proti bojovníkovy (což je mimochodem špatný nápad, protože když máte takové armády je mág použitelný jenom málo), člověk proti tvrzy a začne ho drtit, pak to tak nějak obrátí a jde s 12 sentinelama, 129 andělama a 700 kušníkama proti 169 kyklopům a 400 goblinům a má vymyslenou perfektní strategii, s poslední 30 manou, po 25 minutách hraní a pak vás to hodí do hlavní nabídky... Nastane situace blízká té výše zmińované infarktové. :x :x :x :x :x :x
:(
ValheruCZ

Re: Problém s připojením ke CONFLUXu

Post by ValheruCZ »

kiliroy wrote:
Valda79 wrote:Mám spíše poznatek, než problém se hrou.

Tak s tím mám problém. Ale sorry ja si prostě zanadávat musím. Tak ku*va když mě to dop**le vykopne ze hry a ja zmáčknu to krásne okýnko na klávesnici a juknu se na připojení a normálně to jede. Takhle každých 10 minut a už mě s toho hrabalo tak moc že jsem začal hrát kampaň znovu od začátku offline :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x . A nejlepší na tom je že když dám znovu připojit, tak to pár minut nejde a ještě si to dovolí tu naprostou drzost mi to říkat aať si zkontroluju internetové připojení. Prostě mě to se*e víc než cokoli jiného. Hlavně když si pak dá člověk souboj, legii, s mágem proti bojovníkovy (což je mimochodem špatný nápad, protože když máte takové armády je mág použitelný jenom málo), člověk proti tvrzy a začne ho drtit, pak to tak nějak obrátí a jde s 12 sentinelama, 129 andělama a 700 kušníkama proti 169 kyklopům a 400 goblinům a má vymyslenou perfektní strategii, s poslední 30 manou, po 25 minutách hraní a pak vás to hodí do hlavní nabídky... Nastane situace blízká té výše zmińované infarktové. :x :x :x :x :x :x

Souhlasím, taky mě to odpojuje docela pravidelně a přitom vedle na notebooku běží bez jakéhokoli zádrhelu online přenos z TV apod... ve hře na mapě to až tak nenasere, ale během takových soubojů, to je vážně na mašli... :-( Internet mám naprosto stabilní a i ten přenos je důkazem, že v danou chvíli nebyl s připojením problém. Je to docela k vzteku...
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Tak ale připojení by měl každý poskytovatel poskytovat se stabilitou nad 80%, což by mělo bohatě stačit na klidné hraní. Pokud tomu tak není, tak už je na vás s tím zkusit něco udělat :wink: Taky nemám rychlost nic moc, ale stabilita je v pohodě - teď sem hrál s jedním chlápkem do mezinárodní ligy a šlo nám v pohodě.

Jinak kdo že je tady z Náchoda? Já sem z Úpice, to je skoro za rohem :D

LM
bandired17

Post by bandired17 »

Mně to hází chybu APPCRASH tzn totálně nehratelné za to by mněli ti lumpove platit nám a ne my jim, když nejsou pomali za měsíc schopni to zpravit. Ubisoft fuj tak to zprznit :twisted:
zviratko

Post by zviratko »

Mam problem, dohral som kampan za vsetky rasy a ked kliknem na poslednu (epilog) po kliknuti na vyber hrdinu mi hra spadne a vyhodi na plochu. Ma niekto podobny problem, resp. riesenie? Dakujem.

Inak hra je neskutocne zabugovana, od zamrzania, cez vypadky spojenia, problemy so synchronizaciou, grafikou az po nemoznost riadne dohrat kampan. Keby som to vedel nekupoval by som to...
wowofi

Post by wowofi »

Zdarec mám takovej problémek.
Heroes jsem hrál asi 20dní zpět a úplně bez problémů.
Mám Asus K52J s nejnovějšími ovladači grafické karty (NVidia GeForce 310M).
Po zhruba 20 dnech jsem si chtěl Heroes znovu zahrát, klasicky se stáhly aktualizace a přebliklo mě to na černou obrazovku, jenže pak se mě černá obrazovka přeskočila na plochu s tím že hra neodpovídá.
Měl jsem obdobné potíže s černou obrazovkou, ale stačilo zapnout hru podruhé a šlo to.
Nevíte co s tím může být?
Viz. screen
Image

S pozdravem a poděkováním
wowofi
kiliroy

Post by kiliroy »

Divné... Už vážně nevím jak tuhle misi zahrát. Hraju to už podruhý na krev, protože poprvé se to vždycky seklo (a né u sharky, proste někdy u prostřed tahu počítače). Takze první misi jsem už odehrál 2x a první část 2. mise dokonce 3x a teď zase tohle :roll: :roll: :roll:
Viz screen:
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... nkrev.png/

Stalo se to jeste nekomu? Nemuze to byt tím že jsem mel 250 krve uz v první misi ale nezýšil jsem level?
:(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

na téhle mapě si krev a slzy nemůžeš zvolit standardním způsobem, ale v rámci úkolu, kdy se rozhodneš pro jedu ze dvou stran, po splnění podmínek dostaneš zaměření automaticky bez toho aby jsi potřeboval případný počet bodů.

(koukni se do svého zadání úkolů)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Post Reply