Nejlepší alternativní jednotka 5. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 5. úrovně

Plamenný strážce
2
3%
Pán lichů
19
27%
Náčelník
9
13%
Panenský jednorožec
9
13%
Pekelný hřebec
6
9%
Fanatik
6
9%
Ohavná hydra
14
20%
Džin vezír
5
7%

Total votes: 70

drsnak

Re: Nejlepší alternativní jednotka 5. úrovně

Post by drsnak »

Bušák wrote:Já teda enty moc nevyužiju , leda tak když bráním hrad proti přesile a rozbijou mi část hradeb , tak tam postavím enta , aby držel jednotky v příkopu a tak postupně umíraly :D

ja enty mam rad kdyz vam zautoci na hradby tak dlouho vydrzi kdyz k tomu nekoho zakoreni tak muzu s drakem a s vilou dopredu a s lovci, druidy strilet a jednrožci a tanecniky tam je branit proti leteckejm jednotkam hvozd je silny mesto s entem
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Bušák

Post by Bušák »

Na obranu je ent dokonalej a počtem životů se může rovnat i některým jednotkám 7. úrovně , ale jelikož já mám rači dinamické boje , tak dám přednost jednotkám s vysokým útokem a proto mě entové moc nelákají..
r3v3r3nd

Post by r3v3r3nd »

Tak ja hram za Sylvan asi najviac a musim povedat ,ze ten Ent je riadna pecka aj s tym jeho bonusom populacie.
Mne skoro vzdy ostatnu na konci boja a potom to ma protivnik tazke... 8)
A pri Sylvane nepomoze ani vysoky utok.... jediny ktori maju vysoky utok su Ludia,Barbari a Demoni...
Demoni su najslabsi v obrane ,tam to pada jak hruska s jablkom...
Barbari su silny to hej ,ale oproti oblubenemu nepriatelovi ta ich krv je stale nic... :twisted:
A ludia? no povedzme ,ze ked moj strelec pojde na tah tak nepriatelovi nepomoze ani o 40 paladinov viac...
A to nehovorim o baliste a moralke ak nahodou pride.... nevaham a berem... :wink:
Inac by ma zaujimala nejaka taktika proti Sylvanu ....mate nejaku? :o
Post Reply