klaymen wrote:ked mi to budes platit tak ano
A takoveto ultra ftipne poznamky si muzete odpustit :> Kdyby me to nekdo platil tak valim uz od bety

Destabilizator wrote:O vypadky vubec nejde (oficialni server reset trva 30sec, na piratskym je to zalezitost asi ctvrt hodiny...), jde o to, ze na emu cca 70% vsech veci nefunguje, samozrejme, daji se vyresit, ale musi se jit postupne a navic pomoci skriptů, coz zase zatezuje server (a pirati nemaji na kazdou lokaci jeden komp jako blizz), takze jsi v zacarovanym kruhu...

Destabilizator wrote:2klaymen: hral jsi nekdy WoW? to neni hra, to je zivot...

klaymen wrote:no Cod2 - ako by som to povedal.....divne. mp je ovela lepsi v cod:uo a single - z nemeckych vojakov robi uplnych slabochov, ked ten plukovnik na konci poslednej US misie hovori zo "toto bolo to najlepsie co proti nam nemecko mohlo poslat" ma dorazilo. som zvedavy ako by vyzreala ta misia ked by som isiel proti divizii Hitlerjugend co dva mesiace branila okolie Caenu proti Kanadanom BEZ AKYCHKOLVEK POSIL (pricom kanadania boli super zasobovani) alebo proti divizii Brandenburg (na vychodnej fronte tyzden pred koncom vojny znicila niekolko ruskych divizii, kvoli nej museli ruski generali menit plany utokov). btw keby mal niekto kecy typu "je to len hra, atd. atd." tak prestanem az ked Activision stiahne zo svojho webu napis "najrealistickejsia WW2 akcia"