Jednotky
Re: Jednotky
Žádná!HEroesy 4! tam nejde vylepšovat tam můžeš chodit se samotnym hrdinou a ještě jsou tam hnusný jednotky!Podle mně(Když to musí bejt)je nejhezčí černej drak!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Ve IV dílu se mě nejvíce líbí bílej tygr.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Megadrak , není to nic závratného , ale já mám prostě rád velká a mocná monstra a to on je , není jednotka , která by se mu ve stejném počtu mohla postavit..
Bušák wrote:Megadrak , není to nic závratného , ale já mám prostě rád velká a mocná monstra a to on je , není jednotka , která by se mu ve stejném počtu mohla postavit..
Megadrak se mi taky dost libi:) celkove ty nove jednotky, ktere pribyly v datadisku, jsou hodne dobre:) jak vzhledem, tak schopnostmi:))
U všch barev, on se tu zase objevil KAT. zachreň se kdo můžeš 
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Kat wrote:Bušák wrote:Megadrak , není to nic závratného , ale já mám prostě rád velká a mocná monstra a to on je , není jednotka , která by se mu ve stejném počtu mohla postavit..
Megadrak se mi taky dost libi:) celkove ty nove jednotky, ktere pribyly v datadisku, jsou hodne dobre:) jak vzhledem, tak schopnostmi:))
no megadracek neni spatnej ale ai nej je carodejnice
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

drsnak wrote:no megadracek neni spatnej ale ai nej je carodejnice
čarodějnice je kráčmera , která mi vždycky na zašátku bitvy sejme hrdinu , buďto implozí a nebo se mi tam portne , stejně jako ďábel , to mě na čtyrce prostě štve
Čarodějka je pěkná potvora jen co je pravda 

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"