H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Draken

Bonusový obsah

Post by Draken »

bublina Bonusový obsah :
mám verzi za 1000 Kč a mam tam i leták s klíčema na bonusový obsah..odemkl sem je adokonce mi to napsalo že bonusový obsah byl odemčen ale žádnou změnu sem nezjistil...... jaká se tím potvrdila změna ???
zelvickaeva

Re: H6 technická podpora

Post by zelvickaeva »

Tak po veliké radosti, neskutečné zklamání. Hra běží cca hodinu a poté zčerná obrazovka. Nevyhodí mě sice do Win, ale stejně ji musím ukončit a začít hrát znovu. A po dalších pěti minutách stejný problém. Zkrátka naprosto nehratelné. Žádnou starou šunku nemám, Jiná letošní pecka od polských autorů mi běží na nejvyšší detaily v pohodě a s touto mám takové potíže. Předem děkuji za radu co s tím. Přeji hezký večer :)
Elesar

Patch 1.1

Post by Elesar »

Tak jsem zkusil pořešit můj problém patchem. Bohužel mi při instalaci hlásí, že nemám H6 nainstalované, byť jsem hru odinstaloval a znovu nainstaloval. Řešil už někdo tento problém?

Díky za odpověď

-- problém vyřešen, patchování problém s reputací neovlivní
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ako to tu tak čítam, tak H6 môže kľudne vyhrať cenu najzabugovanejšia hra roka :lol: :lol: Kurňa ale nechápem načo to tak dlho odkladali, vraveli že to dolaďujú a tak, no ako vidím tak si len šunky válali a odkladali to len preto aby sa im nazbieralo viacej zákazníkov.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
concobara

Post by concobara »

To MINOTAUR
Nemyslím, že by to byla ta nejzabugovanější hra. Ber to tak, že na fórech kdese řeší problémy s hrou bde 90% příspěvků týkajících se chyb. Ale ve skutečnosti si myslím, že ten poměr lidí kteří Heroes 6 spustí bez problémů (popřípadě s drobnostma typu blikající kurzor...) bude většina. To co je opravdu velký bug je ten průšvih s notebookama. Ale jinak ta hra jede docela svižně a celkove po technické stránce na tom není vůbec zas tak špatně ... Na druhou stranou bugy přímo ve hře jako třeba nefunkční schopnosti (tady jsem zaznamenal problémů asi úplně nejvíc), zbuglý artefakt, chyby v soubojích atd. jsou bohužel docela časté. Není to kvůli toho nehratelné, ale je to místy dosti protivné. Na druhou stranu už jsem u toho proseděl aspoň 10h a pořád mi to příjde velice zábavné a to jsem si nevyzkoušel ani 1/10 obsahu :)... A pokud si na to máš počkat až do pátku tak se snad už dočkáš i dalšího patche a tohle řešit vůbec nebudeš. Prostě je se na co těšit :)
Elesar

"Zabugovanost"

Post by Elesar »

Souhlasím s tím, že pohled na věc dost zkresluje právě tento topic, kde jsou jen samé bugy. Heroes 6 jsou víceméně hratelné zejména pokud se zaměříme na kampaň. Ostatní problémy jsou spíše okrajové maličkosti, které jsou spíše nepříjemné než cokoli jiného. Na stranu druhou ani tyto maličkosti by se neměly projevovat u již kompletně vydané hry, zejména, když se pracovalo tak dlouho s betou. A pravdou je, že na jednu hru se u H6 těchto maličkostí objevilo povážlivě dost. U mě vypadávající systém reputací ze hry nečiní hru nehratelnou, ale připravuje mne o jeden z nejvíce propagovaných prvků hry.
Ovšem když srovnám H6 třeba s Gothic III, který byl po svém vydání opravdu nedohratelný kvůli bugům v hlavním ději, tak jsou velmi zdařilou hrou. Zejména vezmeme-li v úvahu, že tato hra bude mít zjevně dobrou technickou podporu. Uvidíme co přinesou nové patche. :)
Angler99

Post by Angler99 »

Takže, po dlouhé piplačce s crackem, se mi podařilo si zahrát hru (offline mod). Hra jede naštěstí skoro bez problému (blikající kurzor). Ale jestli pominete i toto, tak poté máte z H6 skvělý zážitek.
popolvar

Post by popolvar »

Zdravím chcel by som sa na vás obratit s mojim dost velkým problemom:
Hra my vždy padne po nejakých 5-10 min hrania a neviem prist na to prečo.
Už som skušal aj beta drivery na grafiku , hrat hru v menšom okne proste všetko čo som našiel ale nič nepomahalo. Zamrzne cely komp nefunguje absolutne nič , hudba dalej hra ako keby sa nič nestalo a pomože len hard reset.
DAkujem za radu .
concobara

Post by concobara »

popolvar a jak dlouho ti to tak dělá? od té doby co jsi tu hru nainstaloval nebo až teď. Mě to včra vše šlapalo bez problémů a dneska mám ten samý problém jako ty
Angler99

Post by Angler99 »

popolvar wrote:Zdravím chcel by som sa na vás obratit s mojim dost velkým problemom:
Hra my vždy padne po nejakých 5-10 min hrania a neviem prist na to prečo.
Už som skušal aj beta drivery na grafiku , hrat hru v menšom okne proste všetko čo som našiel ale nič nepomahalo. Zamrzne cely komp nefunguje absolutne nič , hudba dalej hra ako keby sa nič nestalo a pomože len hard reset.
DAkujem za radu .

To přesně se mi stává, když hraji jinou hru. Ale jakmile jsem zmenšil rozlišení + grafiku, tak mi to jde OK.
CainPullo

Post by CainPullo »

Dobrý den, tato reakce je informačního rázu:
Pařím H6 (special ed. -Xzone) kdy jsem jeden z mnoha, kterému nepříjemně "bliká" kurzor. Dále jsem přišel na bug: uprgradovaný Griffin při speciální útoku nezpůsobuje žádné zranění nepřátelským jednotkám.
concobara

Post by concobara »

Tak jsem zjistil, že tento problém mám asi jen v 3. misi kampaně za nemrtvé hned ze začátku ... změna rozlišení apod. v tomto případě (alespoň u mě) nic neřeší :(
popolvar

Post by popolvar »

Mne to robi od vtedy ako som to naistaloval (včera) a nepomohlo ani zmena rozlišenia ani zniženie grafiky proste furt to zamrza a potom musim reset comp :/
Dekker

Post by Dekker »

Jen otázka .. jaký máte OS? ... možná by to chtělo aby sem napsali ti jež mají problémy svou sestavu i s HW který mají ... já zatím nenarazil na žádný problém

Win 7 64bit
Eset smart securyty
Ad-aware
Core I5 760
8giga ram
Radeon HD5870
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

To nezáleží na zostave podla mna, ti robí iba kvôli bugom inak by to šlo dobre.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Post Reply