Mrakoplas wrote:farby na tych modeloch su absolutne humusne, a celkom oproti artom su tie modely otrasne hlavne Haven - s tou Sestrou, Slavou , jazdom a Pradlenou osudu to snad ani nemozu myslet vazne
Mám štěstí, že mám na to úplně opačný pohled; nerad bych viděl, jak má oblíbená série, ještě takového formátu, šla mimo můj vkus a vyhodil za ní dva tisíce.
hele, mě už se začínají líbit všechny nevim jak ty, ale já sem rád, že už je něco jinýho než kostěný, mnichové, zombíci, smrtky atd.
Mrakoplas wrote:farby na tych modeloch su absolutne humusne, a celkom oproti artom su tie modely otrasne hlavne Haven - s tou Sestrou, Slavou , jazdom a Pradlenou osudu to snad ani nemozu myslet vazne
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti! Orkové budou vládnout světu, Irollan bude náš, budou vůči lidem mstít vendetu, doufám, že meč na bitvu máš, od Sheogu po svatou Gryfí říši, budou vlát orčí vlajky ve výši, Greimhein bude plnen zlata, každý ork tam hned chvátá, Hereshe budou přeplněny otroky, Stříbrné města zase poskoky, Ygg-chall bude vyrábět pro orky stínovou čepel, nejlepší ostří všech temnot a světel, orci budou bojovat nocí i dnem, výsledkem bude, že Ashan je orčí zem.
Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to
stejně budou vypadat ještě jinak podívej se na toho kostlivce ten v těch videí je úplně jiný nebo i ten lich
stejně budou vypadat ještě jinak podívej se na toho kostlivce ten v těch videí je úplně jiný nebo i ten lich
Ano v to dufam ze efetky v hre tomu daj nejaku znesitelnejsiu formu, Khengi nemam nic proti vyberu jednotiek len tie ukazane 3d modely sa mi moc nepacia, naopak Artworky vypadaju uzasne. a ano radsej mam komiksovejsi styl.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Ano v to dufam ze efetky v hre tomu daj nejaku znesitelnejsiu formu, Khengi nemam nic proti vyberu jednotiek len tie ukazane 3d modely sa mi moc nepacia, naopak Artworky vypadaju uzasne. a ano radsej mam komiksovejsi styl.
No tomu věr,že to bude mít snesitelnou formu,většinou 3D model ,když dáš do pohybu a přidáš k tomu prostředí atd..to vypadá na 100% lépe než ty si dokážeš představit Jo a nic proti,ale jestli se ti líbí komiksovej styl,kup si Spidermana a Heroes VI nech být
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
jó sry, žhnoucí slávu sem viděl ve videu
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti! Orkové budou vládnout světu, Irollan bude náš, budou vůči lidem mstít vendetu, doufám, že meč na bitvu máš, od Sheogu po svatou Gryfí říši, budou vlát orčí vlajky ve výši, Greimhein bude plnen zlata, každý ork tam hned chvátá, Hereshe budou přeplněny otroky, Stříbrné města zase poskoky, Ygg-chall bude vyrábět pro orky stínovou čepel, nejlepší ostří všech temnot a světel, orci budou bojovat nocí i dnem, výsledkem bude, že Ashan je orčí zem.
Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to
Elreth wrote:http://www.youtube.com/watch?v=LSD1d4uoltg Nevíte někdo jestli tohle video bude zase přeložený do cz
Celkově vzato není o co stát. Neřekl nám nic novýho. Pokud jsem dobře rozuměl tak máme 6 kampaňovýh hrdinů (Sandor , Slava, Kiril , Anton a Anastacya; toho posledního stejně neprozradil ) Pak tam ukazoval , že každý hrdina jezdí na koni atd. , zkrátka nic zásadního co jsem ještě nevěděl jsem se v tom videu nedozvěděl. nejsem žádný extra angličtinář, ale nic zajímavého jsem nepochytil. Pokud jste tam někdo slyšel něco nového , tak ba mě také zajímalo co
kazdemu sa paci nieco ine ... ale nepredbiehajme mozno celkovy dojem z hry bude ovela lepsi nez ked si tu kukame screeny...
inak .... su 6 hl hrdinovia takze predpokladam ze asi kazdy hrdina bude mat svoju kapitolu v kampani + ta nova rasa bude mat asi o nieco viac kedze je uplne nova (dufam)
Khengi tak hod odkaz na vydeo s Slavou. pretoze ja som vydel stare gameplayove vydea s necracmi a to ktore predstavuju orkov no ani v jednom som Slavu nikde nevydel.V tom vydeu dnes uverejnili mountov a zatial vseci maju kone a v multaku budu zenske a muzske modely. Brnenie z kozami a bez
Last edited by Mrakoplas on Wed Feb 09, 2011 2:23 pm, edited 1 time in total.
Magor
Jo a nakonci trepe o tom ze tam budu odkazi alebo artefakty na slavnych hrdninov serie , spomina Crag Hacka, Solmyra a Sandra. Co sa mi zda divne kedzde ide o uplne iny vesrmir ale zas ti co hrali stare MM vedia ako to bolo s Kreeganmi a s niektorymi hrdinami
Magor