Otázky na Heroes 5

Vše co se jinam nevešlo ;)
Zehir

Re: Otázky na Heroes 5

Post by Zehir »

Dave_Jame wrote:Dobrá.. Chyták je v tom že nesmíte hledat v H5 ale v jiných MaM zdrojích ;-)

Ale je to stejně zvláštní. Bratr si vezme sestru. Chudák Nikolaj Geneticky zmutované dítě.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Alarik

Post by Alarik »

To je přeci nesmysl, že by Alexej byl Godrikovým bratrem a vzal si vlastní sestru. Mj. Nikolaj rozhodně nevypadal jako dítě dvou sourozenců - to by pak asi těžko mohl vládnout.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Aká je vlastne otázka.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Doprc vás střelim..
Co takhle si přečíst něco o Clash of heroes
Kde je jeden z hlavních antihrdinů Godrikův bratr který se dal na stranu démonů kvůli své závisti vůči svému bratrovi, Godrikovi
A jeho jméno jest???

AIDAN
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Zehir

Post by Zehir »

Dave_Jame wrote:Doprc vás střelim..
Co takhle si přečíst něco o Clash of heroes
Kde je jeden z hlavních antihrdinů Godrikův bratr který se dal na stranu démonů kvůli své závisti vůči svému bratrovi, Godrikovi
A jeho jméno jest???

AIDAN

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Alarik

Post by Alarik »

Tak hru Might and Magic: Clash of Heroes bych tedy do příběhu Heroes V nepletl ani náhodou. Už jen to zpracování hry ve stylu "manga" (příšerný japonský animovaný styl) říká, že do Heroes V to má hodně daleko. A to ani nemluvím o tom, že to je hra pouze na konzoli Nintendo DS a doporučeným věkem pro hraní je 7 let. I když se tahle hra snaží vypadat jako takový "Heroes V do kapsy", je od Heroes V naprosto odlišná. Dokonce to není ani tahová strategie, ale RPG. A když jsem si na jednom internetovém obchodě četl popis téhle hry, málem mě kleplo, když jsem se dozvěděl, že "...ponuří necromanceři v Hereshovské pustině uctívají temné démony uvězněné v Sheoghu..." - to je naprosté překopání základů píběhu Heroes V.
A co se toho tvého Aidana týče - někteří lidé jsou přímo posedlí touhou po moci či novém uspořádání Gryfí říše a síla rudých vojsk Svaté Isabely je toho důkazem, ale (pokud si dobře vzpomínám) v celé historii Ashanu nebyl zmíněn ani jeden jediný rytíř, který by vědomě a dobrovolně sloužil démonům. Vždyť i armády rudých rytířů, jež drancovaly a vraždily nevinné po stovkách či tisících, když zjistily, že celou dobu sloužily démonům, raději šly své nepřátele prosit za odpuštění, než aby démonům sloužily byť jen další chvíli. A toto je další rozvrácení samého principu celého příběhu.
:arrow: Might and Magic: Clash of Heroes není Heroes V, a ač se mu v jistém úhlu pohledu může zdát podobný, jsou to dvě naprosto odlišné hry, jež spojuje jen Ashan a část příběhu (i když obojí přebralo Clash of Heroes od Heroes V).
Tím pádem odpověď na tvou otázku, Dave_Jame, zní: Jestliže má v Heroes V Godrik bratra, jenž byl zmíněn v příběhu, pak jím mohl být pouze a jedině Caldwell, o němž sice nemůžeme se 100% jistotou tvrdit, že je bratrem Godrika a ne Freydiny matky, ale nemůžeme to ani se 100% jistotou vyloučit. A ač se ti to může zdát sebevíc irelevantnější, má odpověď je patrně jediná, kterou v tuto chvíli můžeme považovat za správnou. Godrik má staršího bratra jménem Aidan, ale v Clash of Heroes, ne v Heroes V.
Zehir

Post by Zehir »

Alarik wrote:Tak hru Might and Magic: Clash of Heroes bych tedy do příběhu Heroes V nepletl ani náhodou. Už jen to zpracování hry ve stylu "manga" (příšerný japonský animovaný styl) říká, že do Heroes V to má hodně daleko. A to ani nemluvím o tom, že to je hra pouze na konzoli Nintendo DS a doporučeným věkem pro hraní je 7 let. I když se tahle hra snaží vypadat jako takový "Heroes V do kapsy", je od Heroes V naprosto odlišná. Dokonce to není ani tahová strategie, ale RPG. A když jsem si na jednom internetovém obchodě četl popis téhle hry, málem mě kleplo, když jsem se dozvěděl, že "...ponuří necromanceři v Hereshovské pustině uctívají temné démony uvězněné v Sheoghu..." - to je naprosté překopání základů píběhu Heroes V.
A co se toho tvého Aidana týče - někteří lidé jsou přímo posedlí touhou po moci či novém uspořádání Gryfí říše a síla rudých vojsk Svaté Isabely je toho důkazem, ale (pokud si dobře vzpomínám) v celé historii Ashanu nebyl zmíněn ani jeden jediný rytíř, který by vědomě a dobrovolně sloužil démonům. Vždyť i armády rudých rytířů, jež drancovaly a vraždily nevinné po stovkách či tisících, když zjistily, že celou dobu sloužily démonům, raději šly své nepřátele prosit za odpuštění, než aby démonům sloužily byť jen další chvíli. A toto je další rozvrácení samého principu celého příběhu.
:arrow: Might and Magic: Clash of Heroes není Heroes V, a ač se mu v jistém úhlu pohledu může zdát podobný, jsou to dvě naprosto odlišné hry, jež spojuje jen Ashan a část příběhu (i když obojí přebralo Clash of Heroes od Heroes V).
Tím pádem odpověď na tvou otázku, Dave_Jame, zní: Jestliže má v Heroes V Godrik bratra, jenž byl zmíněn v příběhu, pak jím mohl být pouze a jedině Caldwell, o němž sice nemůžeme se 100% jistotou tvrdit, že je bratrem Godrika a ne Freydiny matky, ale nemůžeme to ani se 100% jistotou vyloučit. A ač se ti to může zdát sebevíc irelevantnější, má odpověď je patrně jediná, kterou v tuto chvíli můžeme považovat za správnou. Godrik má staršího bratra jménem Aidan, ale v Clash of Heroes, ne v Heroes V.

:?: :?: :?: Clash of Heroes :?: POŠLI MI NA TO NĚJAKÉ STRÁNKY PLS.
:?:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Alarik wrote:Tak hru Might and Magic: Clash of Heroes bych tedy do příběhu Heroes V nepletl ani náhodou. Už jen to zpracování hry ve stylu "manga" (příšerný japonský animovaný styl) říká, že do Heroes V to má hodně daleko. A to ani nemluvím o tom, že to je hra pouze na konzoli Nintendo DS a doporučeným věkem pro hraní je 7 let. I když se tahle hra snaží vypadat jako takový "Heroes V do kapsy", je od Heroes V naprosto odlišná. Dokonce to není ani tahová strategie, ale RPG. A když jsem si na jednom internetovém obchodě četl popis téhle hry, málem mě kleplo, když jsem se dozvěděl, že "...ponuří necromanceři v Hereshovské pustině uctívají temné démony uvězněné v Sheoghu..." - to je naprosté překopání základů píběhu Heroes V.

Drahý Alariku, Prosímtě važ svých slov než zase plácenš nějakou blbost.

Calsh of heroes je relativně nová hra od Ubisoft pro nintendo DS.. to jest pravda. Byra vyrobena Kanadským studiem (Ano Kanadským.. ten stát severně od US) a Je situovéna asi 30-40 let před Vlku královny Isabeli.
Byla vyrobena s přímou asistencí dějových koordinátorů a má mnohem přesnější a důvěrihodnější napojení na HoMaM 5 než DMoMaM.

Asha není jenom Heroes 5 popřípadě 6 je to celí svět ve do kterého je situováno několik her a bude jich stále a stále přibývat.
Clash of heroes není TBS je to RPG s PuzzleTBS stylem boje (Viz Puzzel quest) a než začneš kritikou. Odsuzovat hru kvůli grafice je stejný bolbost jakou udělali lidi u HomaM 5 kerý je nařknuli že vypadají jako WC3.. což ty jsi asi ani nevěděl že? ANo je v ANimé stylu ale zto nic nemění na její herní kvalitě která. Tato hra totiž narozdíl od HoMaM 5 sbírá jedny z nejlepších hodnocení pro svou oblast a byla vyhlášena 5tí nejlepší hrou pro DS za rok 2009 A osobně bych si ji rád zahrál mít DS.... což nemám...
Až si uvědomíš že Heroe není svět ale jen hra.. ale že Asha je svět na kterém se toho odehrává víc než jen par kampaní... To cos napsal je jako bys vyjmul Ardon (svět Crusader of might and magic) se starhé NWC navrženého vesmíru, přestože v něm je několiik desítek spojovacích prvků, jen proto, že v něm není Nikolaj nebo Archibald. (kteří se vyskytovali stěží v polovině starých her.)

Otázka zněla Jak se jmenuje Starší bratr Godrika
A odpověď je AIDAN. dokud mi prokazatelně neudáš rodokmen zjistitelný v Homam 5 Stríčku řeknu i otcovu starému známému. jasné????
Last edited by Dave_Jame on Sat Jan 30, 2010 2:07 pm, edited 1 time in total.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

:?: :?: :?: Clash of Heroes :?: POŠLI MI NA TO NĚJAKÉ STRÁNKY PLS.
:?:

Odkaz na ofic web..
http://mightandmagic.uk.ubi.com/clashofheroes/

Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mimochodem to co jsi napsal ohledně toho že není prokázána zrada..
Tak ti ji vypíšu
Zda byl Orlando dříve démon nebo rytíř se nevý
Zrady byly v řadách rytířů (Lazlo)
Mágů (a né malé)
I v řadách nekromantů
Stejně jak v řadách temných elfů?
Našel bys dle mě i zvrácené trpaslíky nebo skřety...
Ornela byla taky zrádce ve své podstatě.. zmámená chtíčem, po moci a vědění...
To že ty o něčem nevíš neznamená že to tam není jasné...;-)

Alarik

Post by Alarik »

Dave_Jame wrote:Drahý Alariku, Prosímtě važ svých slov než zase plácenš nějakou blbost.

Calsh of heroes je relativně nová hra od Ubisoft pro nintendo DS.. to jest pravda. Byra vyrobena Kanadským studiem (Ano Kanadským.. ten stát severně od US) a Je situovéna asi 30-40 let před Vlku královny Isabeli.
Byla vyrobena s přímou asistencí dějových koordinátorů a má mnohem přesnější a důvěrihodnější napojení na HoMaM 5 než DMoMaM.

Asha není jenom Heroes 5 popřípadě 6 je to celí svět ve do kterého je situováno několik her a bude jich stále a stále přibývat.
Clash of heroes není TBS je to RPG s PuzzleTBS stylem boje (Viz Puzzel quest) a než začneš kritikou. Odsuzovat hru kvůli grafice je stejný bolbost jakou udělali lidi u HomaM 5 kerý je nařknuli že vypadají jako WC3.. což ty jsi asi ani nevěděl že? ANo je v ANimé stylu ale zto nic nemění na její herní kvalitě která. Tato hra totiž narozdíl od HoMaM 5 sbírá jedny z nejlepších hodnocení pro svou oblast a byla vyhlášena 5tí nejlepší hrou pro DS za rok 2009 A osobně bych si ji rád zahrál mít DS.... což nemám...
Až si uvědomíš že Heroe není svět ale jen hra.. ale že Asha je svět na kterém se toho odehrává víc než jen par kampaní... To cos napsal je jako bys vyjmul Ardon (svět Crusader of might and magic) se starhé NWC navrženého vesmíru, přestože v něm je několiik desítek spojovacích prvků, jen proto, že v něm není Nikolaj nebo Archibald. (kteří se vyskytovali stěží v polovině starých her.)

Otázka zněla Jak se jmenuje Starší bratr Godrika
A odpověď je AIDAN. dokud mi prokazatelně neudáš rodokmen zjistitelný v Homam 5 Stríčku řeknu i otcovu starému známému. jasné????

Co se týče návaznosti Heroes V a DM, tak jediná malá nesrovnalost je v Sarethovi, jinak vše přesně navazuje na příběh H5. Nemám ale chuť se tu s někým hádat, neboť každý z nás si stejně bude myslet to své a toho druhého nepřesvědčí. Stejně jako můj postoj ke Clash of Heroes bude pořád stejný, tvůj obranný postoj se taktéž nezmění.
Přesto si neodpustím jednu malou poznámku netýkající se tématu:
Nevím, jestli je to úmyslné, neúmyslné či jen můj osobní pocit, ale tvé příspěvky na mě často působí více méně provokativním dojmem. Hned vysvětlím: "(Ano Kanadským.. ten stát severně od US)", ".. což ty jsi asi ani nevěděl že?", "Až si uvědomíš že Heroe není svět ale jen hra.. " - připadá mi, že tu ze mě děláš naprosto nechápavého blbce, který ani neví, kde leží Kanada a jemuž musí každý všechno vysvětlovat 5x, než to pochopí. A nakonec to krásné slovo se čtyřmi otazníky - "jasné????". Ve spojení s formulací tvého příspěvku totiž tohle pětipísmenné slovíčko říká asi něco jako: "Tak co? Už jsi konečně pochopil, že tvůj názor je naprostá blbost, nebo ti to budu muset celé vysvětlit podrobněji?!"
A než zase budeš něco namítat, měl bys vědět, že si umím všímat i malých detailů a umím si je dát dohromady. Pokud je to jen můj pocit, vyvolaný nevhodnou formulací tvých příspěvků, pak se omlouvám, ale chci vědět, jestli jsou tvé příspěvky s tímto účelem formulovány úmyslně nebo je to jen neúmyslně vyvolaný dojem.
Alarik

Post by Alarik »

Dave_Jame wrote:Mimochodem to co jsi napsal ohledně toho že není prokázána zrada..
Tak ti ji vypíšu
Zda byl Orlando dříve démon nebo rytíř se nevý
Zrady byly v řadách rytířů (Lazlo)
Mágů (a né malé)
I v řadách nekromantů
Stejně jak v řadách temných elfů?
Našel bys dle mě i zvrácené trpaslíky nebo skřety...
Ornela byla taky zrádce ve své podstatě.. zmámená chtíčem, po moci a vědění...
To že ty o něčem nevíš neznamená že to tam není jasné...;-)

Orlando byl nepochybně démon. Nebo našel bys nějaký způsob, jak se z člověka mohl stát pán démonů?
Laszlo byl doslova šílený řezník posedlý vražděním. Tomu bylo dle mého úplně jedno, komu slouží, hlavně, že mohl zabíjet.
U mágů s tím souhlasím, zde byly projevy oddanosti Urgashi velmi patrné.
Jestli někteří nekromanti konvertovali k chaosu, budiž, možné to je. I když právě u nekromantů to bude spíše jen výjimečně.
O temných elfech ani netřeba mluvit, ti se s démony paktovali prakticky už odjakživa (samozřejmě jen někteří, viz. Soulscar).
U trpaslíků je nějaká ta zrada možná, u skřetů dost pochybuji - ti byli dokonce stvořeni přímo k boji s démony. Jestli se mezi nimi nějaký zradce objeví, bude to opravdu hodně veliká výjimka.
Ornella byla jen další v řadě (převážně lidí), jež toužila po výhodách nekromancie. Narozdíl od většiny ostatních, po moci toužících, lidech však chtěla skutečně sloužit Ashe. Zde bych to spíše než zradou nazval touhou "kráčet po nejpravější stezce Ashy."
Zehir

Post by Zehir »

Tak a dost. Myslím že je na čase změnit otázku. Měli byste si vy dva uvědomit jednu věc. I když je Heroes V Drak Messiah a Clash of Heroes odlišný typ hry, pochází to od jednoho autora a to Ubisoftu. Samozřejmě, že mám nějaké kritické názory ke všem hrám, ale nebude je radši vyjadřovat. Samozřejmě bych si rád zahrál i to Clash of Heroes byť jen z důvodu, abych pak mohl hru zkritizovat, nebo naopak pochválit. Ale tohle forum bylo zřízeno jednak proto, aby podávalo informace a aby hráči měli možnost prodiskutovat hry atd. Oba dva máte nějaké chyby(já taky), ale radši než abych je zde vypisoval a kritizoval, poradím jenom Nedělejme předčasné závěry.

A ještě něco: Neposílejte mě za tenhle příspěvek do háje, ale aspoň se nad ním byť jen chvilku zamyslete.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Dobre takže zmením otázku.
Ktorý národ nemá letcov.(teleporty sa nerátajú)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Zehir

Post by Zehir »

MINOTAUR wrote:Dobre takže zmením otázku.
Ktorý národ nemá letcov.(teleporty sa nerátajú)

Právě jsi to řekl. Démoni
Který národ má nejvíce střelců. Počítá se základní verze vylepšená a její alternativa
Post Reply