Dave_Jame wrote:Dobrá.. Chyták je v tom že nesmíte hledat v H5 ale v jiných MaM zdrojích
Ale je to stejně zvláštní. Bratr si vezme sestru. Chudák Nikolaj Geneticky zmutované dítě.
Dave_Jame wrote:Dobrá.. Chyták je v tom že nesmíte hledat v H5 ale v jiných MaM zdrojích
Dave_Jame wrote:Doprc vás střelim..
Co takhle si přečíst něco o Clash of heroes
Kde je jeden z hlavních antihrdinů Godrikův bratr který se dal na stranu démonů kvůli své závisti vůči svému bratrovi, Godrikovi
A jeho jméno jest???
AIDAN
Alarik wrote:Tak hru Might and Magic: Clash of Heroes bych tedy do příběhu Heroes V nepletl ani náhodou. Už jen to zpracování hry ve stylu "manga" (příšerný japonský animovaný styl) říká, že do Heroes V to má hodně daleko. A to ani nemluvím o tom, že to je hra pouze na konzoli Nintendo DS a doporučeným věkem pro hraní je 7 let. I když se tahle hra snaží vypadat jako takový "Heroes V do kapsy", je od Heroes V naprosto odlišná. Dokonce to není ani tahová strategie, ale RPG. A když jsem si na jednom internetovém obchodě četl popis téhle hry, málem mě kleplo, když jsem se dozvěděl, že "...ponuří necromanceři v Hereshovské pustině uctívají temné démony uvězněné v Sheoghu..." - to je naprosté překopání základů píběhu Heroes V.
A co se toho tvého Aidana týče - někteří lidé jsou přímo posedlí touhou po moci či novém uspořádání Gryfí říše a síla rudých vojsk Svaté Isabely je toho důkazem, ale (pokud si dobře vzpomínám) v celé historii Ashanu nebyl zmíněn ani jeden jediný rytíř, který by vědomě a dobrovolně sloužil démonům. Vždyť i armády rudých rytířů, jež drancovaly a vraždily nevinné po stovkách či tisících, když zjistily, že celou dobu sloužily démonům, raději šly své nepřátele prosit za odpuštění, než aby démonům sloužily byť jen další chvíli. A toto je další rozvrácení samého principu celého příběhu.
Might and Magic: Clash of Heroes není Heroes V, a ač se mu v jistém úhlu pohledu může zdát podobný, jsou to dvě naprosto odlišné hry, jež spojuje jen Ashan a část příběhu (i když obojí přebralo Clash of Heroes od Heroes V).
Tím pádem odpověď na tvou otázku, Dave_Jame, zní: Jestliže má v Heroes V Godrik bratra, jenž byl zmíněn v příběhu, pak jím mohl být pouze a jedině Caldwell, o němž sice nemůžeme se 100% jistotou tvrdit, že je bratrem Godrika a ne Freydiny matky, ale nemůžeme to ani se 100% jistotou vyloučit. A ač se ti to může zdát sebevíc irelevantnější, má odpověď je patrně jediná, kterou v tuto chvíli můžeme považovat za správnou. Godrik má staršího bratra jménem Aidan, ale v Clash of Heroes, ne v Heroes V.
Alarik wrote:Tak hru Might and Magic: Clash of Heroes bych tedy do příběhu Heroes V nepletl ani náhodou. Už jen to zpracování hry ve stylu "manga" (příšerný japonský animovaný styl) říká, že do Heroes V to má hodně daleko. A to ani nemluvím o tom, že to je hra pouze na konzoli Nintendo DS a doporučeným věkem pro hraní je 7 let. I když se tahle hra snaží vypadat jako takový "Heroes V do kapsy", je od Heroes V naprosto odlišná. Dokonce to není ani tahová strategie, ale RPG. A když jsem si na jednom internetovém obchodě četl popis téhle hry, málem mě kleplo, když jsem se dozvěděl, že "...ponuří necromanceři v Hereshovské pustině uctívají temné démony uvězněné v Sheoghu..." - to je naprosté překopání základů píběhu Heroes V.
A co se toho tvého Aidana týče - někteří lidé jsou přímo posedlí touhou po moci či novém uspořádání Gryfí říše a síla rudých vojsk Svaté Isabely je toho důkazem, ale (pokud si dobře vzpomínám) v celé historii Ashanu nebyl zmíněn ani jeden jediný rytíř, který by vědomě a dobrovolně sloužil démonům. Vždyť i armády rudých rytířů, jež drancovaly a vraždily nevinné po stovkách či tisících, když zjistily, že celou dobu sloužily démonům, raději šly své nepřátele prosit za odpuštění, než aby démonům sloužily byť jen další chvíli. A toto je další rozvrácení samého principu celého příběhu.
Might and Magic: Clash of Heroes není Heroes V, a ač se mu v jistém úhlu pohledu může zdát podobný, jsou to dvě naprosto odlišné hry, jež spojuje jen Ashan a část příběhu (i když obojí přebralo Clash of Heroes od Heroes V).
Tím pádem odpověď na tvou otázku, Dave_Jame, zní: Jestliže má v Heroes V Godrik bratra, jenž byl zmíněn v příběhu, pak jím mohl být pouze a jedině Caldwell, o němž sice nemůžeme se 100% jistotou tvrdit, že je bratrem Godrika a ne Freydiny matky, ale nemůžeme to ani se 100% jistotou vyloučit. A ač se ti to může zdát sebevíc irelevantnější, má odpověď je patrně jediná, kterou v tuto chvíli můžeme považovat za správnou. Godrik má staršího bratra jménem Aidan, ale v Clash of Heroes, ne v Heroes V.
![]()
![]()
Clash of Heroes
POŠLI MI NA TO NĚJAKÉ STRÁNKY PLS.
Dave_Jame wrote:Drahý Alariku, Prosímtě važ svých slov než zase plácenš nějakou blbost.
Calsh of heroes je relativně nová hra od Ubisoft pro nintendo DS.. to jest pravda. Byra vyrobena Kanadským studiem (Ano Kanadským.. ten stát severně od US) a Je situovéna asi 30-40 let před Vlku královny Isabeli.
Byla vyrobena s přímou asistencí dějových koordinátorů a má mnohem přesnější a důvěrihodnější napojení na HoMaM 5 než DMoMaM.
Asha není jenom Heroes 5 popřípadě 6 je to celí svět ve do kterého je situováno několik her a bude jich stále a stále přibývat.
Clash of heroes není TBS je to RPG s PuzzleTBS stylem boje (Viz Puzzel quest) a než začneš kritikou. Odsuzovat hru kvůli grafice je stejný bolbost jakou udělali lidi u HomaM 5 kerý je nařknuli že vypadají jako WC3.. což ty jsi asi ani nevěděl že? ANo je v ANimé stylu ale zto nic nemění na její herní kvalitě která. Tato hra totiž narozdíl od HoMaM 5 sbírá jedny z nejlepších hodnocení pro svou oblast a byla vyhlášena 5tí nejlepší hrou pro DS za rok 2009 A osobně bych si ji rád zahrál mít DS.... což nemám...
Až si uvědomíš že Heroe není svět ale jen hra.. ale že Asha je svět na kterém se toho odehrává víc než jen par kampaní... To cos napsal je jako bys vyjmul Ardon (svět Crusader of might and magic) se starhé NWC navrženého vesmíru, přestože v něm je několiik desítek spojovacích prvků, jen proto, že v něm není Nikolaj nebo Archibald. (kteří se vyskytovali stěží v polovině starých her.)
Otázka zněla Jak se jmenuje Starší bratr Godrika
A odpověď je AIDAN. dokud mi prokazatelně neudáš rodokmen zjistitelný v Homam 5 Stríčku řeknu i otcovu starému známému. jasné????
Dave_Jame wrote:Mimochodem to co jsi napsal ohledně toho že není prokázána zrada..
Tak ti ji vypíšu
Zda byl Orlando dříve démon nebo rytíř se nevý
Zrady byly v řadách rytířů (Lazlo)
Mágů (a né malé)
I v řadách nekromantů
Stejně jak v řadách temných elfů?
Našel bys dle mě i zvrácené trpaslíky nebo skřety...
Ornela byla taky zrádce ve své podstatě.. zmámená chtíčem, po moci a vědění...
To že ty o něčem nevíš neznamená že to tam není jasné...
MINOTAUR wrote:Dobre takže zmením otázku.
Ktorý národ nemá letcov.(teleporty sa nerátajú)