H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Dobre, takže hra je teoreticky pojazdná a čo bugy? Oplatí sa toto v najbližšom čase kupovať či až o pol roka?
to ti já asi moc neřeknu. Co jsem odpozoroval tak co se týče bugů je to hoodně individuální, jako by se to řídilo sestavou. Z těch všech chyb co tu bylo kdy řečeno jsem měl jen pár
Až na ten multiplayer a ten problém s klíči a instalací je všechno v pohodě.

Shade, teď mě napadlo, jak si mám vybrat digital nebo ratail verzi, když pro CR (HUN) je tam pouze jedna spolecna ? Zkusím stáhnout retail pro AJ
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Já stahoval EFIGS zde: http://forums.ubi.com/showthread.php/767211-Patch-2-1-release-feedback a jelo to v poho...

Pak jsem na tom stejně. Verze pro CZ mi nepusti hru a tato, co jsi zde uvedl, je ta samá, co je pak níže, kde se dá vybrat zda chci retail, nebo digi. Jenže ta mi hlásí, že nemám Shades of Darkness.
EDIT : čeho se tedy ten patch týká ? základní hry a datadiscu, nebo jen datadiscu ?
EDIT : čeho se tedy ten patch týká ? základní hry a datadiscu, nebo jen datadiscu ?
A máš zakoupený Shades of Darkness? Patch opravuje hodně bugů a přidává do hry rozšíření.

mám problém se spuštěním hry. po 2-3 měsících co sem nehrál sem se chtěl přihlásit k mému uplay učtu, ke kterému sem měl nastaveno automatické vyplnění hesla, což sem nyní musel od prvního přihlášení vyplnit. Po změnění zapomenutého hesla a přihlášení k mému profilu, který se pozměnil do barev datadisku to po mě chce při spuštení CDKey, který když zadám je neplatný. Takže tomu neruzumím, přitom mam originál hru i klíč který sem na tento účet už zadával. snad se nevyplní mé obavy, že pokud chci pokračovat v nedokončené základní hře tak si musím pořídit i datadisk. předem děkuji za odpověd
Ubi má teďka potíže s klíči, na oficiálním fóru je napsáno, jak se má postupovat.

Shade3 wrote:A máš zakoupený Shades of Darkness? Patch opravuje hodně bugů a přidává do hry rozšíření.
Mám pouze základní hru. Po tom,co mě hra ve spoustě ohledech zklamala, jsem se do dalších akcí nepouštěl.
Nevadí, momentálně mi to již hlásí konflikt patchů, takže na to kakám a nechám hru na 1.8. Nebudu to zas odinstalovávat a znovu dělat.
Shade3 wrote:Ubi má teďka potíže s klíči, na oficiálním fóru je napsáno, jak se má postupovat.
a nevíš kde přesne to najdu??
Majklski: zkus tohle http://forums.ubi.com/showthread.php/768469-How-to-CORRECTLY-patch-to-2-1-AND-install-Shades-of-Darkness
Lasic: Teď jsem to četl, problémy jsou vyřešeny. Zkontroluj si, zda-li máš nainstalovaný patch 2.1 a zkus mi poslat screen toho, jak to vypadá, když to po tobě chce ten klíč. Možná ti ale nebudu moci pomoct, tak neváhej a napiš na support Ubisoftu ( někdy to trvá několik dní než odepíšou).
Lasic: Teď jsem to četl, problémy jsou vyřešeny. Zkontroluj si, zda-li máš nainstalovaný patch 2.1 a zkus mi poslat screen toho, jak to vypadá, když to po tobě chce ten klíč. Možná ti ale nebudu moci pomoct, tak neváhej a napiš na support Ubisoftu ( někdy to trvá několik dní než odepíšou).

Shade3 wrote:Majklski: zkus tohle http://forums.ubi.com/showthread.php/768469-How-to-CORRECTLY-patch-to-2-1-AND-install-Shades-of-Darkness
patxch nainstalovaný nemám, myslel jsem že je třeba jen k datadisku
Shade3 wrote:Majklski: zkus tohle http://forums.ubi.com/showthread.php/768469-How-to-CORRECTLY-patch-to-2-1-AND-install-Shades-of-Darkness
.
Shade díky. Po přečtení informací to již jde a běží mi to na 2.1.0
Pravda, sice to pro mě nic neznamená, páč na MP nemám čas a v singlu je jen pár map, MapGenerator není, tak se nedá nic dělat. SoD si kupovat rozhodně nebudu.
Lasic wrote:Shade3 wrote:Majklski: zkus tohle http://forums.ubi.com/showthread.php/768469-How-to-CORRECTLY-patch-to-2-1-AND-install-Shades-of-Darkness
patxch nainstalovaný nemám, myslel jsem že je třeba jen k datadisku
Je v něm něco přes 160 oprav bugů, takže určitě doporučuji nainstalovat.
Maklski: Datadisk je naprosto úžasný - kampaně mají skvělý příběh i provedení, bugů je jen pár, nové zbraně jsou prostě super a Temní elfové to celé završují...Ale jinak chápu, že po zkušenostech s Ubi dost lidí přešla chuť dál Heroesy kupovat, oni tu hru prostě zmršili, ale teď s patchem je většina špatných věcí pryč.