Otázky na Heroes 5
Re: Otázky na Heroes 5
Zehir má pravdu. Je to přeci diskusní fórum, kde si každý může říct, co si myslí. Je zbytečné, se tu hned hádat.
Nejvíce střelců má Akademie (celkem 8 ).
Na jaké druhy magie je orientován Azyl?
Nejvíce střelců má Akademie (celkem 8 ).
Na jaké druhy magie je orientován Azyl?
Na magii světla a temnoty, protože jak obvykle říkám: Není světla bez temnoty a není temnota bez světla. Elrath by nemohl zářit, kdyby všude bylo světlo.
A na jaké magie se zaměřují ostatní národy a krátký komentář proč se na ty určité druhy specilizují.
A na jaké magie se zaměřují ostatní národy a krátký komentář proč se na ty určité druhy specilizují.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Peklo - magie temnoty a destruktivní magie - ruku v ruce s démony kráčí destrukce, takže tam není co řešit, a součástí temnoty je také mučení a zabíjení, pro démony rovněž typické.
Nekropole - magie temnoty a přivolávání - nekromanty nejlépe vystihuje slovo temnota - žijí v temnotě, slouží temnotě, využívají temnotu a její sílu atd.; jakožto odštěpek čarodějů se nekromanté rovněž specializují na přivolání, nepochybně ale i kvůli oživování.
Tvrz - magii nepoužívají - kdysi je stvořila a pak i zotročovala a nikdy už jí nechtějí znovu sloužit.
Hvozd - magie světla a destruktivní magie - světlo vyjadřuje soužití elfů s přírodou a jejich smysl pro čest a hlavně čistotu ducha; destrukce je spojena s elfským hněvem, jež uplatní, když jim někdo naruší jejich symbiózu s přírodou.
Kobka - destruktivní magie a magie přivolávání (u té 2. si nejsem jistý) - oboje vyjadřuje spojení temných elfů s elementy, které využívají hlavně k rychlému a efektivnímu (leckdy i efektnímu) zničení svých nepřátel.
Akademie - magie přivolávání a světla + náhodná kouzla z jedné další školy magie v každém kruhu kouzel (pokud je postavena knihovna) - čarodějové využívají přivolání a vyvolání k posílení vlastních řad a spoléhají na to, že své nepřátele "převálcují" množstvím vyvolaných jednotek za podpory dalších podpůrných kouzel magie světla (popř. využití dalších magií).
Pevnost - destruktivní magie a magie světla - trpaslíci jsou spjatí hlavně s ohněm, ale i s destrukcí všeobecně, na své nepřátele sesílají ničivá kouzla zatímco své řady podporují magií světla.
Který národ má nejvyšší a který nejnižší celkový základní přírůstek?
Nekropole - magie temnoty a přivolávání - nekromanty nejlépe vystihuje slovo temnota - žijí v temnotě, slouží temnotě, využívají temnotu a její sílu atd.; jakožto odštěpek čarodějů se nekromanté rovněž specializují na přivolání, nepochybně ale i kvůli oživování.
Tvrz - magii nepoužívají - kdysi je stvořila a pak i zotročovala a nikdy už jí nechtějí znovu sloužit.
Hvozd - magie světla a destruktivní magie - světlo vyjadřuje soužití elfů s přírodou a jejich smysl pro čest a hlavně čistotu ducha; destrukce je spojena s elfským hněvem, jež uplatní, když jim někdo naruší jejich symbiózu s přírodou.
Kobka - destruktivní magie a magie přivolávání (u té 2. si nejsem jistý) - oboje vyjadřuje spojení temných elfů s elementy, které využívají hlavně k rychlému a efektivnímu (leckdy i efektnímu) zničení svých nepřátel.
Akademie - magie přivolávání a světla + náhodná kouzla z jedné další školy magie v každém kruhu kouzel (pokud je postavena knihovna) - čarodějové využívají přivolání a vyvolání k posílení vlastních řad a spoléhají na to, že své nepřátele "převálcují" množstvím vyvolaných jednotek za podpory dalších podpůrných kouzel magie světla (popř. využití dalších magií).
Pevnost - destruktivní magie a magie světla - trpaslíci jsou spjatí hlavně s ohněm, ale i s destrukcí všeobecně, na své nepřátele sesílají ničivá kouzla zatímco své řady podporují magií světla.
Který národ má nejvyšší a který nejnižší celkový základní přírůstek?
Tak nejnižší je jasné kobka. Ale nejvyšší......Tuším, že skřeti, protože mají legie goblinů a stejný přírustek 5lvl jako 4lvl. Mám pravdu? Mimochodem krásně jsi popsal ty magie, mohl jsi tam přidar draky, ale otázku jsi spnil. al k tvému dotazu proč mají temní elfové magii přivolávání? Jednak proto, že jsou to vládci elementů ničivých (nepřekonají Zehira ani omylem
), ale je to taky technická věc hry: V Heroes V je 6 národů. Každý národ má dvě magie (knihovna je o náhodě, může tam být jak temnota tak i destrukce, protože čarodějové nemají žádné zábrany co se týče kouzel. Tak počítej: 6 národů krát 12. A 12 děleno 4 magiemi jsou 3. Kžadá magie se tedy musí vyskytnout aspoň ve třech typech měst. Trpaslíci to dosti nabourali, ale tady je právě akademie se svou knihovnou. A na závěr tabulka. Na temné elfy holt magie přivolávání zbyla.
Magie světla AZYL AKADEMIE HVOZD
Magie temnoty AZYL PEKLO NEKROPOLIS
Magie destrukce HVOZD PEKLO KOBKA
Magie přivolávání AKADEMIE NEKROPOLIS KOBKA
Magie světla AZYL AKADEMIE HVOZD
Magie temnoty AZYL PEKLO NEKROPOLIS
Magie destrukce HVOZD PEKLO KOBKA
Magie přivolávání AKADEMIE NEKROPOLIS KOBKA
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Máš pravdu, nejvyšší přírůstek mají skřeti.
Jinak já vím, že se to týká technického nastavení hry, ale chtěl jsem to popsat příběhově.
Jinak já vím, že se to týká technického nastavení hry, ale chtěl jsem to popsat příběhově.
Vždyť jsem to taky tak popasné chtěl, ale to technické jsem dodal aby bylo jasno
Já tedy dám další otázku:
Kolika procentní pravděpodobnost mají hraničáři na zisk (nabídnutí při postupu na novou úroveň) útoku?
Kolika procentní pravděpodobnost mají hraničáři na zisk (nabídnutí při postupu na novou úroveň) útoku?
Oj tak to ti vyhledám v manuálu
Tie percentuálne otázky by ste mohli vynechať lebo v manuáli sa mi vôbec nechce za každým študovať.
P.S.: A odpisujte aj na iné témy nech sa to tu trocha oživí.
P.S.: A odpisujte aj na iné témy nech sa to tu trocha oživí.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
V manuálu se to dá najít celekm snadno, když víš, kde hledat. Jinak mnohem lépe se to zjišťuje ze skillwheelu, kde je u základní úrovně každé dovednosti napsána procentuální pravděpodobnost nabídnutí.
Schválně teďka nemám skil whell, ale tipnu si, ž u rytířů to bude po obraně nejspíš druhá nejpoužívanější schopnost a dávám ji 10%
No, sice jsem chtěl hraničáře, ale u rytíře jsi to trefil dobře.
Jejda tak hraničář, nevím jak se mi tam ten rytíř dostal. Tak u hraničářů to tipuju jenom na 7%
Těsně vedle. Je to 6%.
Ah to je dobrá trefa. A teď já s otázkou:
Jaké démony musí mít každý správný vladce démonů (3).
Jaké démony musí mít každý správný vladce démonů (3).