H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
EuroMarkos

Re: H6 technická podpora

Post by EuroMarkos »

Tortoig wrote:
EuroMarkos wrote:Tak zkus intro kompletně smazat. Nachází se ve složce Data\Movie. Smaž tam všechny položky a intro přeskočíš a budeš rovnou ve hře

No, já bych to rád viděl celé. :cry: Půlí se úvodní animace a úvodní animace SoD. Nějaká jína možnost, jak to řešit? :cry:

Na animaci se podívej třeba na youtube :D nebo si otevři mou uváděnou složku a pusť si to v přehrávači
Máš plně z aktualizovanou hru a drivery?
Last edited by EuroMarkos on Sun Jul 14, 2013 6:41 pm, edited 1 time in total.
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

x
Last edited by EuroMarkos on Sat Jul 13, 2013 7:14 pm, edited 1 time in total.
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Dave_Jame
Nevíš náhodou, jestli se nějak pohnuly ledy skrz tu nefunkčnost na mobilních kartách od iNvidie.
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

EuroMarkos wrote:Před chvilkou jsem si zakoupil zlatou edici Heroesu VI, na steamu mají akci do zítřka, cena 10 euro.
Koupil jsem si ji pouze ze setrvačnosti a na podporu dalšího dílu, protože tenhle díl se opravdu nepovedl. Po hrací stránce bych ji chválil, nápady jsou tam dobré, ale konečné zpracování, myslím tím po stránce funkčnosti je na žalostné úrovni.
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Tohle mi dělalo taky, ale na starým notebooku a u Beta verze hry. Smazání videí pomohlo, tak tohle by mohlo Tobě pomoct taky.:-)
Xantipa

Post by Xantipa »

Tortoig wrote:Ahoj, mám problém s videem. Již při úvodním intru se mi zobrazí pouze dolní polovina obrazovky :shock: Nemůže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji Tortoig :)

Nikdy jsem neměla s se zobrazením intra problém, už 3 den mám také jen půl obrazovky. :roll:
Co se zas kde podělalo???
Zlatí soudruzi z NDR. :twisted:
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
jakub_3012

Post by jakub_3012 »

EuroMarkos wrote:
jakub_3012 wrote:Zdravim, asi to tu uz bolo riesenie ale kupil som golden edition, nainstalujem, spustim kampan, zoberem hrdinom surovinu alebo zautocim a hra padne. HoMoM VI has stopped working. Nie freeze v meste. Pre rokom som hraval a pohoda a na novom nb je to nehratelne.

HW:
x64 win8
6gb ram
i7-3517u, 1,9GHz
nvidia gt 630M

Jedine riesenie, ktore som nasiel je roll back drivera (momentalne mam 311.00) ale to sa na novych kartach neda a na win8 uz vobec nie. nb ma tyzden.

Neviete, ci sa to vobec riesi? lebo som cekol fora a vela ludi sa stazuje, ze im ubisoft ani neodpoveda na tickets

Dakujem za odpoved. Jakub

Poslední funkční ovladače jsou 314.22, alespoň u mě na mé grafice gt 650m. Jestli máš win 8.1, tak si v pytli, to si Heroese zřejmě nezahraješ nikdy, protože na ně vyšel zatím pouze jen jeden certifikovaný ovladač a ten blbne.
Zkus si stáhnou mnou uváděný ovladač 314.22 a pak dej vědět jak si dopadl

Nainstaloval som driver 320.49 s vidanim 1.7. 2013.

Tentokrat sa pre zmenu ani nedostanem do hry, mam error hned pri spustani (launcher stiahne patch, patchne, spusti sa uplay, potom obrazok hry a mam error) "HoMaM VI has stoppped working".

http://i42.tinypic.com/o9etmr.png

Nejake napady na riesenie? Vopred dakujem.
Jakub
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Vždyť ti to píši, jediná možnost je, že si nainstaluješ mnou uváděný ovladač 314.22 nebo čekat, jestli se vydá zase nějaký patch, který to opravý
hardik

Post by hardik »

Půl obrazu v úvodním videu není problém v ovladači od nVidie, nýbrž v aktualizaci systému Windows.
Po krátkém odinstalovávání nejnovějších aktualizací jsem se dostal až k aktualizaci KB2803821 a když jsem ji odinstaloval - ejhle video bylo celé.
Takže pokud chcete mít video na začátku celé, mělo by stačit jít touto cestou:
Start->Ovládací panely->Programy a funkce->Zobrazit nainstalované aktualizace
->tam pak najít "Aktualizace zabezpečení pro Microsoft Windows (KB2803821)" a dvakrát poklikat
->objeví se okno jestli opravdu chcete aktualizaci odinstalovat-> dáte "Ano" a je to.
Možná to bude chtít restart - u mě na W7 x64 to restart nechtělo.
Jo a ještě by možná bylo dobré změnit si nastavení aktualizací systému, aby se NEinstalovaly automaticky... :-)
Hardik

Xantipa wrote:
Tortoig wrote:Ahoj, mám problém s videem. Již při úvodním intru se mi zobrazí pouze dolní polovina obrazovky :shock: Nemůže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji Tortoig :)

Nikdy jsem neměla s se zobrazením intra problém, už 3 den mám také jen půl obrazovky. :roll:
Co se zas kde podělalo???
Zlatí soudruzi z NDR. :twisted:
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Hra je celá nějaká divná, celou dobu se mi chvílemi sekal kurzor ve hře a zjistil jsem, že mi to na pozadí dělá spuštěný MPC
veselykralicek

Post by veselykralicek »

MPC?
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

veselykralicek wrote:MPC?

Je to přehrávač, media player classic
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Mně taky "drhne" myš, před nějakou dobou jsem to tady taky řešil, ale aplikace spuštěné na pozadí to neovlivnily. Drhne to, i když všecko vypnu.
Majchos

Post by Majchos »

zdravim lidi mam takovej mensi problem po nejaky dobe sem si opet nainstaloval H6 a nestahly se mi savy z cloudu nevite nekdo jestly to jde nejak stahnout dodatecne ? diky za odpovedi
f614112

Post by f614112 »

Zdravím,

mám originálku Shades of Darkness a cca před 14 dny se mi začala objevovat také jak už je tu párkrát psáno jenom půlka videí, to jsem vyřešil odinstalováním té Windowsácké aktualizace.

Co je ale další a horší problém je to, že jakmile v boji kliknu na spellbook, tak mi hra spadne a to jenom s textem, že program přestal pracovat, bez jakéhokoliv dalšího výpisu chyby... Nevíte někdo co s tím? Předtím to jelo, takže taky podezdřívám nějakou aktualizaci, ale mazat všechny 14 dní zpátky se mi nechce...
Post Reply