Boj o hrad

Vše co se jinam nevešlo ;)
Post Reply
Morgrim

Re: Boj o hrad

Post by Morgrim »

Byla to magická iluze hradu, která po pár dnech vyprchala, takže ano :D
Kokain zřejmě vysvětluje to, že si toho nikdo nevšiml :D
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

si dělejte co chcete :D ale mě šlo od začátku jenom o tu originál proužkovanou ještěrku bez ocásku pod třetím schodkem vlevo...
Morgrim

Post by Morgrim »

Jo to taky byla jen iluze, pravou mám schovanou pod polštářem :D

PS: Nehodilo by se to spíš do nekonečného příběhu? :D
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
estla

Post by estla »

No to môže byť nekonečný príbeh, ale na danú tému - uznaj, že od pôvodného "len" dobitia hradu sme sa dostali do dosť uletených príbehov. Nikto sa hradu akosi nechce vzdať - ozaj čí je teraz ? :-D
Morgrim

Post by Morgrim »

Stále můj, nějak už se o něj nikdo nezajímá :D
Nekonečný příbh je v jiném tématu a dost dlouho chátrá.
kiliroy

Post by kiliroy »

Byl jsem zmaten! Tak jsem našel "kop s otočkou" a imunitu jsem hodil akorát na sebe a na originální hrad. Seslal jsem kouzlo "konec světa" a počkal si který hrad to přežije. Na celém Ashanu jsem zbyl pouze já a hrad (ve kterém všichni zemřeli). IN YOUR FACE!

A co se týče těch chrličů co jsem po cestě potkal - bylo jich jen pár, tak jsem je porazil, ovšem odnesl jsem si jizvu ve tvaru hradu na pravé půlce zadní půlky předku (zadku).
:(
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Zašel ses podívat k Irisovu moři a tam jsi viděl, že právě probíhá evoluce. Během 79,417 sekund se vyvinul nový život. Vznikl z toho takový kokain-milující chlapák, který si říkal Lucas Gryf. Později vznikli i jiní (estla, Kha-Beleth ..) Když si to viděl, trefila tě mrtvice, a jakožto posledního (prvního) živého na Ashanu jsem zdědil hrad. Hrad je můj heč!
estla

Post by estla »

Tvoja drogová závislosť sa podpísala na tvojom zdraví - aj fyzickom aj duševom - je z teba troska a celkom si odementnel :-) Túlaš sa pustou krajinou, a celkom si zabudol, že vlastníš hrad. Tak som ho jednoducho obsadila bez boja - je môj
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Ovšem čeho si nikdo během 79ti vteřinové evoluce nikdo nevšiml je to, že to ve skutečnosti byla 80,314s evoluce a že z irisového moře vylezla i posvátná originální proužkovaná ještěrka s odpadnutým ocáskem a infiltrovala se pod třetí schodek vlevo... možná vám můj až úchylný zájem o tuto ještěrku připadal přinejmenším podivný, ale faktem je, že když se posype částicemi antihmoty vytvořenými kopem z otočky, tak se vůbec nic nestane............ a tudíž můžu pracovat na vytvoření protilátky proti kopu z otočky... problém je, že nemám dostatečné vybavení... potřebuju jeden kopec, jeden hrad a motyku -.-
kiliroy

Post by kiliroy »

jak jsem si tak hnil v zemi, Markal mě jen tak ze srandy oživil jako zombie. Ovšem to že na mě byla stále imunita vůči konci světa jeho kouzlo se nepovedlo a zapůsobilo tak že ze mě udělalo mocného pána upírů. "kop s otočkou" jsem nabil tak že jsem prostě vysál život ze všech nově vzniklých stvoření na Ashanu, které jsem našel. Opakoval jsem minulý postup a dostal jsem hrad na 79 vteřin zpátky.
:(
Grawl

Post by Grawl »

Bohužel tvůj kop s otočkou odvedl velmi špatnou práci a jen jsi se kopnul do hlavy .Zatímco se všichni ze zvyku snažili utéct obsadil jsem hrad.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Morgrim

Post by Morgrim »

Ovšem vešel jsi do hradu špatným vchodem, přímo do plamenné pasti, kterou jsem tam nainstaloval. Hrad je můj :D
Grawl

Post by Grawl »

Tvá ohnivá past bohužel byla zpozorována bezpečnostními systémy a hasiči ji uhasili hrad je můj.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Morgrim

Post by Morgrim »

A hned poté tě policie vykopla, jelikož jsi na cizím pozemku, hrad je můj :P
Grawl

Post by Grawl »

Z neznámého důvodů policie nedorazila kolují tu pověsti že je ušlapali enti.hrad je můj.
Post Reply