No když vezmeš v úvahu co poskytují grály, tak to není zase tak těžký si domyslet: 5000, zvýšený týdenního přírůstku jak je obvyklé, pro obránce zase nějaké to posílení hlavního atributu a třeba, že jednotky se budou pohybovat vždy na maximum velmi rychle, a třeba navíc se trochu změní styl vírů, že bude moci produkovat vodní elementy samozřejmě na úkor toho, že když koupíš elementy, tak nebudeš moci koupit vyvrženou jednotku.
Ale grál se tak dobře určit zase nedá, protože pak to dopadne jako trpasličí grál kterej poskytuj skoro neporazitelnost pro bránící se ho hrdinu i když na jednu stranu to je tak trochu se všemi gráli.
Přiznávám se však, že jsem ho tam měl taky domyslet a dopsat, ale taky jak říkám, ty grály jsou skoro všechny stejné.
Můj návrh o novou rasu
No ono je to dost udávaným tím na co se jaká rasa specializuje. Když vezmeš v úvahu grál lidí, tak je to jen trochu štěstí. Ono se to dost totiž odvíjí od dané rasy a proto některé mají lepší grál než ty další. Proto kromě 1 až 2 věcí se moc neliší. Prachy, přírůstek a atribut (většinou hl.). Proto říkám, že by to mohlo způsobovat, že ty jednotky zrychlí. Tak si představ, že má rychlo 2 + 5 + 7 = 14 polí, proto když bereš v potaz, že by byli trochu jednotky zátoky závislé na herovy, ale proto byly i poměrně silné. Tak by bylo velmi složité jim na bojišti uprchnout s grálem. Ale jak už jsem řekl, jsou věci které se špatně domýšlej už jen z toho důvodu, že sr nedají vyzkoušet ani porovnat i proto grál na jednu stanu je taková normální budova, přesněji normální ale extra. Proto tím speciálním bylo hlavně myšleno, že tu budovu nemá jiná rasa, že to není typická budova jako je radnice hrad či obydlí pro monstra.