Juno wrote:Hra vyzerá podla mojho názoru zatiaľ fajne, myslím myšlienka. Graficky mi sedí a čo sa týka atmosfery tak to tiež. Akurát neviem či je to mnou, ale nechápem prečo championsky prírastok je len 1 ??? a čo sa týka vlastností jednotiek, hravam za sylvan a trent by mal zviazovať na dialku (aspoň to tak má písané, sice neurčito ale ...) no a samozrejme jednotky sa hýbu aj tak. Neviem či som to dobre preložil keď tak ma opravte. No a strašne čo ma zamrzelo je AI a to, čo tu už bolo vela krát spomenuté " zdlhavosť tahov". Hrávam heroesov 12 rokov a aby som pri čakaní na ťah hral fallout shalter na mobile tak to je vela. Na kampane sa im môžem akurat tak z vysoka... kampan sa prejde a čo ? buuum unnin. ? pre mňa sú dôležité mapy multiplayer to je budúcnosť, prečo sa doteraz hráva H3 po nete ? - pretože jednoduchosť, hratelnosť a !!!MAPY!!! Je to samozrejme moj názor, každy ma iné priority, ale aby to stroskotalo na tom, že nemôžem hrať 8 mapu kôli zdĺhavej AI, tak to radšej nekúpim a ostanem pri H3 - H5. Pevne verím, že ím hráči za to píšu krásne pozdravy a budú na tom pracovať, veď je to len BETA
AI bude před vydáním násobně vylepšena, aspoň to slibují vývojáři. Takže (snad) o ni mít strach nemusíme. Co se týče přírůstku jeden šampion týdně, je to ovlivněno celkovou herní strategií hry a podle mě až příliš enormními rozdíly mezi jednotlivými třídami (základní-lepší základní - elitní - lepší elitní- šampion) jednotek.
Diki. Trošička si ma ukludnil s tými AI A čo sa týka tých vlastností jednotiek čo som spomínal toho TrENTA, to asi tiež budú musieť doladiť. Aj u toho draka u sylvan, ten regen nejako stagnuje... Naopak u Azylu Mistr Meče troška OP Zatial som skúsil všetkých aj 3x okrem Academy, mágov ja moc nemusím. Myslím si, že zatial má každá rasa niečo, čím môže prekvapiť
Tak, za námi je další stream, možná i poslední stream před vydáním. Co se týče grafiky, líbí se mi, akorát se mi moc nelíbí textury země (na to jsem si stěžoval od začátku a nepřestal ). Také jsme se dozvěděli o Editoru map, vypadá jako jednodušší než měl H5 a já doufám, že hodně lidí bude tvořit mapy a i kampaně, jak tady jednou bylo u H6. Ale nejdůležitější z celého streamu na konci a jednoznačný názor - Might & Magic potřebuje více JVC.
Co to tam říkali o tom vydolovaném scénáři z H4? Že první DLC bude obsahovat dvě kampaně, které byly původně chystané pro H4 + se v nich objeví známí hrdinové ze starých titulů?
Jo mapeditor vypadal celkem easy. To bych mohl možná i já něco vytvořit. V H3 mě to docela bavilo. Ale přijde mi, že ty lesy sou takové prořídlé. Chtělo by to, aby ty stromy, keře, pařezy atd. stály víc u sebe. A víc nějakého bordelu po zemi, tráva, listí, kamení... Stále mi ty mapy připadají takové holé.
Přesně tak, pokud se s tím vyhraje, vypadá to hezky, ale jinak je to fakt takové prázdné. Nejsem si jistý, jestli ty scénáře budou v H7, ale vím, že se o tom bavili, že našli dva nepoužité scénáře do H4. A důležité - ve hře bude i 6 scénářů, každý na frakci.
Veľmi pozitývna vec je, že dali možnosť alternatívy pri championoch aj pri volbe prírastku jednotiek. Si myslím, že to môže mať úspech. Apoň to ponuka možnosť rôznych buildov a kombinácií. Ale prial by som si odklad je tam dosť roboty na tom a predsa odklad je lepší než 70 percentná vydaná hra.
Juno wrote:Veľmi pozitývna vec je, že dali možnosť alternatívy pri championoch aj pri volbe prírastku jednotiek. Si myslím, že to môže mať úspech. Apoň to ponuka možnosť rôznych buildov a kombinácií. Ale prial by som si odklad je tam dosť roboty na tom a predsa odklad je lepší než 70 percentná vydaná hra.
Určitě, dává to možnost volby taktiky (i když většina lidí stejně nejspíš vybere střelce pokud to jde).
Co se týče odkladu, i když bych ho rozhodně uvítal, zdá se mi ta hra na vydání víc hotová = připravená než pětka nebo šestka ve své době.
Ano, strelci sú troška dosť silní. S ofenzivou a ten skill na plnú strelbu (neviem presne ako sa už vola) z ních robí absolutných zabijakov, myslím, že taký maličký nerfik by nebol odveci Čiže, súhlasím že alternatívna volba budú väčšinou strelci. I keď radšej som robil u sylvan draka ako strom
Jo taky jsem si myslel že hrát to na střelce, útok a destiny je smrtelně OP. No a pak jsem si vzal Tyris. Vylepšil diplomacii a obranu na max. oběhl jsem hrad kolem do kola, a když jsem pak na soupeře pochodoval s 1200 vlky, 1000 kuší, 700 gryfi a 700 strážkyněmi proti jejich sotva dvou set početným skupinkám...