H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
smrdiku1

Re: H6 technická podpora

Post by smrdiku1 »

zkus patch 2.1.1 nvm jaky mas
smrdiku1

Post by smrdiku1 »

chci se zeptat ohledne
Černá obrazovka/Blikající kruzor
Problém vzniká v automatickém nastavení grafické karty při instalaci hry, Pomoct by měla aplikace Patchů 1.1 a 1.1.1
mam HOMAM 6 patch 2.1.1 muj stroj hru zvlada jen na nejnizsi detaily ( da se to hrat )
co znamena aplikace patchu ?? ( to si mam stahnout tyto 2 patche - raci se clovek zepta )
cernou obrazovku mi to hodi nekdy hned po 3min hry nekdy po 30min nekdy po 1hod se nic nestane, kdyz mi to hodi cernou obrazovku slysim zvuk ze hry, ale nekdy se mi zvuk sekne a je to dost nahlas, klavesnice mi funguje do ty doby nez dam ctrl+alt+delete, pak se taky sekne a musim PC natvrdo vypnout

mam grafiku Nvidia geforce 9600M GS verze 341.44 a ani starsi verze nepomahaji
windows 7 ultimate ( muze se to pry stavat i u windos XP, visty, nebo i 8 )
docela rad bych vedel co je to za chybu v mem PC a co to znamena cerna obrazovka ? ( ze mam v PC vir nebo tak neco ? )
diky vsem kdo nejak poradi
tomcatCZ

Post by tomcatCZ »

Ahoj,mám dotaz (předem se omlouvám, jestli tu měl někdo podobný problém - nenašel jsem to tu). Mám verzi 2.1 a chtěl bych patch 2.1.1. Hru mám zakoupenou a aktivovanou na Uplay, se všemi doplňky. Automaticky se hra neaktualizuje a když jsem tedy patch stáhl a dal jsem ho instalovat, napsalo to že hra Heroes VI Shades of Darkness není nainstalována. Nevíte jak na to?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

no.. napadají mě 2 možnosti
1: Špatná jazyková verze Patche.
2: Chybka, a je lepší hru nainstalovat znova. 2.1 stáhnout manuálně a pak by 2.1.1 měl jít
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
antalyan

Post by antalyan »

Věděli jste, že je možné hrát rozšíření Shades of Darkness kampaň za kobku za nekromantského hrdinu?
dombrovskp

Post by dombrovskp »

Tak jsem začal hrát DLC Piráty, ale od začátku vypadá mise začíná moje hra takto.. Nevíte proč to tak udělalo? Teď jsem dohrál původní H6 a tam jsem tento problém neměl. Díky za radu
https://onedrive.live.com/redir?resid=1A51626E1AABB5A6!2953&authkey=!ACF7fX016Remgwc&v=3&ithint=photo%2cpng
antalyan

Post by antalyan »

Dříve mě trápil podobný problém. Nehraješ náhodou na notebooku s přepínatelnou grafikou?

Pokud ano, dej mi prosím vědět a pokusím se ti pomoct dál :D .
dombrovskp

Post by dombrovskp »

Hraju na notebooku, ale bez přepínatelné grafiky.. Ale jak píšu, doteď jsem to měl v pohodě a dohrál jsem s tím kampaň.
dombrovskp

Post by dombrovskp »

Jednu, Intel HD5000 (MB Air)
antalyan

Post by antalyan »

Dalo by se někde v grafickém panelu přiřadit co nejvyšší výkon pro hru?
dombrovskp

Post by dombrovskp »

Možná už tam je.. Jak říkám doteď to bylo ok
antalyan

Post by antalyan »

Tak to zkus zkontrolovat a přenastavit - mně to na základní verzi mimo jednoho souboje s bossem (hai ryou) taky fungovalo bez problémů, ale když jsem spustil datadisk tak mi vyskočilo to, co popisuješ.

Myslím, že v INVIDIA grafikcýh kartách lze nastavit v rošířeném nastavení výkon oproti kvalitě.
dombrovskp

Post by dombrovskp »

Tak ani vysoký výkon nepomohl a pořád to je stejné.. Ale zkusil jsem spustit misi z Tance smrti a Nekro 2 a obě jedou v pohodě.
Post Reply