Elreth wrote:Jaký Irene ?
Irene měla být Anastasya (alespoň podle některých zdrojů), ale její jméno bylo nakonec ponecháno. O Irene jsem sám nic jinak nečetl!
Elreth wrote:Jaký Irene ?
Tyba wrote:To má bejt co? Hrdinové?
Dave_Jame wrote:Tyba wrote:To má bejt co? Hrdinové?
To co hellfire poslal jsou odkazy na Hromadné artwokry vzhledů hrdinů
Nachízí se tam pouze mužské modely, jak pro hrdiny Síly, tak pro hrdiny magie.
Na každém obrázku jsou znázorněny všechny 3 podoby hrdinů
Z leva do prava
Základní hrdina
Hrdina Krve
Hrdina slz
naruto34721 wrote:Video : Takzeupírove utocenie ako fakt ze klobuk dole vyzera to velice efektívne ked tak zatoci mec a sekne
... system je zatial v alfa ale takto mi to docela vyhovuje .. dobre vyriesili ten bar kde si clovek moze presunut oblubene kuzla ... mam otazku na konci toho videa ten grifin tak pekne zabije licha to bude moct kazda jednotka ? mat takyto velky utok ci ?
Dave_Jame wrote:naruto34721 wrote:Video : Takzeupírove utocenie ako fakt ze klobuk dole vyzera to velice efektívne ked tak zatoci mec a sekne
... system je zatial v alfa ale takto mi to docela vyhovuje .. dobre vyriesili ten bar kde si clovek moze presunut oblubene kuzla ... mam otazku na konci toho videa ten grifin tak pekne zabije licha to bude moct kazda jednotka ? mat takyto velky utok ci ?
Grifův závěrečný útok ve videu byl pod vlivem štěstí
Vždicky když má jednotka štěstí způsobá "kritick zranění" a spustí se podobné efektní animace. Kamera je automaticky nastavena aby se na tyto animace zaměřila, ale lze to vypnout.
Kritický zásah může zřejně způsobit každá jednotka.