Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Montezuma3

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Montezuma3 »

hudba pro Heaven - http://www.youtube.com/watch?v=eOKzr3F7JsU - zní to dobře, za mne palec nahoru.
Elreth

Post by Elreth »

za mne taky
Rejthis

Post by Rejthis »

Nádhera ,doufám že tam bude taková hudba :wink: Už atˇ je ten duben :lol:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
GoodMan

Post by GoodMan »

Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Elreth

Post by Elreth »

Maximálně tak jen Dave Jame nebo Playman
Elreth

Post by Elreth »

Kdo chce Dabing cz v Heroes 6?pokud ano tak hlavně proč
naruto34721

Post by naruto34721 »

netreba dabing len ci by niekto nezhrnul info ...
jakubcha

Post by jakubcha »

Heroes Might & Magic VI - fakta
V šesté části tahově-založené strategii série, je se zde nachází pět hratelných stran, čtyři ze sedmi zdrojů území a nový systém na kartách. Také vede k hrdinovému dobrému nebo špatnému rozhodnutí, ať už na cestě Dračí slzy nebo Dračí krev.
Aspoň kostrbatý překlad z Google překladače... :mrgreen:
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
jakubcha

Post by jakubcha »

Na této stránce prý najdeme postupně všechny patche dema soubory ke stažení atd. ale oni nezaručují jejich funkčnost ani obsah virů v daných souborech...
http://www.gameswelt.de/downloads/1/910 ... es_VI.html
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
jakubcha

Post by jakubcha »

Elreth wrote:Kdo chce Dabing cz v Heroes 6?pokud ano tak hlavně proč

Já určitě protože já lépe porozumím příběhu...nevím jak vy ale já mám radši když je hra česky...
raspi7

Post by raspi7 »

ahoj. heroes je velmi dobrá strategie a podle me je nejlepsi 3 :wink: ale chtel bych se vas zeptat jak vlastne dou ty pribehy za sebou, na jednych strankach psali ze heroes 5 se odehrava uplně v jinem svete nez ty predchozi dili a jinde ze heroes 6 se odehrava jeste pred heroes 3 tak me zajima jak ty priběhy dou teda za sebou :?:
Elreth

Post by Elreth »

Tak já teda myslím že by tam měl být cz dabing, v Heroes V to dodávalo tu správnou melodii a také se nemusím koukat furt dolů na titulky ale můžu si hru užít naplno a pokud jde o to že si budu muset počkat tak mě to rozhodně nevadí protože si hru stejně nekoupím hned...tohle je ale jen můj názor o cz dabingu v Heroes VI.. :) a tak bych chtěl vědět i názory ostatních(vás)... :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

raspi7 wrote:ahoj. heroes je velmi dobrá strategie a podle me je nejlepsi 3 :wink: ale chtel bych se vas zeptat jak vlastne dou ty pribehy za sebou, na jednych strankach psali ze heroes 5 se odehrava uplně v jinem svete nez ty predchozi dili a jinde ze heroes 6 se odehrava jeste pred heroes 3 tak me zajima jak ty priběhy dou teda za sebou :?:

Zdravím tě a výtám tě tady u nás..

První důležitá odpověď je že heroes V a VI se opravdu odehrává ve zcela jiném prostředí než díly 1-4
Díly 1-3 se odehrávají na světě Enroth
zatímco díl 4 na světě Axeoth
Všechny 4 díly jsou vzájemně provázany (spolu s RPG hry MaM) a jdou chronologicky posobě.

Co se týče 5 a 6 dílu ty se odehrávají na zcela jiném světě, který se jmenuje Ashan, spolu s dalšími hramy (DMoMaM a MaM-COH).
Současné chronologické sestavení je
H6 pak CoH pak H5 nakonec DM

Heroes 6 je tedy ze stejného světa jako H5, v časové linii je však odehrává cca 400 let před ními.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Elreth wrote:Tak já teda myslím že by tam měl být cz dabing, v Heroes V to dodávalo tu správnou melodii a také se nemusím koukat furt dolů na titulky ale můžu si hru užít naplno a pokud jde o to že si budu muset počkat tak mě to rozhodně nevadí protože si hru stejně nekoupím hned...tohle je ale jen můj názor o cz dabingu v Heroes VI.. :) a tak bych chtěl vědět i názory ostatních(vás)... :D

Jelikož vydím že vás to hodně zajímá, udělám vám malinkou předinformaci.
Minulý týden jsem kontaktoval a spojil se s redakci Playman a poslal jim otázky ohledně lokalizace H6. Během dalších dnů zjistím jak jsou na tom z odpověďmi a můžete se těšit na Otázky a odpovědí od českého vydavatele pro české fanoušky. Snad vám mnou vymyšlené otázky příjdou zajímavé. A nebojte se, nejdůležitější věci jsou tam samozřejmě obsaženy.

p.s. a pak že pro ty starnky nic nedelam..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Post Reply